Újhülye – Amikor Ujhelyi fejére borul az éjjeli edény tartalma

Mindig jót nevetek, ha az Echo Tv Keménymag című adásában újhülyeként emlegetik Ujhelyi Istvánt, az MSZP EP képviselőjét. A dolog bája abból fakad, hogy ezt a minősítést igazából nem a műsor szereplői találták ki. Ők csak megragadták azokat a pillanatokat, amikor hősünk mérhetetlenül ostobán, mondhatni undorítóan, de leginkább magyarellenesen viselkedik, amiről aztán állítja, hogy ő az igazi hazafi, s az a hazaáruló, aki ilyeneket terjeszt róla. Ebből a folyamatosan fonák magatartásból aztán a szereplések szépen kicsiholták a műsorkészítőkből az ’újhülye’ megjelölést, ami napról napra jobban áll neki.  Nincs olyan megnyilvánulása, amivel ne szabná még pontosabban testre új ruháját, amiért mi tagadás, keményen megdolgozott. Bár ne tette volna!  

Ujhelyi István legutóbb például legfőbb szövetségesüknek, Gyurcsány Ferencnek kínálta oda üstökét, hogy az éjjeli edény teljes tartalmát legyen kedves ráborítani a fejére

És ez az újhülye az MSZP kampányfőnöke az EP választásokra. Ezzel nemcsak magát ülteti majd a kezelésre szorulók zsúfolt sarkába, hanem az MSZP-t is. De lelkük rajta, ha ők a politika szemétdombján jobban érzik majd magukat, mint harcvonalában, akkor csak futtassák ezt az újhülyét.

Legutóbb például legfőbb szövetségesüknek, Gyurcsány Ferencnek kínálta oda üstökét, hogy az éjjeli edény teljes tartalmát legyen kedves ráborítani a fejére. Történt ugyanis, hogy Gyurcsány a hétfői ATV Egyenes beszédében felvilágosította a nézőket, hogy jóllehet Újhelyi most a Sargentini-jelentés miatt lendületesen mocskolja Orbánt s magát fényezve beszél arról, hogy ő a legharcosabb parlamenti képviselő, aki egyszerre védi a magyar és az európai értékeket, korábban azonban mégis elhatárolódott a 7. cikkely alkalmazásától.

Hogy reagál erre a mi Pistink? Természetesen úgy, ahogy egy újhülyétől telik. Nagy garral meghazudtolja a még nála is nagyobb hazaáruló Gyurcsányt és Facebook bejegyzésével igyekszik bizonyítani, hogy ő bizony 2017. május 17-én igennel szavazott a jelentés elkészítésére, a folyamat megindítására.

Ezt nem kellett volna mondania, mert az éjjeli edény tartalma ekkor kezdett szépen a fejére ömleni. Niedermüller Péter, a DK EP képviselője ugyanis szintén a Facebookon tett közzé két közlemény 2015-ből. Az egyiket az MSZP, a másikat személyesen Ujhelyi adta ki, de mind a kettő Ujhelyiről szólt. A december 2-iban ez volt olvasható: „…soha nem fogom támogatni, hogy Magyarországgal szemben bármilyen olyan szankciót vezessenek be az aktuális kormány működése miatt, amely sérti a magyar nemzet érdekeit. Orbán Viktor ugyanis nem egyenlő a magyar nemzettel. Nem támogatom tehát sem a 7-es cikkely biztosította eljárás megindítását, sem Magyarország jogainak bárminemű csonkítását.” Két héttel később, december 16-án pedig a következőt írta: „Sem korábban, sem a jövőben nem fogok megszavazni olyan javaslatot, amely a 7-es cikkely alkalmazását szorgalmazza, vagy amely legalábbis megnyitja a lehetőségét az állampolgárokat is érdemben sújtó szankcióknak.”

A magam részéről nem hinném, hogy Ujhelyi István ne emlékezett volna a három évvel korábban kiadott közleményeikre. Valószínű azonban meg sem fordult a fejében, hogy rajta kívül erre más is emlékezhet. De ha mégis, akkor meg le van sz@rva mindenki, aki ezt vele szemben felhozza. Ez az ostoba, gőgös, felsőbbrendű érzésekkel teli kommunista-liberális szégyenfoltok jellemzője.

Röviden: az újhülyéké.

