Kapukulcs – Egy nagy túróst az ellenzéknek!

Talán ha a német kancellár ismerte volna a magyar közmondást, miszerint közös lónak túros a háta, nem biztos, hogy előjött volna azzal az ostoba ötletével, hogy a Frontex határőrei védjék a Schengeni határokat – így a magyart is – Európában. Nem tudni honnan szedte, hogy a kerítéssel lezárt magyar-szerb határ nem működik úgy, mint a Schaffhausen óra, ott ugyanis – a migránsok legnagyobb bánatára – egy madár sem tud átrepülni észrevétlenül, nemhogy egy migráns. Persze lehet, hogy éppen ez a baj! Azért akar közösködni velünk az unió a határon, hogy könnyebben megnyithassák a magyar kaput a bevándorlók előtt.

Meg tudják tippelni, hogy az MSZP, DK, LMP és a Liberálisok hogy foglaltak állást a kérdésben? (Fotó: hvg.hu)

Érdekes ember ez a Merkel. Úgy gondolkodik, mint egy kereskedő, akit ha kidobnak az ajtón, mert mondjuk a hátunk közepére sem kívánjuk a kötelező kvótát, akkor beugrik az ablakon egy másik bomba ötlettel, hogy majd ők megvédik helyettünk a magyar határt. S akkor a kapukulccsal a kezükben azt engednek hozzánk, akit csak akarnak. Ahelyett, hogy kifizetné az eddigi védelmi költségeink nagy nehezen megszavazott kicsiny részét, amiből még egy buznyákot sem látott az ország. Pedig Merkel Mutti ezzel is úgy fog járni, mint a rabbi, aki számtalan ötlettel elhalmozta Kohnt, mert döglöttek a libái. S amikor már az utolsó is elpusztult, akkor sajnálkozott, hogy kár, mert lett volna még egy csomó jó ötlete. Merkelnek mindig és mindenről ugyan az jut eszébe: a migránsok betelepítése Európába. Ha nem kvótával, akkor legyengített határőrízettel. Még szerencse, hogy a salzburgi informális csúcson a többség elutasította a frontexes javaslatot. Orbán Viktor jó magyarként el is mondta, „Szép dolog a Frontex, de a Frontex életében még egyetlen méter határt sem védett meg. Mi meg többszáz kilométert. Semmi szükségünk arra, hogy ők védjék a magyar határt, nem beszélve a szuverenitás elvi kérdéseiről.” A szlovák kormányfő, Peter Pellegrini meg is erősítette Orbán szavait. Sebastian Kurz osztrák kancellár szavaiból azonban az derült ki, hogy az általa is támogatott európai bizottsági javaslatot tovább fogják erőltetni, hogy az év végére meg tudjanak állapodni a frontexes határvédelemben.

Nem kétséges, az Európai Bizottság továbbra is a bevándorláspárti politikáját akarja ráerőltetni a tagállamokra. Nyilván tovább akarják csorbítani a nemzetállamok hatáskörét, kivéve belőle minden olyan döntési lehetőséget, ami a migránsokkal kapcsolatos. Macron francia államfő konkrét fenyegetéseket is megfogalmazott: „Azon országok, amelyek nem akarnak több Európát, nem fognak részesülni a strukturális alapokból.”

Szóval ismét leng a Damoklész kardja a fejünk fölött. A magyarok azonban nyugodtan reménykedhetnek abban, hogy a kvótaügyi támadás után a határőrizeti jogfosztás rohamát is vissza fogja verni szövetségeseivel Orbán Viktor.

Egyébként meg tudják tippelni, hogy az MSZP, DK, LMP és a Liberálisok hogy foglaltak állást a kérdésben? Nyertek! Igen, Macron és Merkel mellé álltak. Nem mellénk, magyarok mellé, egy frászt. Nekik migránsok kellenek, Alik, Juszufok, Mohamedek. A kérdést azonban olyan triviálissá silányította a liberális komcsik következetesen magyarellenes magatartása, hogy a helyes válaszért a vajszívű Egri János is legfeljebb csak egy hangszórót tudott volna felajánlani jutalmul egykori tévés vetélkedőjében.

