Orbán repüléséről és a meztelen szomszédasszonyról

Most, hogy az ellenzéki sajtó széltében-hosszában azzal foglalkozik, hogy merészelt Orbán Viktor élni a több tíz éves barátja ajánlotta lehetőséggel és az általuk használt repülőgépen elutazott Bulgáriába a Mol-Vidi meccsére, megeredt Béla nyelve is egy, a szomszédasszony alapos feltérképezése „tárgyában”, stikában végzett leskelődéséről. – Ha már az atlatszo.hu-nak lehet, akkor lehet nekem is – mondta Béla. Egyben kifejezte mélységes szomorúságát, hogy neki nincs olyan spéci felszerelése, mint az Átlátszónak, amivel még repülőgépet is meg lehet figyelni. Ha például neki lenne egy olyan drónja, mint a magát oknyomozónak hirdető portálnak, tehát egy repülő kamerája, akkor nem kéne életveszélyes mutatványok kíséretében rendszeresen fölmásznia a fa tetejére, ahonnan a tetőablakon át a legjobban lehet látni a fürdőszobában tisztálkodó Irénkét.

Bár már kijegecesedett a mászótechnikája, s a legfölső faág is elég vastag, de a távcső és az egyensúly egyidejű megtartása azonban gyakran fenyeget a lezuhanás veszélyével, ami azért ötven felett már komolyabb következményekkel is járhat. Pedig – irigykedett tovább Béla – a drónnal még azt is meg lehet látni a magasból, hogy mi a lajstromjele a repülőnek, sőt még a típusa is tisztán kivehető. Miközben a fa tetejéről csak nagy vonalakban lehet látni Irénke idomait, nemhogy a melltartó vagy a bugyi márkáját lehetne elolvasni a címkén. Igaz, nem is a címke végett mászik olyan magasra az ember.

Béla nem érti, honnan a fenéből lehet ennyi pénze egy hirdetésekkel alig ellátott szegény portálnak, hogy olyan masinákat vegyen, rendszeresen olyan utakra járjon, amelyeket ő eleve megfizethetetlennek tart, épp ezért gondolni se mer rá. Honnan tudják azonnal, hogy egy ilyen repcsi mennyit ér, mibe kerül az óránkénti üzemeltetési költsége? Meg hogy mikor száll le, mikor száll fel, hogy a drónnal le lehessen fotózni például a belőle a júliusi melegben éppen ingujjban kilépő Orbán Viktort? Tisztára mintha krimit nézne az ember, ahol a nyomozók mögött titkosszolgálat, egy egész rendőri hálózat működik. – De itt nincsenek nyomozók, viszont hálózatnak kell lennie! – értetlenkedik Béla. És nem érti azt sem, mi kifogásolni való van abban, ha valakinek a futball a szenvedélye s elmegy a MOL-Vidi meccseire a többi meghívottal együtt, ha a barátja hívja. Ő is ment már a barátja kocsijával Debrecenbe, mégse kellett kifizetnie a benzinköltséget.

Béla persze nem hülye, legfeljebb kíváncsi, és szerencsés pillanatokban nemcsak Irénkét látja anyaszült meztelenül a fáról, hanem azt is, hogy akarnak ellenségei kibabrálni Orbán Viktorral az európai választások előtt. Mondja is, hogy az emberek nem akarnak migránsokkal élni, hiába sulykolja ezt a korrupt európai elit, a részeges Junckerrel az élen. Ilyen semmiségekkel meg nem lehet lejáratni Orbánt.

Azt mondja röhögve, lehet, hogy Soros Gyuri bácsi is jobban járna, ha felülne mellé a fa tetejére s együtt szemlélné vele Irénkét, mégiscsak férfinak született. Béla nem irigy, szívesen szorítana neki helyet a magasban. Jobban járhat, mintha Orbán ellen áskálódik. Tudnia kéne, hogy a magyarok úgysem engednek a 48-ból, kitartanak mellette a végsőkig, hisz ők is szeretik a focit. Macronékkal pedig megint rá fog cseszni, mint két éve Clintonnéval. Illene tudnia, hogy a népet nem lehet leváltani, meg hogy széllel szemben még neki se …

– Hidd el, jobb fönn a fán! – bök meg vigyorogva Béla, de hozzáteszi: – Ez sem veszélytelen szenvedély. Múltkor észrevett a férje és azt kiabálta, ha még egyszer meglát leskelődni, hozzám b@ssza a szekercét!

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/59814/pics/lead_800x600.jpg
Átlátszó,Emanuel Macron,Jean-Claude Juncker,meztelenül,Orbán Viktor,repülés,Soros György,szomszédasszony
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-09-29 19:09:01
A PISZKOS NAGY szomorúság ebben az ügyben, hogy a titkosszolgálatunkban még túl sok a libsi "bérenc"! Agy mosott, vagy fizetett rohadék!
Akik tudnak gondolkodni, - részrehajlás nélkül TUDHATJÁK, HOGY SAJÁT GÉPET TARTHATNA FENN, AMI SOKKAL TÖBBE KERÜLNE AZ ADÓFIZETŐKNEK, ÉS ODAREPKEDHETNE, AHOVA CSAK AKAR. REPREZENTATÍV KÖLTSÉGET ARRA LEHET HASZNÁLNI, AMIRE CSAK AKARJÁK! LENNE MIT ELHERDÁLNI! DE, EZ A KORMÁNY EZZEL A JOGÁVAL NEM ÉL. LEGALÁBB IS NEM ÚGY NÉZ KI!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-09-28 15:39:38
Volna néhány használható ötletem, hogy hová kukucskáljanak be ezek a nyomorult, fényre sötétedő ÁTLÁTSZÓ "gyüttmöntek", amihez még drónt sem kéne kunyerálni Soros papától.
Belenézhetnének például a sötétkamrámba, és ha meglátják a fordított, kicsinyített pofaberendezésüket, akkor nemes egyszerűséggel beugathatnának !!!!
Egyébiránt "ez a Béla", valóban nem hülye !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?