Ujhelyi dühöng – Ne merjenek engem még egyszer hazaárulózni!

Megmosolyogtató volt látni, ahogy Kunhalmi Ágnes, mint egy bólogató műkutya az autó hátsó szélvédője alatt helyesel Ujhelyi István felszólalásához a parlamentben, amelyet a Sargentini-jelentés visszautasításáról szóló országgyűlési határozat általános vitájában mondott el. Érdemes volt hallgatni Ujhelyit, akiről nem is oly régen mind szélesebb körben terjedő becenevén, Újhülyeként emlékeztünk meg, korábbi nyilatkozataival szembesítve későbbi hazugságait.

Ujhelyi mindig átesik a kettős mércén, megbukik a szavak és a tettek ellentmondásain

Mindig is tudtuk, hogy Ujhelyi maga a két lábon járó moral insanity, az erkölcsi elmezavar és beszámíthatatlanság, a morális gátlások teljes hiányának büszke képviselője. Erre friss parlamenti felszólalása is pregnáns példát mutatott.

A következőkben megpróbálom bemutatni, Ujhelyi milyen technikával hazudik.  Hogy próbálja teátrális előadásmóddal elhitetni, hogy ő bizony igenis hazafi, ugyanazt képviseli, amit a hárommillió választópolgár által támogatott Fidesz, miközben egy gondolatsoron belül sem mulaszt el jó mélyen benyalni a szűk, senki által meg nem választott európai elit ma még fehérlő farpofái közé.   1. Első állítás:Ne merjék nekem még egyszer azt mondani, hogy én hazaáruló lennék azért, mert védem a magyar társadalom jogait.” Húha, fül-farok máris behúzva! Majd elmondja, ahogy a posztkomcsi-libsik mindent előírnak, mi hogy legyen, mi hogy helyes, hogy szerinte ki a hazafi. Hárommillió magyarnak nem kellett elmondani, tudta magától. Mindegy, Ujhelyi azért elmondja. Második állítás: „Az a hazafi, aki érti, hogy a magyar nemzet jövőjét egy egységes és erős Európai Unióban találhatjuk csak meg.” De jó, hogy mondod, Pista! Szerinte tehát a hazafi az, aki hazája helyett a migránspárti Európában találja meg a nemzet jövőjét. Bravó! Hogy ez eddig nem jutott a magyarok eszébe? Még egy gyöngyszem: 2. Első állítás: „Nem támogatom az illegális bevándorlást, mert nem lehet a magyar haza érdeke, hogy illegális bevándorlók tízezrei, százezrei, milliói költözzenek be hozzánk”. Második állítás: „Az egy más kérdés, hogy nincs ilyenről szó jelenleg.” Jelenleg, húzza alá nyomatékosan. Azért jelenleg, mert Orbán Viktor – igaz hazafi módjára – 2015 óta folyamatosan ellenáll. Azért büntetik Magyarországot, például az Ujhelyi által büszkén, egyben csalárd módon megszavazott Sargentini-jelentéssel is, mert a nyakunkba akarják ültetni a migránsokat, amit a magyarok elutasítanak. Újhülye persze nem utasít el semmit, csak szavakban delirál róla, miközben tettei az ellenkező irányba mutatnak. 3. példa. Első állítás: „Nyilatkozom arról, hogy meg kell védeni a magyar határokat és benne az uniós határokat.” Második állítás:Támogatni fogok minden olyan javaslatot, amely a Frontex költségvetését növeli, amely a közös határvédelem erősítését szolgálja anélkül, hogy át akarnám adni a magyar határőrizet jogát bárki másnak.” Az erkölcsi gátlástalanság itt az utolsó félmondatban rejlik. Nem azt mondja Ujhelyi, hogy a Frontex jogainak kiterjesztése a nemzeti szuverenitás egy részének az átadásával jár, amihez soha nem járulna hozzá. Ez tiszta beszéd lenne. Inkább elhallgatja, hogy a Frontex megerősítése és a nemzeti szuverenitás határőrizeti részének átadása egy csomagban értendő. Hadd jöjjön ide minden migráns, akit a Frontex beenged!

