Vadliba – Kunhalmi szolgalelkű, hajlongó, behódoló országot akar

A szocik vadlibája, Kunhalmi Ágnes Kovács László-i magaslatokba tör, aki 2002-ben meghirdette a magyarság egyik legszégyenletesebb visszafejlesztési programját, a ’Merjünk kicsik lenni’ projectet. A ’kicsik’ kormánya – Medgyessyvel, Magyar Bálinttal és természetesen Kovács Laci bácsival – azonnal meglengette a Brüsszellel szembeni behódolás zászlaját, rajta a szolgalelkűség, hajlongás és önfeladás jelszavával.

Kunhalmiék egyenesen azt szeretnék elérni, ha idegen hatalom dönthetne arról, kik ellen emeljenek vádat és miért!

És most fölsivít ez a Kunhalmi nevű vadliba, hogy aláírásgyűjtés ügyi összefogást szervezzen – az országgal szemben a lehető legrosszindulatúbb liberális aljadék Hadházy Ákossal és a többi sírásó momentumossal, ex-LMP-ssel együtt – az Európai Ügyészséghez való csatlakozás ügyében. Ami nem más, mint a ’merjünk kicsik lenni’ project újratöltése, hiszen az uniós migránsprogram kiszolgálása, a határvédelem terén a nemzeti szuverenitásunk egy részéről való lemondás sunyi üdvözlése vagy éppen az Európai Ügyészséghez való csatlakozás sikongatós támogatása egyaránt a nemzeti hatáskörök további megnyirbálásáról szól. Arról, hogy hazánk még erőtlenebb, még gyengébb, akaratának érvényesítéséhez még kevesebb szuflával rendelkező nemzete legyen az Uniónak.

Erre szerinte azért van szükség, hogy az unióból Magyarországra érkezett pénzek eljussanak az emberekhez, mert ez most a korrupció miatt lehetetlen. „A pénz, amit nekünk küldenek, elakad a nemzeti kormányunkon. Orbánon, szó szerint” – sikoltozta az ATV-ben csütörtök este. Egy friss példa alapján azonban hamar kiderült, a dolog egyáltalán nem úgy áll, ahogy Kunhalmi mondja. A nap folyamán ugyanis a Lőrinci Sportcsarnok előtt tartottak sajtótájékoztatót, amelyet a szocialista vezetés 2006-ban 2,4 milliárd forintból újított fel. A munkálatokat hitelből a kerület szocialista vezetése finanszírozta. Most, amikor ismét fel kell újítani a létesítményt, Kunhalmi szítja a tüzet, napi másfél milliós drágulásról harsog, miközben a felújítás 2,2 milliárdba kerül, a fideszes önkormányzatnak pedig csak 30 százalékot kell fizetni, mert az összeg nagyobbik részét a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér által felajánlott TAO-pénzből fedezik. Tehát tizenkét évvel a 2006-os felújítás után most lényegesen olcsóbban újítják fel a sportcsarnokot, amivel az önkormányzat nagyon is jól jár. Korrupciónak pedig nyoma sincs. A vadlibát pedig nagyon megzavarták a sajtótájékoztatón elhangzott, egymásnak ellentmondó értékek. Zavarba jött, aztán azzal nyugtatta magát, hogy a szocik mindent kifizettek. De hogy mennyivel járt rosszabbul az önkormányzat, felmerült-e a korrupció gyanúja, arról elfelejtett megemlékezni.  

Ám most büszke arra, hogy gyűlnek az aláírások. Miért is?

Tudni kell, hogy az Európai Ügyészség mindig is önkéntes alapon működött, soha nem volt minden állam tagja. Ilyenek a britek, az írek, a dánok, a lengyelek és rajtunk kívül a svédek. Kunhalmi arra büszke, hogy az Uniót támogatja a ránk mért nyomásgyakorlás erősítésében. Tapsikol ahhoz, hogy az Unió ne csak a jogállamisághoz kötött kritériumokhoz szabjon bizonyos kifizetéseket, hanem az Európai Ügyészséghez való kényszerítést is használja zsarolóeszközként. Nem érdekli, hogy ezzel fölöslegesen gyengítené az államot, hogy a csatlakozás alkotmányellenes helyzetet vonna maga után. Kunhalmiék egyenesen azt szeretnék elérni, ha idegen hatalom dönthetne arról, kik ellen emeljenek vádat és miért!

Honfitársaink milliói viszont azt szeretnék, hogy Orbán Viktorral közösen „merjenek nagyot álmodni”, s mindent megtesznek azért, hogy Magyarország továbbra is az Unió büszke, erős, szuverén nemzete legyen. Nem pedig a gágogó szoci vadlibák szolgalelkű, hajlongó, az EU-nak mindenben behódoló országa.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/60770/pics/lead_800x600.jpg
Európai Ügyészség,Hadházy Ákos,Kovács László,Kunhalmi Ágnes,Magyar Bálint,MSZP,szolgalelkű, hajlongó, behódoló országot akar,Vadliba
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-10-07 01:00:10
Erre a libára (ha úgy jobban tetszik, vadlibára), meg a Hadházy (hazugsággyáros) Ákoskára és a haverjaira nem hallgat már a világon senki sem !!!
Már régen eljátszották a becsületüket ezek a handabandázó percemberkék.
Kovács Laci bácsi !
Biztasd őket is az elhíresült mondatoddal:
"Merjetek kicsik lenni !!!"
Egyébként sincs más lehetőségetek !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?