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/58700/pics/lead_800x600.jpg
Echo Tv,éjjeli edény,Gyurcsány Ferenc,hazaáruló,Keménymag,Niedermüllet Péter,Ujhelyi István,Újhülye
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-09-22 16:17:03
Az Üjhülye elnevezést már hosszú évek óta méltán alkalmazza erre a hazaáruló bitangra a közvetlen földijének mondható, felelősen gondolkodó emberek sokasága.
A bolond nyilatkozatainak csúcsa volt, mikor az ATV nevű szennyadón kijelentette:
"Azok az igazi hazafiak, akik megszavazták a Sz@rgentini jelentést" >>> (förmedvényt)
Na, akkor lehidaltam !!!!!
Válaszolok
Ferenc 2018-09-21 16:55:36
Valaki meglepődik azon, hogy ezek úgy váltogatják a véleményüket, mint más az alsójukat? 89'-ben megvilágosodtak, letagadták múltjukat, de 94-ben már visszahozták a pufajkást. Öszödön beismerő vallomást tettek, persze csak úgy maguk között. 2006-ban letagadták a vasrudat, 2015-ben az illegális migrációt, és sorolhatnám tovább, de ezekre kár a szót vesztegetni. Silány ember mind, egytől-egyig, ha van is kivétel, az nem számos, és azok nem is tolonganak az első sorokban. Ezeknek az élete arról szól, amit Öszödön tömören megfogalmaztak. És még csodálkoznak, hogy az emberek nem adják rájuk a voksukat, még így sem, hogy sok fiatal vált szavazóvá, olyanok, akik nem ismerik a komcsik-szocik bűneit.
Válaszolok
éva 2018-09-21 11:48:05
Kedves előttem szólók! A remény hall meg utoljára! Én is arról álmodom, hogy ezek a gerinctelen, alul iskolázottak elvéreznek! De, sajnos sok honfitársunk osztja meg velük a gyűlölet- desszertjét! A másik;- a világuralomra törekvőknek, pont ilyen hülyékre van szükségük! Ármánnyal, hazugsággal védenék a kollaboránsaikat! Lásd sz@dzsi hányadék!
Válaszolok
István 2018-09-20 14:53:22
Ezeket nem is kellene börtönbe zárni, hanem a hazaárulásért megvonni a magyar állampolgárságukat.
Ez automatikusan jelentené a brüsszeli mandátumuk megszünését, kivéve, ha egy nyugati kommunista kormány megadja nekik az állampolgárságot és egy egyik képviselőjük hajlandó lenne, átadni nekik a mandátumát - de ezeket nem is tudom elképzelni‼
De ha nem magyar állampolgárok, akkor se országgyűlése, se önkormányzati képviselők nem lehetnének, vagyis vagy elmennek közmunkára, vagy Fletó fizeti nekik a jutalmat! De ha elkezdenének hőzöngeni, tüntizni, akkor ki lehetne zsuppolni őket az országból! (Dél Afrika vagy Észak Kórea jó hely lenne számukra‼
Egyébként a DK (Demagóg Kalandorok) meghirdette tüntetés akkor lenne jó, ha eltüntetnék Fletót, M.Cs.-t, Aljasmolnárt, Gréczyt és vadnait‼
Válaszolok
kata 2018-09-19 21:59:27
Ezek a hazaáruló mocskok azt hiszik,hogy az emberek pillanatok alatt felejtik el amit a
politikusok pillanatnyi érdekeik szerint mondanak.Elfelejtik,hogy a net nem felejt,nem
úgy van mint régen,most pillanatok alatt utánakereshető,mikor mit mondtak.Ez a pat-
kány a másik gennyes alakkal hiába erőlködik,az emberek esze nem olyan rövid,mint szeretnék.És a legnagyobb csapás számukra,hogy a saját szavazóik nagy része támo-
gatja Orbán migráns politikáját.Felcsillant a remény számukra,hogy a sargentini soros
szutyok jelentésének elfogadásával eljött számukra az idő,hogy Orbánt megbuktas-
sák.Álmodik a nyomor!Ennek semmi esélye sincs!Megint kibújt a szög a zsákból,a vá-
lasztások előtt még támogatták a kerítést,most megint ellene beszélnek.Ezeknek egy
szavát sem lehet elhinni.Mindig a saját zsebük mellett politizáltak,nekik a nemzet semmit nem jelent.Sokan,sokszor megírtuk,törvénybe iktatni a hazaárulás kritériuma-it,és ezeket a köpönyegforgató szemeteket,akik a hazájuk ellen dolgoznak Brüsszel-
ben és itthon már évek óta,börtönbe zárni,és törvénybe iktatni,hogy soha többé a
képviselőségért ne indulhassanak!A közéletből kizárni őket kíméletlenül,mert ezektől
semmi nem várható a nemzet javára,csak a szolgatempó,a nyalizás az aktuális erős
hatalom felé,a saját érdekükben.Újhülye,remélem májustól munkanélküli leszel,és
saját erődből kell megkeresned a kenyérrevalót!De nem itthon,hanem abban az országban,ahol a többi hazaárulóval együtt befogadnak!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?