Szívből örülök, hogy Ujhelyit nagyon zavarja, hogy az emberek hazaárulónak tartják, megvetik. Hiába bizonygatja teátrális nagyhangúsággal hazafiságát, a fenti példák mutatják, hogy Újhülye mindig átesik a kettős mércén, megbukik a szavak és a tettek ellentmondásain. Így elvtársain, a bólogató kiskutyákon kívül senki nem hisz neki. Pedig cselekedhetne éppen másképp is. Ahogy Gajdics Ottó helyesen mondta az Angard szerdai adásában, a hazaáruló is szeretheti a hazáját, csak szolgálni nem tudja. Ha ez így van, márpedig így van, akkor Ujhelyi viselje csak el, hogy a magyarok milliói hazaárulózzák.

9
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/60632/pics/lead_800x600.jpg
düh,hazaáruló,Kunhalmi Ágnes,moral insanity,Sargentini-jelentés,Ujhelyi István,Újhülye
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 9 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-10-05 17:03:53
Nemcsak ő az aljas hazaáruló, hanem minden fehérjehalmaz, aki a saját hazája ellen volt képes fellépni, áskálódni, feljelenteni, mocskolódni itthon és külföldön egyaránt.
Ilyen alávaló emberekkel még Bangladesben sem lehet találkozni !!!!
Annál is inkább, mert ha ott valaki ilyen mocskos dolgokat követne el a saját országa ellen, akkor az első szembejövő embertársa úgy vágná pofán egy sütőlapáttal, hogy a fogai körmérkőzést játszanának a kiesés ellen !!!!
Szégyentelen, aljas banda !!!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-10-05 10:09:14
Ez a Közhülye Újhülye egy eredeti ,virtigli vicsorgó Mussolíni, remélhetőleg úgy is fogja végezni !!!! A póbajáték már megtörtént az elmúlt hetekben !! Egy alávaló aljas , vérvörös, gazember, a szolzsenyicin féle eltakarítandó hazug - tolvaj - gyilkos komcsik, bolsik közül !!! Amúgy nem mellesleg minden Közhülye - Újhülye féle bonobó, zsírdisznó, fehérjehalmaz HAZAÁRULÓ !!!!!
Válaszolok
éva 2018-10-04 21:00:27
UJHELYI ISTVÁN - TE EGY MOCSKOS HAZAÁRULÓ VAGY! NEM CSAK ÉN MONDOM, HANEM NÉGY MILLIÓ ISMERŐSÖM!
UJHELYI ISTVÁN= HAZAÁRULÓ szorozva 4.millióval
Válaszolok
Zoltán 2018-10-04 19:01:06
a legkevesebb az lenne , hogy kisbetűvel kell írni a nevét (Pál utcai fiúk) mert HAZAÁRULÓ !
Válaszolok
Zoltán 2018-10-04 18:59:22
rossz hallani az igazságot mi ? HAZAÁRULÓ !
Válaszolok
marika 2018-10-04 17:30:03
Ujhülyének megmondták az igazat,ezzel be is tört a feje.
Válaszolok
ZOLIMAAR válasza: kata bejegyzésére 2018-10-04 17:16:16
"Megbélyegzett maradt örök életére." - írja Kata.
Nem csak ő, hanem a bólogató bohócai, családjának tagjai és nem utolsó sorban leszármazottai. - Szombat,- Vasárnap,- Hétfő,- Kedd,- Szerda,- Csütörtök. Ezen már az Isten sem segít! (Hogy hívják a feleségét? - csak könnyítés képen mondom!) Úgy látom, hogy az asszonynak is villával forgatták a szőnyeget a gyerekszobájában. Már megint fordított egyet köpönyegén? Miért is jött vissza?
Válaszolok
János 2018-10-04 16:48:33
Nem vitatéma: hazaáruló.
Válaszolok
kata 2018-10-04 14:05:36
Ez a majom tényleg nem ért semmit.Dühöng,mert lehazaárulózzák,és ez rosszul esik
neki,és annyira primitív,hogy nem érti miért,hiszen a saját szemében nála nagyobb
hazafi nincs.Dühöng,mert azt hiszi még mindig,hogy a választók hülyék és beveszik a
süket dumáját,hogy ő a nagy honvédő.Csak számára az a baj,hogy az emberek egyre
tudatosabban figyelik a politikusok munkáját,és nem szenilisek,mint azt szeretnék.
Valamikor még bejött az ígérgetünk,ha megválasztanak csinálunk amit akarunk
elgondolás,de ennek vége.És igenis vegye tudomásul ez a szégyentelen sehonnai,
hogy egy pofátlan hazaáruló,és ezt most már soha többé le nem mossa magáról.
Megbélyegzett maradt örök életére.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?