Simicska, Gyurcsány és Demszky az Orbánt fényező verseny győztesei

A ’Melyik ellenzéki megnyilvánulás népszerűsíti jobban Orbán Viktort?’ címet viselő pályázaton sajnos lemaradt a dobogóról Lakner Zoltán, a higgadt megnyilvánulásairól ismert baloldali elemző. Talán épp a higgadtság volt a baj! A legutóbbi 168 órában közölt pályaművében hitelesnek és szabályosan elfogadottnak minősítette a Sargentini-jelentést. Ezzel a félrevezetés terén ugyan sok-sok piros pontot gyűjtött, ám az Orbánnal szembeni gyűlölet és rosszindulat sokkal kevesebb volt a dobogósokhoz képest. Így a papírforma érvényesült: Simicskával, Gyurcsánnyal s az ötödik házasságkötése után újból politikailag is egyre aktívabb Demszkyvel az élen.

A ’Nyilvánosság Bíráló Bizottsága’ teljes joggal ítélte a fő díjat Simicska Lajosnak, az ’Orbán egy g..ci’ jeligéjű pályamunkájáért. A testület pluszpontokat adott a pályamű képi megjelenítéséért is. Különösen megragadta a döntnökök figyelmét, amikor a félrészeg Simicska – aki talán éppen a fényképkészítés előtt tápászkodott föl az aszfaltról bézsszínű, de meglehetősen gyűrött zakójában, zsebtáján méretes húgyfolttal – a hatást fokozandó, odaált a produkciójának helyet adó hirdetőoszlop mellé.

A kormányfő népszerűségét növelő verseny ezüstérmét a nagy választási szívástól (is) hónapokig padlón fetrengő, jövőjéről gondolkodó Gyurcsány Ferenc nyerte el parlamenti felszólalásával. „Akinek téveszméi vannak és Napóleonnak, macskának vagy éppen Magyarországnak tekinti magát, azt a köz- és orvosi nyelv tudathasadásosnak hívja. Úgy látom, hogy ilyen tudathasadása van a magyar kormánynak: a magyar kormány Magyarországnak képzeli magát, gondolom, hogy kezeltetniük kellene magukat.” Produkciójához a zsűri csak gratulálni tudott. Különösen nagyra értékelte a ’nem csinálok segget a számból’ magyar szólás inverzének képi megjelenítését. Mondván az a szöveg, amely Gyurcsánytól elhangzott a T. Ház plenáris ülésén olyan salak, ami emberi szájon át nem képes távozni.

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban szóljunk röviden a bronzérmes pályázóról, Demszkyről is, aki napjainkban rendkívüli szorgalommal azt bizonygatja, hogy közéleti aktivitása fordított arányban áll szellemi képességeinek alakulásával. Némelyek ezzel magyarázzák minap megkötött ötödik házasságát is, továbbá azt, hogy nászútjára – mint egy igazi férfi, hadd ne mondjam ínyenc – személyesen a haskipólós Heller Ágnest is magával vitte. A mi jó Demszky Gabikánk az ’Orbán, a kurva anyád’ pályaművel nyert harmadik díjat. Bővebben: ’Ha Orbán azt mondja, hogy mocskos migránsok, mi azt mondjuk, nem, a kurva anyádat, félre a migránsozással, nekünk Európa a fontos!’ Ugye, az ember meghatódik ettől a szenvedélyes, bitangerős dolgozattól, amivel az ősellenség liberálisok leghülyébb sapkás képviselője is Orbán népszerűségének további szárnyalásához segíti hozzá a kormányfőt.

Meg kell jegyezni, Judith Sargentinit azért nem díjazta a zsűri, mert a pályázatot csak belföldiek számára írták ki. Ennek ellenére elvitathatatlan, hogy aljas jelentésének csalással történő elfogadtatása 4-5 százalékot javított Orbán amúgy is óriási népszerűségén.

Nos, ilyen erős mezőnyben próbált Lakner Zoltán versenyben maradni ’A Sargentini-jelentés elfogadása után megritkult Orbán körül a levegő’ jeligéjű pályázatával. Valószínűsítjük, azért nem tette hozzá, hogy csalással elfogadott, így eleve érvénytelen koholmányról van szó, mert érezte, ha pontosan fogalmaz, ha precíz a valóságábrázolása, akkor nagyságrenddel gyengülnének az esélyei a versenyen, amit egy született félrevezető-elemző nem engedhet meg magának. A zsűri nagyra értékelte azonban, hogy a cél érdekében latba vetette – jelentős mértékű hitelvesztése mellett – Orbán Viktorral szembeni izzó rosszindulatát is.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/59715/pics/lead_800x600.jpg
Demszky Gábor,Gyurcsány Ferenc,Heller Ágnes,Lakner Zoltán,Orbán Viktor,Orbánt fényező verseny,Simicska Lajos
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-09-27 21:27:12
Csak van egy probléma! Jelesül, hogy ezekhez hasonló primitív BOLOND VAN MÉG SZÁMOLATLAN! És van még aljasabb irigy, elfajzott mocsadék, akinek a tehetségtelensége abban csúcsosodik ki, hogy sárga moslékot fröcsög, mert "VALAKI" elmert repülni meccset nézni. A HÜLYÉNEK ANNYI ESZE SINCS, HOGY A SUMÁKOLÁSHOZ NEM KELL SZÁRNYRA KELNI!!!!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-09-27 16:43:23
Addig jó, amíg az ellenzéknek ilyen, - meg a hozzájuk hasonló - semmitmondó, savanyú, jellegtelen, tekintélyüket rég elvesztő, hiteltelen "húzó emberei" vannak.
Főúr ! Kérem a következő kávét !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?