Örömkönnyek színjátéka – „Sargentini takarodj!”

Állva tapsolták kollaboráns képviselőtársai Judith Sargentinit azután, hogy az Európai Parlament (EP) – csalással ugyan – megszavazta jelentését. Ettől a számukra ünnepinek látszó pillanattól úgy meghatódott, hogy talán még az örömkönnyei is kicsordultak a szeméből. 

A futballpályák népe egyszerűen fogalmaz: „Sargentini takarodj!”

És ez volt számomra a legmegdöbbentőbb. Sargentini valóban úgy örült-e, mintha tényleg nem számított volna rá, hogy átmegy a jelentése? Mintha egyáltalán nem tudott volna arról, hogy a háttérben kommunista tempóban intenzíven matekozik a bürokrácia, hogy végül Sargentini megkönnyezhesse a „sikerét”? És bizony saját szemszögükből nagyon igazuk volt, mert ha nem nyúlnak bele a számtanba, akkor nem lett volna elegendő a 448 igen szavazat a kétharmados szint eléréséhez, még 14 kellett volna hozzá. A 693 összes szavazatnak ugyanis a 448 ’igen’ nem a 66,6, hanem csak a 64,6 százaléka. Tehát kevés. De azzal, hogy – az alapszerződés előírásaival teljesen szembe menve – nem vették figyelembe a tartózkodó voksokat, így csalárd módon el tudták érni a kétharmadot. A kormány természetesen vizsgálja, milyen módon lehet jogorvoslatot kezdeményezni, amiről napokon belül döntés születik.

Mindeközben azon tűnődtem, hogy Sargentini valóban nem tudta-e, minek köszönheti a sikert? Mert ha ez az eredmény számára tényleg meglepetést okozott, akkor szellemi képességei súlyos kívánnivalókat hagynak maguk után. Magyarán, belül a nő épp oly szörnyeteg, mint ahogy megjelenésével képes nap mint nap szennyezni a környezetét.

Ennek a verziónak azonban csekély a valószínűsége, hiszen a jelentés rendkívül tudatosan úgy lett összeállítva, hogy ezzel a bevándorlás- és migránspárti erők, ahogy Orbán Viktor fogalmazott: „fenyegessék, zsarolják és hazug vádak alapján rágalmazzák Magyarországot és a magyar embereket”. Ez nem pusztán a sorosista Sargentini koncepciós eljárása, hanem mindannak a sajnos még az EP-ben többségben lévő balliberális szocdem (kommunista, azaz zseb-Sztálinnak, fiók-Robespierre-nek), liberális, zöld bandának a szándéka, akik Soros akaratát szolgaian végrehajtották, s akikhez még sajnos a Fidesz pártjának, az Európai Néppártnak a jelentős része is csatlakozott.  

Sargentini tisztában volt vele, hogy a jelentése nem más, mint politikai vádirat, hiszen még a tisztességes jogi munka látszatára sem akart adni. Még azt is elmulasztották, hogy hivatalos delegációt küldjenek Magyarországra a legtisztább forrásból való tájékozódás igényével. Helyette a szintén sorosista magyar (ál)civil szervezetekkel és médiumokkal konzultáltak, ami nem is hozhatott magával más eredményt, mint ami született. Kócos Sargentini olyan gyalázatos anyagot tett az asztalra, aminek 69 megállapításából 37 súlyos ténybeli tévedéseket tartalmazott, 13 pontban pedig már megszületett a megállapodás a Bizottság és a magyar kormány között, míg a továbbiakról folyamatban vannak a tárgyalások. Egyébiránt a kabinet a jelentést 108 pontban tételesen cáfolta. 

Sargentini és a többi alávaló képviselő tapsikolása tehát legfeljebb a megkönnyebbülés színi előadása lehetett, a feladat kipipálásának felszabadító öröme, ami után gyors léptekkel lehetett a kasszához fáradni. Tovább lökve Európát a migráció előtti teljes behódolás, a katasztrófa irányába. Lábbal tiporva éppen azt a jogállamiságot és demokráciát, amit vádiratukkal és koncepciós eljárásukkal éppen attól a Magyarországtól akarnak kikövetelni, amely e kritériumoknak megfelel. A végső szót persze majd a jövő évi EP választások mondják ki, Magyarország azonban – mint Orbán Viktor rámutatott ­– addig is megvédi a határait és addig sem enged a zsarolásnak. Sargentini pedig, ahogy már be is jelentette, mocskos jelentésével együtt eltűnik a süllyesztőben, nem akar többé az EP-ben politizálni. Ő tudja, miért! A futballpályák népe ilyenkor egyszerűen fogalmaz: „Sargentini takarodj!”

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/58386/pics/lead_800x600.jpg
Európai Néppárt,fenyegessék, zsarolják, rágalmazzák Magyarországot,koncepciós eljárás,Orbán Viktor,politikai vádirat,Sargentini takarodj
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
István válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-09-14 18:21:33
Nem lehet csodálkozni, hogy a kommunista, anarchista ellenzék a rágalomgyüjtaményt élteti, hisz Sargentíni szintén egy átnevezett kommunista pártnak a képviselője.
Azért mondta, hogy jövőre nem indul, mert a megbízói kidobták, mint a büdös kapcát.
Tudták, hogy ha jövőre őt indítják, akkor senkit sem tudnak bejuttatni, hát most így előzték meg a leégést.
De jövőre be lehet rágalmazás miatt perelni, esetleg Angliában‼
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-09-13 19:44:42
Ezek a szemétláda kommunisták a saját anyjuk temetését is megtapsolnák, ha a pillanatnyi érdekük azt kívánná !!!!
Nézzék ennek a rusnya némbernek a fényképét, mert mindent elárul erről a hülyéről !!!
Ez a torzonborz boszorkány képviselőnek és színésznek is ugyanolyan gyatra, silány, alkalmatlan mindenre !!!
Egyetértek a futballpályák népének egyszerű, de nagyszerű véleményével:
SZ@RGENTINI TAKARODJ !!!
Vele együtt eltakarodhatnak azok a piszkos, csirkefogó, hazaáruló magyar EP. képviselők is, akik így vagy úgy támogatták ennek az idióta p......csának az előterjesztését !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?