ATV Kontra – Akik a posztkomcsik felületeit nyállal tisztogatják

Az idei Ignobel-díjat akár Papp Réka Kinga és Csuhaj Ildikó újságírók is kaphatták volna azért a penetráns produkciójukért, amit a minap az ATV Egyenes beszéd Kontrájában műveltek a vendégnek hívott L. Simon László fideszes országgyűlési képviselővel, kultúrpolitikussal. A leghülyébb ötletek Nobel-díját általában olyan produkciókért adják, amelyeket lehetetlen vagy értelmetlen megismételni, mert úgy hülyeségek, ahogy vannak. Csak érzékeltetésképpen: az idei kémiai díjért a kutatók azt vizsgálták, hogy mennyire lehet jó az emberi nyál különböző felületek tisztítására.

Csuhaj Ildikónak nem kellett messzire mennie, hogy az ostobák csapatának élére álljon

A Kontra húsz perc ötven másodperces produkciójában – a 24.hu mérése szerint – L. Simon László húsz perc két másodpercnél adhatta az első választ. Addig lényegében csak a dühvel, gyűlölettel, indulattal megfűszerezett rágalomáriát hallgathatta, amit a két nő a hatalommal kapcsolatban felváltva visított az arcába. Lehet, hogy nem is akkora hülyeség a Ignobel-díj? A Papp-Csuhaj duett most ugyanis éppen azt bizonyította, hogy a hagyományosan arcátlan kommunista tempóban igenis lehet nyállal tisztogatni. Például az elvtársaik bizonyos felületeit.

A részletekben itt most nem érdemes elmerülni, mert a kazlakba rakott hülyeség visszaidézése még egy sok-sok oldalas tanulmányból is kilógna, nem hogy egy rövid jegyzetből.

Annak szemléltetésére azért, hogy itt a kulturális környezetszennyezés súlyos visszesőiről van szó, felidézek egy-egy esetet a közelmúltból a hölgyekkel kapcsolatban.          

Papp Réka Kinga például nem is olyan régen megnyerte a 888.hu portál elmebajnokságát. Akkor mint a WTF baloldali blog szerzője a következőket üzente a magyar kormány tagjainak. „Vegyétek ki a mocskos kezeteket a bugyinkból. (…) Én nem szülök gépeket, és nem is fogom végignézni, ahogy robotot faragnak a méhem gyümölcséből!” Egyáltalán nem meglepő, hogy a szavazási versenyben minden voksot ő kapott, 100 százalékkal győzött, pedig olyan sztárindulók is voltak az elmebajnokságban, mint a migránssimogató, szintén hagyományosan magyarellenes Transparency International.

Papp Réka Kinga nemrég elsöprő fölénnyel elmebajnokságot nyert

Tény azonban, hogy az L. Simon László szerint is mindig jólértesült Csuhaj Ildikónak sem kellett messzire mennie, hogy az ostobák csapatának élére álljon. Egy, a plakátügyben tartott parlamenti szavazás után azt találta mondani szintén az ATV egyik vitaműsorában, ahogy a Blogstaron is olvashatták, hogy „Számos miniszter, én Trócsányi Lászlót sem láttam – ő meg ugye volt alkotmánybíró, igazságügyminiszter –, én őt sem láttam a parlamentben, hogy megszavazta volna ezt a mostani törvényt.”  A valóságellenes hangulatkeltés egyik női bajnoka csak éppen azt felejtette el – több évtizedes parlamenti munkálkodása mellett sem ragadt rá annyi –, hogy tisztában legyen vele, Trócsányi László nem parlamenti képviselő, így nem is szavazhatta meg a törvényt. Oh jaj, kikkel vagyunk körülvéve, ugye?

De volt a poszkomcsi felületek nyállal való tisztogatásának egy harmadik, műsoron kívüli hölgyszereplője is, Lendvai Ildikó, aki ugye még az MSZP-nek is elnöke volt anno. Ő Papp és Csuhaj penetráns műsorbeli viselkedése után azt volt képes Facebookján leírni a provokációk sorának elszenvedése után is mindvégig higgadt, udvarias, a legképtelenebb helyzetekre is úriember módjára reagáló képviselőről: „L. Simon volt államtitkár beszélget a három újságíróval. Illetve dehogy beszélget, leordít mindenkit. Igyekszik úgy viselkedni, mint a kocsma legduhajabb verekedője, de percenként megsértődik, hol azért, mert kérdezni merik, hol azért, mert vitázni is mernek vele.” Mit szólnak? Mintha a Marson élne, mintha egy ottani műsort nézett volna. Hazudik, mint anno: „Nem lesz gázáremelés!”

Magyarok! A lényeg továbbra is változatlan! Addig jó nekünk, amíg ettől a posztkomcsi tempótól a fülkében továbbra is megmentjük magunkat, mert akkor – „Segíts magadon…” alapon – talán az Úr is megsegít bennünket!

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/59273/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Csuhaj Ildikó,Ignobel-díj,L. Simon László,nyállal tisztogatás,Papp Réka Kinga,posztkomcsik
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-10-19 16:08:24
L. Simon László nem csak úriember, hanem ERŐS JÁTÉKOS IS, HA HÁRMAN TÁMADJÁK! Az ATV halad a Föld középpontja felé, hogy örökre elhamvadjon! Legalább is, mint politikai "TÉNYEZŐ"
Válaszolok
kata 2018-09-25 20:33:04
Ez a szerencsétlen csuhaj már annak idején a Napkeltében is alig tudott egy értelmes
mondatot elnyekeregni.Rég nem láttam,de szerintem fletóval és társaival túl sokszor
néznek a pohár fenekére.A szegény nagyasszony képes fele meglehetősen szét van
csúszva.Ha én így néznék ki,nemigen mennék kamera közelébe.Mellé még jó szokását
megtartva,ontja a hülyeségeit.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-09-24 19:37:02
Ez a két idióta, hülye liba az ATV nevű szennyadón, rendszeresen méltó párja a Rónai Egon nevű rosszindulatú daganatnak. Ezeknél hülyébbet egy hét alatt, lasszóval is nehéz fogni ebben az országban.
Ezeknek kiadta a liberálbolsevik horda, hogy minden normális (nem kommunista) riportalanyt, mindenkor le kell üvölteni. Ennyit tudnak, semmi mást !!!!
Tulajdonképpen riportalanyt is teljesen értelmetlen hívni ebbe a hitvány műsorba, mert ezek a luvnyák úgy el vannak ájulva a saját hangjuktól, és "mondanivalójuktól", hogy a válaszoló tökéletesen felesleges !!!
Szerintük elég, ha perceken keresztül csak ők ordítanak, mint a fába szorult férgek !!!
Válaszolok
István 2018-09-24 14:19:19
Pap Réka Kingának egy új foglalkozást akánlok:
Nagyon nem tetszik neki a magyarországi helyzet, és elég csinos arra, hogy Amsterdamban a piros-lámpás negyedben gyorsan meggazdagodjon, Ihaj-Csuhaj Ildikóra még ez sem mondható‼
A video nem javította a véleményeket az ATV-ről. Gondolom az A = Anarchista‼
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?