Rádióinterjú – Orbán jól lekokizta az uniós biztost

Nevetve veregetett vállon délelőtt templomjáró ismerősöm, mondván, hiába, no, Orbán Viktor csak Orbán Viktor. Ő bizony nem a viccbéli illemtanárhoz járt iskolába, ezt ma reggeli rádióinterjújában fényesen bebizonyította. Időm sem volt megkérdezni, hogy miről ismerszik meg ez a híres nevezetes etikettoktató, mert már mondta is. Bemegy a jelölt a tánciskolába és megszólít egy jól öltözött embert.  – Maga itt a tánctanár? – Lóf@szt, én az illemtanár vagyok.

Ime a görög ember, Avramopoulos, akinek a fejét elegánsan lekokizta Orbán

Ismerősöm is emlékeztetett rá, hogy az ajtónkon kopogtató október a Boldogságos Szűzanya hónapja, akinek tiszteletére a szentmisék után rózsafűzért imádkoznak a hívek. Teszik ezt azért, mert amióta Szent István királyunk utód híján felajánlotta hazánkat a Szűzanyának, azóta Mária a Magyarok Nagyasszonya, hazánk főpatrónája, aki anyai palástját ránk borítva pártfogol minket.

Orbán Viktor a mikrofon előtt akár még a rózsafűzér imákra is gondolhatott, amikor az ENSZ Közgyűlésben felszólaló Dimitris Avramopoulos uniós biztost nagyon decensen ugyan, de elküldte a francba. Verbális eszköztárában azonban most még a ’franc’ kifejezés is erősnek számított, ezért Avramopoulos minősíthetetlen nyilatkozatát egyszerűen ’súlyos demokrácia-problémaként’ emlegette. Röhögte is a haverom teliszájjal.

Ám hogy Avramopoulos nagyon nincs a szíve csücskében, azért annak finoman jelét adta, amikor neve helyett „görög emberként” kezdett beszélni róla. Avramopoulos ugyanis az Unió nevében azt találta mondani, hogy a migráció jó dolog, a migrációt folytatni kell, s egy betelepítési programot kell végrehajtani. Hozzátette azt is, hogy Európa ezen dolgozik, s az Unió mindenképpen részt akar venni az ENSZ migrációs politikájában.  

Orbán Viktor – görög emberről átváltva „derék emberre” – kijelentette, azt, hogy ilyet mondjon, arra senkitől nincs felhatalmazása.Az Európai Unióban ma ez egy vitakérdés” – húzta alá. Hiszen nemcsak a magyarok, a közép-európaiak nagy része, nemcsak a V4-ek, az olaszok, de az osztrákok, sőt a bajorok is a migráció ellen vannak. Avramopoulosnak az a dolga, mint az Európai Bizottság tagjának, hogy bennünket képviseljen. „Ilyen körülmények között egy általunk fizetett tisztviselőnek elmenni New Yorkba s az Európai Unió tagállamai egy részének az álláspontjával szögesen ellentétes álláspontot képviselni, az… súlyos demokrácia probléma”. Hozzátette: „Nem véletlen, hogy sokan vagyunk ezen a kontinensen, akik várják az Európai Parlamenti választást jövő májusban, hogy az ilyen embereknek végre útilaput köthessünk a talpára.” A hallgatók jó része örömmel konstatálta, hogy Orbán még így is szokatlanul erősen odaszólt neki. Mondhatni elegánsan lekokizta a görögöt.

Honfitársaink ezúttal érzékelhették, nemcsak a Boldogságos Szűzanya pártfogolja a magyarokat, amire most különösen nagy szükség van, hiszen a migránspárti európai elit és a migránsellenes államok csoportja vív ádáz harcot egymással. Tét a biztonságunk, a bevándorlók miatti lakosságcsere elkerülése, kereszténységünk, kultúránk, magyar jövőnk. Láttuk eddig is, hogy Avramopoulos és társai, Juncker, Macron, Sargentini és a többi gazember éppen a viccbéli illemtanárhoz jártak jómodort tanulni, így mind durvább tetteikben sem számíthatunk lényegi változásra. Még ha vesztüket érezve egyre többen próbálnak meg affektálni elkötelezett migránsellenességükről is.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/59860/pics/lead_800x600.jpg
Boldogságos Szűzanya,Dimitris Avramopoulos,ENSZ Közgyűlés,görög ember,koki,Orbán Viktor,Szent István
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-09-30 12:51:53
Orbán Viktor teljes, rádióban elhangzott interjúját végighallgatva, csak azt tudom mondani, (esetleg megfogadásra ajánlani) a sok aljas, bunkó módon nyilatkozgató liberálbolsevik "félrevezető" pártcsicskának:
Ebben az miniszterelnök által elmondott, választékosan megfogalmazott formában is el lehet küldeni egy begyepesedett agyú, migránssimogató idétlen "brüsszelitát" a bodrogközi náthás pi...........ba !!!!
Ehhez nem kell az általuk alkalmazott, kiábrándító hangvételű megszólalásokat az éterbe böfögni.
Lásd még az Orbán Ráhel "elléséről" szóló "megható" értekezést is !!!!
Ha volna egy csepp eszük, (persze tudom: nincsen) eltanulnák a "módszert".
Igaz, ehhez kellene bizonyos fokú intelligencia is a részükről, ami - valljuk be - nekik soha nem volt, és ma sincs !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?