ATV – Hogyan kell hülyének nézni a nézőket?

Bíró Marianna, a 168 óra újságírója az ATV hétfő esti műsorában ismét iskolapéldáját mutatta be annak, hogyan kell hülyének nézni a nézőket.

A téma a parlament volt, ahol Ungár Péter LMP-s képviselő a tandíjról igyekezett értekezni napirend előtt. Mivel azonban hozzászólása közben párttársai demonstrációs táblákat mutattak föl, mintegy illusztrálva Ungár mondandóját, amelyen Orbán Viktortól származó tandíjellenes mondatok voltak, Kövér László házelnök megállította a felszólalást.

Bíró Marianna úgy oldotta meg a jog által elé emelt bökkenőt – előre bocsátva: szereti, ha szakmailag pontos valami –, hogy egyszerűen átlépett rajta, nem vett róla tudomást

Az LMP ugyanis nem kért engedélyt a házbizottságtól a szemléltető eszközök használatára, ezért figyelmeztetett a jogsértő magatartás beszüntetésére. A zöldek azonban makacsul ragaszkodtak a rendbontás fenntartásához, így arra a napra a házelnök kizárta őket az Országgyűlés munkájából.

Nos, ez volt a jeles topik, amivel a tévés műsor foglalkozott. Liberális csatornáról lévén szó az ember már meg sem lepődik, hogy a tereferében ezúttal sem azt állították be „bűnösnek”, aki a jogot megsértette, hanem azt, aki betartatta. Akik egyébként a jogállamiság állítólagos hiánya miatt – Sargentinivel egyetemben – deresre húzzák Magyarországot.

A mi jó Bíró Mariannánk úgy oldotta meg a jog által elé emelt bökkenőt – előre bocsátva: szereti, ha szakmailag pontos valami –, hogy egyszerűen átlépett rajta, nem vett róla tudomást. Gondolván, a hülye néző úgy sem tudja, miről van szó, ezért besózza az agyát, hogy a végén Kövér László legyen a fekete seggű. Az átlépős csel után jó Marianna elmondta, hogy szerinte miért tulajdonítunk annak jeleltőséget, hogy a magyar parlamentben ezeket a táblákat bemutatták. „Nincs rajtuk semmiféle sértő tartalom.”  „Mi ebben a ház rendjét megzavaró?” – szúrt oda Kövérnek, felelősnek állítva be azért, mert a minden parlamenti pártra kötelező házszabálynak érvényt akar szerezni.

Olyan ez, mintha – miután az oroszlán leharapta a kezét a ketrecbe jogsértőn benyúló látogatónak – arról szépelegne, mosdatva a szerencsétlenül járt, de mégiscsak ludas szerecsent, hogy pedig milyen jó dolog az állatokat simogatni, hiszen csökkenti a magas vérnyomást.

Vagy a szexuális élet normális körülmények közötti örömeiről beszélne azután, hogy például Párizsban járva egy 2-3 fős migráns csapat váratlanul abuzálta őt a Diadalív árnyékéban.      

Sorolhatnám még a további extrém példákat, amelyeket Bíró Marianna bicskanyitogató érvelése fakaszt az emberből. Csak azért nem teszem, mert ezek a félremagyarázások sajnos nemcsak őrá jellemzők. Szinte nincs a csatornának olyan beszélgetős politikai műsora, amelyben ne akarnák hasba akasztani a tájékozódáshoz való jogát éppen gyakorolni akaró nézőt. Sajnos mindegy, kérdezői vagy kérdezetti minőségben szólalnak-e meg a balliberális oldal képviselői. Hiába látta ugyanazt a jelenséget, hiába olvasta ugyanazt a szöveget, volt részese egyazon eseménynek, egyszerűen képtelen arra, hogy azt valósághűen reprodukálja. Úgy, ahogy az megtörtént.

Most is csak annyit kellett volna mondani Bíró Mariannának: igaz, ezt írja elő a házszabály, akkor Kövér Lászlónak – tetszik, nem tetszik – azt be kell tartania. A jogszabály ugyanis rá éppúgy vonatkozik, mint Ungár Péterre vagy az LMP-re, akik szintén pontosan tudták, hogy amit csinálnak, az tilos, mégis megtették!

