Ónody lebukott! – A 168 óra Bolgár nélkül is terjeszti a bolgárvalóságot

Ritka ostoba, felkészületlenségről árulkodó megjegyzést tett Ónody-Molnár Dóra, a 168 óra újságírója az ATV pénteki műsorában, amikor a nyugdíjprémium ügye volt a téma. De az is lehet, hogy tudatos ferdítésről, előre megfontolt félrevezető szándékról van szó. Mert ugye volt honnan merítenie a jeles hölgynek, hiszen az újságírószakma egyik legsötétebb kútforrása sokáig a lapnál dolgozott.

Ónody egyenes adásban mondta fel a leckét, lebukásának ékes bizonyítékát, a betanult, tudatosan alkalmazott hazug szöveget

Tudják, a 168 óra az az újság, ahonnan végre kipenderítették Bolgár Györgyöt kilenc éve megtűrt „Hogy mi van?” című rovatával együtt, amelyben ő saját véleményével akarta megmutatni, mi is a „valóság” azzal szemben, amit Orbán Viktor s más magas beosztású állami vezetők nyilatkozatai tartalmaztak. Ez már azért is érdekes, mert Orbán Viktor beszédei, nyilatkozatai, interjúi szó szerinti leiratban olvashatók a kormányfő internetes oldalán, s még soha senki nem állt elő a nyilvánosságban azzal, hogy a miniszterelnök valótlanságot állított volna egyik vagy másik megnyilatkozásában. Pedig ellendrukkerek, a kákán is csomót keresők, szavait nagyítóval szemlélők szép számmal akadnak itthon és külföldön egyaránt. Ehhez képes a ragyogó Bolgár György, akinek ügynökmúltjával évtizedek óta foglalkozik a közbeszéd, ami önmagában utal rá, hogy egy ilyen hírben álló embernek milyen a viszonya a valósághoz s ahhoz a magyar miniszterelnökhöz, aki világnézeti szempontból mindig is az ellentétes oldalon állt vele. Tehát egy ilyen ember hetente mondta el saját véleményét ténynek beállítva, faktumok sorozatának minősítve azokat. A 168 órában megszüntetett rovatának sajnos az állami hirdetésekből is élő Népszava továbbra is helyet ad, így állami pénzen verheti az asztalt a sajtószabadság „krónikus hiánya” miatt. Régi kenyéradójánál azonban nem csüggednek, mert továbbra is maradnak a lapnál fiatal követői.

Például Ónody-Molnár Dóra, aki pénteken azért sopánkodott az ATV-ben, mert nyugdíjprémiumot fizet a kormány. „Pénzt kapnak, de szabályozatlanul, nincs törvényileg elrendezve, hogyan kéne a nyugdíjak értékállóságát megőrizni. Ez a jogi biztosítékoknak a hiányáról árulkodik” – savalta méltatlankodva.

„Hogy mi van?” vethetnénk közbe a bolgári rovatcímet.  Idézhetném a nyugdíjtörvény kacifántos szövegét a nyugdíjprémiumról, ám ez már csak ezért is fölösleges, mert Novák Katalin államtitkár a műsorrész előtti bejátszóban közérthetően elmondta a lényeget. E szerint a nyugdíjtörvény előírja, hogy a 3,5 százalék feletti GDP növekedésnél nyugdíjprémiumot kell fizetni. Ennyi.

Tehát van jogszabály, nincs szabályozatlanság, kvázi a jogi biztosítékok is rendelkezésre állnak. Ezt Ónody-Molnárnak már csak azért is illett volna tudnia, mert saját megszólalása előtt egy-két perccel hangzott el ugyanabban a műsorban, amelyben neki az volta dolga, hogy társaival együtt – Horváth Csaba MSZP-s politikussal, Gulyás Balázs publicistával – kommentálja az elhangzottakat. Ónody azonban szorgos kislány lévén készült az adásra, ezért talán meg sem hallotta, hogy mit mondott Novák Katalin. Csak pörgethette magában az előre betanult, szándékosan félrevezető ferdítést. Lebukásának ékes bizonyítékát, a tudatosan alkalmazott hazug szöveget.

Úgyhogy nyugi, a liberális 168 óra mit sem változott. Az ottmaradó Ónodykon keresztül továbbra is bemutatja majd nekünk a nagy trükköt, hogy Bolgár nélkül is képes a bolgárvalóság terjesztésére.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/60921/pics/lead_800x600.jpg
168 óra,Bolgár György,Hogy mi van?,Novák Katalin,Ónody-Molnár Dóra,Orbán Viktor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
baviki69 2018-10-08 05:07:25
Butuska libuska...! Enyhén fogalmaztam erről a nőciről!
Válaszolok
Bibi 2018-10-07 19:37:24
Erről a nőről csakúgy süt a butaság!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-10-07 00:05:34
A liberálbolsevikokat soha nem érdekelték a tények, sőt a tények kifejezetten zavarták a gondolkodásukat !!!
Ez a nőszemély élő bizonyítéka annak, hogy a csinos arc mögött létezhet - sőt létezik is - a "sötét kamra" effektus.
A megnyilatkozása alapján ennek a luvnyának biztos, hogy világít a NEGRO cukor a szájában.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?