Diktátorozók – Hogy kerül a pénisz a török államfő képmására?

Hogy kerül a pénisz a török államfő képmására? Főleg Erdogan látogatása kapcsán? – kérdezhetnénk joggal, ha nem tapasztaltuk volna hétfőn, hogy különös dekorációs verseny bontakozott ki ellenzéki oldalon, hogy lehetne leginkább megsérteni térségünk egyik legnagyobb hatalmának első emberét úgy, hogy attól Orbán Viktor is arról kóduljon. Annak az országnak az államfőjét igyekeztek gyalázni, diktátorozni – a csak úgy mellesleg a magyar adófizetők pénzén – az elkészített és a parlament ablakán kilógatott molinókkal, akivel – Berlin és Moszkva mellett – a leginkább fontos a jó viszony a magyarság biztonságának szavatolása miatt. A gyalázkodáshoz csatlakozott Fluor Tomi rapperzenész is, aki elkövette a bevezetőben leírt „alkotást” és nyilatkozatában „faszkalapnak” minősítette a világ maholnap tizedik gazdasági nagyhatalmának képviselőjét.

Gyurcsány Erdogannal. A török államférfi arcán látszik, pontosan tudja, kivel fog kezet.   (Fotó: AFP)

Azt az embert, akinek országában jelenleg is 3,5 millió szír és 500 ezer iraki várja, hogy visszatérhessen hazájába, s akin az múlik, hogy ne induljanak el a tömegeik Magyarországot is veszélyeztetve Nyugat-Európa felé. Azt az államfőt diktátorozzák, aki 2003 óta vezeti a 72 milliós országot, akire a legutóbbi választáson az európai törököknek is 60 százaléka szavazott, s akit hétfőn a Vigyázó Ferenc utcában összegyűlt Magyarországon élő törökök is hangos köszöntéssel biztosítottak a szeretetükről. Nem véletlenül hangsúlyozta Orbán Viktor, hogy a két ország kapcsolata a tisztelet alapján nyugszik, s Magyarország nemzeti érdeke, hogy Törökország képes legyen békét teremteni, az illegális migrációt megfékezni.

A megnyilvánulásokban jól megmutatkozik a miniszterelnöki felelősség és az ellenzéki felelőtlenség.

Lehet, hogy a Párbeszéd szánalmas figurái azt gondolják, hogy az általuk a parlament ablakán kilógatott diktátorozó molinó láttán a félszázalékos támogatottságuk majd magasba szökken, de tévednek. A magyaroknak fontosabb a biztonságuk, minthogy ilyen zászlótartó Kocsis-Cake Olivióknak, Tordai Bencéknek higgyenek.

A diktátorok „szerelméről” deliráló DK, amelynek zászlaján a Love is Love felirat olvasható a két egymásra néző államférfi feje fölött. Olyan primitív dolog, amilyen csak Gyurcsánytól jelen állapotában kitelik. Hiszen a DK vezére képes versenyre kelni „irodalmi babérokért” a Gecigránát és a Picsakészen című szerzeményével leginkább elhíresült, egyébként vizesnyolcas, ismeretlen rapperrel is. Olvassák előbb Gyurcsány pályaművét: „Csend. Síri csend. Mozdulatlanság. Üres a tér. Rendőrök. Háztetőn mesterlövészek. Lezárva. Elkerítve. Elszigetelve. Ember jön. Nagy ember. Nagyon nagy. Erős. Nagyon erős. Letartóztat. Bezár. Lecsukat. Barát. Orbán barátja. Megértik egymást. Erős hitűek. Keresztény meg muszlim. Mindegy. Csak a hit legyen erős. Csend. Síri csend. Valaki fél. Valaki fél.” És akkor négy sor Fluor Tomi „művéből”: „Ez egy gecigránát, hé’, ne cibáld má’, / Nagyot robban, tudom, hogy lecidázná’, / Ha szőrös a picsád, akkó’ epiláljá’, Kicsit büdös vagy baby, bepisáltá’?”

Na, mit szólnak? Szégyenteljes verseny, ugye? S nem is azért, mert vizesnyolcas Fluor hülyeségeket rajzol, meg beszél, hanem azért, mert Magyarország egykori kormányfője versenyre kel vele diktátorozásban. Egy platformra kerül vele a sötétségben. Kérdezhetnénk joggal: ki az igazi diktátor? Aki lovasrohamot rendel a békés tüntetők ellen, aki kardlapoztatja az embereket vagy aki mindent megtesz azért, hogy békét és biztonságot szavatoljon saját társadalmának? A kérdés költői, ugye?

A Párbeszéd produkciója:

Az ablakban TordaiBence és Kocsis-Cake Olivio tartja a molinót

A DK versenyszáma:

És Fluor Tomi remeke:

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/61199/pics/lead_800x600.jpg
diktáror,diktatúra,Erdogan,Fluor Tomi,Kocsis-Cake Olivio,Orbán Viktor,Tordai Bence
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Szívtől az égig 2018-10-17 23:07:43
Szivesen felaksztatnám az összes hazaáruló baloldali tetvet. Csótány, vadai, újhelyi niedermolnár, dempsey azonnal mehetnének a fára szellőzni
Válaszolok
éva 2018-10-11 21:01:13
ELKÉPESZTŐ! ERRE NINCSENEK SZAVAK! AZ ELLENZÉK, ' MERT SENKI NEM HATÁROLÓDOTT EL E- MOCSOKTÓL = UNDORÍTÓ, ALJAS, PRIMITÍV FÉRGEK! TANULATLAN BARBÁROK, TOLVAJOK, ALJAS FELMENŐK KORCSAI! AZ AGYUK FEJLETLEN, A LELKÜK BŰZÖS POSVÁNY, A PORHÜVELYÜK EGY MERŐ GENNY! VIGYÁZAT!!! FERTŐZNEK!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?