A fantom színre lép – Egy majdnem utcalány naplójából

Hányszor idéztük e hasábokon is Csurka István Jobbikkal kapcsolatos hajszálpontos megállapítását 2009-ből: „Aki a Jobbikra akar szavazni, az tegye, de tudjon róla, hogy ezzel az MSZP-t és az SZDSZ-t támogatja, ugyanis a Jobbik e két párt fantomszervezete." Aztán most jön Volner János és szépen kibontja mindannak a részleteit, amiről Csurka anno beszélt. Ez azonban a lényegen nem változtat.

Megtört a jég! Volner szembe fordult végre a párt új vezetőivel! (Fotó: Index)

Azon, hogy az önmagát a társadalomban nemzetiként pozíciónáló alakulatnak valójában esze ágában sem volt a Fidesszel többé-kevésbé azonos jobboldali választóközösség bizalmát megnyerni. A Jobbik Vona által neki adományozott lelke, az mindig is baloldali volt, csak erről se a tagság, se a társadalom nem tudott. Volner János hosszú évek óta tisztában volt ugyan ezzel, ám mégsem vallott színt, mégis sokáig társutas maradt a hazudozásban. Most azt mondja, azért, mert nem akarta megzavarni a Jobbik választási küzdelmét.

Érdekes érvelés. Tételezzük csak fel, hogy a Jobbik megnyeri a választásokat, amiről oly magabiztosan nyilatkoztak. Emlékszünk, hogy a pártelnöki megszólalások olyannyira biztosra vették a győzelmet, hogy Vona Gábor még a jobbikos királyságát, a pártelnöki posztját is felajánlotta kudarc esetére. Képzeljük el azt a kormányt, amelynek a legnagyobb támogatottsággal bíró ellenzéki párt vezetőjeként Vona lenne a feje.  A kabinetben pedig Gyurcsány, Karácsony, akkor még Szél Berni, Hadházy mellett ott asszisztálna szépen csendben Volner János, akinek csak most, a Jobbik széthullásának dandárjában jutott eszébe, hogy ő nem utcalánynak állt. Következésképpen nemzeti érzelmű emberként nem asszisztálhat egy baloldali pártszövetséget kialakítani akaró Jobbik lépéseihez.

Kérdés, ha megalakul a Vona Kormány, akkor nem lett volna-e kínos Volnernek, amit már évek óta tud, hogy Vona fúziót akar létrehozni a balliberális LMP-vel? Akkor nem szúrta volna-e a szemét, hogy a párt köreibe szépen lassan Soros-ügynökök szerveződnek be, csak éppen tevékenységükről nem tájékoztatja a pártvezetés a Jobbik vezérkarának olyan tagjait, akiknek nem akarják az orrukra kötni valódi szándékaikat? Nem szégyellte magát Volner János akkor, amikor a Jobbik kifarolt a bevándorlással kapcsolatos alkotmánymódosítás mögül, valószínűsíthetően a Soros ügynökök közreműködésének is köszönhetően? Most azon nyöszörög a majdnem utcalány, hogy a Jobbik a háttérben a Demokratikus Koalíció jelöltjét támogatta a XV. kerületben. Mit szólt volna akkor, ha közös kormányon vannak a DK-val? Akkor nem kéne azt hazudniuk, hogy a pénzügyi nehézségek miatt a Jobbik nem vesz részt a fővárosi időközi választásokon, holott nyilvánvaló, hogy a távolmaradás is nagyon aktív közreműködés a baloldali „független” jelölt támogatásában! Hogy támogatták volna akkor a libsiket, ha győz a Jobbik! Vona és Gyurcsány egymást átölelve kampánybeszédet tartott volna, miközben Volner a színfalak mögött kussolva szívja a fogát s a pártfegyelemre hivatkozva tolja tovább a ballibek trágyával megrakott szekerét.

Most azonban megtört a jég! Volner szembe fordult végre a párt új vezetőivel, mert bár nemzeti irányvonalat hirdettek, valójában tovább tolják balra a pártot, méghozzá a háttérben – a majdnem utcalány szerint nyilvánvalóan – Vona Gábor irányításával.

A lényeg, hogy a hírek szerint Volnerék parlamenti frakcióból való kiválása után további frakciótagoknál is rezeg a léc, s előbb utóbb mások is követik őket.

A Jóisten a magyarokkal volt áprilisban. S ha végre Volnerék a falazás helyett következetesen a valóságot képviselik, az önmagában tovább tolja a szakadék felé az aljas, képmutató hazudozókból színre lépő MSZP-SZDSZ fantomszervezetet, a most már bizonyítottan sorosista Jobbikot.

Eközben a szalonképes nemzeti oldal tovább erősödhet. Hajrá!

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/61725/pics/lead_800x600.jpg
Csurka István,fantomszervezet,jobbik,MSZP,Soros György,SZDSZ,Utcalány,Volner János
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-10-15 19:21:19
Politikai POSVÁNYOSOK ide, vagy oda! Sajnos lenniük kell, mert ellenzékre szükség van ; - {muszáj nekik lenni} és el kell viselnünk őket, fizetnünk kell, csak ne hagyjuk a Kormányzás Közelébe! KÉREM, KÉREM, SZÉPEN KÉREM - MAGYAROK! CSAK ÉSSZEL!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-10-14 21:26:01
Milyen érdekes, hogy Csurka Istvánnak megint - most éppen a JOBBIK baloldali kötöttségével kapcsolatban - igaza lett !!!
Nem véletlenül támadták a liberálbolsevikok minden lehetséges helyen, és minden lehetséges eszközzel.
Ha nem szégyellték volna, akár csákánnyal is nekimentek volna a haza legnagyobb elárulói, csakhogy eltüntessék a politikai színpadról !!!
Sajnos ebben a gyalázatban "különös" partnert találtak az MDF köreiben is.
Az SZDSZ és az MDF már "elérte célját", mert lejutott a pokol fenekére, a politikai posványba, de mindenkit vigasztaljon az a biztos tudat, hogy hamarosan követi őket az MSZP és a JOBBIK is !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?