Tény, a szocik nagyon szeretik a közösködést. Régen a ruszkiktól a hatalom mellé szuronyokat kaptak cserébe, most Merkeléknél Frontex-ügyben – újfent a hatalomért – ismét a túros hátú ló után epekednek. Tejtermékes szólással élve: egy nagy túróst nekik!  

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/59074/pics/lead_800x600.jpg
Angela Merkel,ellenzék,Emanuel Macron,Frontex,Kunhalmi Ágnes,MSZP,Orbán Viktor,rabbi,túrós
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Pál bejegyzésére 2018-09-27 17:22:04
A blog elszánt olvasóival nem ártana közölni, hogy Pál egy, a sok-sok gügye mellett, aki bőszen simogatná - akár otthon, a saját lakásában is - az illegális bevándorlók egész hadát !!!
Még azokat a semmirekellőket is, akik egy adott pillanatban kirabolják a családját, megerőszakolják a feleségét, a gyerekeit, sőt - ha úgy adódik - őt magát is.
Pál az a beszűkült elméjű, hibbant, senkiházi, hazaáruló-pátyolgató, aki még hisz a csalással elfogadott Sz@rgentini jelentésben foglalt épületes marhaságokban, és adott esetben ő is bármikor, bárhol megszavazna bármit, amivel a saját hazájának ártani tudna.
A fentiek ismeretében van még valami - teljesen felesleges - mondandód ebben az ügyben ?!
NINCS ?! NEM IS LEHET, TE TÖKÉLETLEN !!!!!!
Válaszolok
Pál 2018-09-26 15:48:37
A blog elszánt olvasóival nem ártana közölni, hogy a Frontex egy adminisztratív feladatokat, és szakmai tanácsadással foglalkozó kb 200 főt foglalkoztató szervezet az EU költségvetéséből fenntartva. Székhelye Lengyelországban és nem Brüsszelben van.

Vagyis ez a szervezet FIZIKAILAG ALKALMATLAN arra hogy rendészeti szerepeket átvállaljon bármelyik tagállamtól! Ergo legfeljebb egy két tanácsadóval képviseltetheti magát a helyszínen - vagyis tanuja lehet az ott uralkodó állapotoknak és rendészeti gyakorlatnak. EZ VOLNA KÉNYELMETLEN a kormánynak, mert csak a Sargentini jelentésben foglalt súlyos, emberi jog ellenes eljárásokat dokumentálná újra.

Ahogy azt is illene közölni, hogy ezen a bizonyos határőrizeti problémakörön túl, még összesen 11 pontban marasztalták el a kormányt, amik egyenként is súlyosan sértik az EU jog és elvrendszerét. A kormányzó úr ezekről szándékosan nem beszél, szándékosan fókuszál a migráns kérdésre, mert a többi ügyben már nem lehet az érzelmekre, csak a józan észre hagyatkozni a magyarázatadásnál. Azzal meg igen nagy baj van! Nagyobb mint bárki hinné!
Válaszolok
István 2018-09-23 17:05:20
De nem szabad a történelmi tapasztalokat elfelejteni, mikor a német birodalom Magyarország déli határán bécsi igazgatás alatti "határőr vidékeket" létesített, ahonnét a magyar lakosságot kiűzték, hogy helyükre szerbeket, horvátokat, oláhokat telepítsenek! Ezért is vették el tőlünk 1920-ban Hazánk ezen részeit. Most meg Adolfína Merkelova a brezsnyevi elevek és Hitler + Hruscsov hatáskörének örököseként képzelve magát, megint hasonlóképp akar cselekedni, hogy még egy jó szeletet elrabolhasson Hazánkból‼
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-09-23 16:36:54
Csak kérdezem:
Ki a fene várt mást ezektől a hazaárulóktól ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?