Ahogy azt is tudják, hogy jogtiprással, erőszakoskodással soha nem fognak eredményt elérni. Mégis megteszik, mert igazából gondolat kellene! A többség által akceptálható, lélekig hatoló, hitelesen elmondott gondolat. Ami nincs. Helyette maradnak a Bíró Marianna-féle arcátlanok, akik elpirulás nélkül igyekeznek hülyíteni bennünket. Mi pedig igyekszünk naponta ellenállni, s jó példával elöljárni.

17
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/61941/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Bíró Marianna,Hülyének nézik a nézőt,Judith Sargentini,Kövér László
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 17 db hozzászólás érkezett!
Katalin 2018-10-26 15:29:02
Bele a tévébe'? Leülhetsz, egyes.
Válaszolok
éva 2018-10-18 23:40:47
Bocsánat! Eltévedtem!? Már itt is megjelenítenek mocskos bejegyzéseket? Menjetek a FASBUKRA! Ott van a létjogosultságotok! - itt NINCS !
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Thom bejegyzésére 2018-10-18 08:58:51
Az idióta mondataid közül egyetlenegynek van értelme, idézem szó szerint, mert "klasszikusokat" csak úgy szabad:
"Tudom-tudom, libsi pöcs vagyok ......"
Stimmel !!!!
Te akkora barom vagy helyből, mint más nekifutásból.
A repülőgépen hazaszállított kislány 2, azaz (gyengébbek kedvéért betűvel is leírom) kettő éves volt, te ökör !!!!
Mi az anyád hónaljmankós, szattyán valagáról ugatsz, te Soros-csicska ?!
Remélem, hogy ezek után már semmi - felesleges - mondandód nincs neked sem !!!
A "Gyula" legalább ezt az egy mondatot megértette, bízom benne, hogy a te felfogási képességed is kiterjed idáig, bár - őszintén mondom - igen erős kétségeim vannak efelől !!!!
Válaszolok
Kitalátor
Kitalátor válasza: Thom bejegyzésére 2018-10-18 07:02:55
Flóra, te szerencsétlen!
Válaszolok
Szívtől az égig válasza: Gyula bejegyzésére 2018-10-17 22:46:32
Nem, de szarunk a mandulátokra és húzzatok el a sunyiba migráns szopó nyugatra
Válaszolok
Szívtől az égig válasza: Gyula bejegyzésére 2018-10-17 22:45:35
Akkor szaladj és szopjad az atv-t. Minek tolod ide a mocskos pofád?
Válaszolok
Szívtől az égig válasza: Thom bejegyzésére 2018-10-17 22:43:12
Tetű. 2002-ben a 25 a 100-ból volt 2/3 te seggfej. Az összes retek klub, meg atv, meg népszava, 4444hu, zsindex, 24.hu mocskos média hányadék nem elég neket te szarházi?
Válaszolok
Thom válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-10-17 22:19:49
Meglepő, hogy az a "másik" lány is pont aznap született, mint Ráhel, meglepő, hogy minden adata megegyezett Orbán Ráhelével. Úgy látszik az ostoba emberek még hisznek ekkora véletlenekben.
Ostoba tukó parasztok...
Szoktatok egyáltalán gondolkodni??? Vagy majd a nagyvezér megteszi helyettetek? Tudom-tudom, libsi pöcs vagyok akit befolyásol a szabad médiánk (ja várj az nincs is haha), de nem én szavazok olyan pártra aki program nélkül áll ki egy választásra, butítja az embereket ellehetetlenít mindent és mindenkit és emellett a 100ból 40 az kétharmad nekik. A legnagyobb probléma a kormánnyal van, ti csak áldozatok vagytok. Remélem a vasárnapi misétek (vagy tökömtudja) után mossátok kezeiteket.
Válaszolok
kata válasza: Gyula bejegyzésére 2018-10-17 17:13:06
Képzeld nagyon is megy,és látok is nem csak nézek.Pontosan ti vagytok akik nem gondolkodnak,hanem a békaperspektívában éltek,és szajkózzátok a le-
vitézlett hazug ballibsi rágalmakat.Mert ha kinyitnátok a szemeteket,látná-
tok,hogy mi volt a ti kormányotok alatt,és mi van most.Kellemes gondolko-
dást kívánok.
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Gyula bejegyzésére 2018-10-17 15:01:01
Hogy a ti aljas médiátok - meg a benne szereplő hivatásos, notórius hazudozók - mennyire mondanak igazat, arra itt van a mai napi, élő bizonyíték:
Kiderült: a "baloldali" médiában az éterben üvöltöttekkel ellentétben, nem az Orbán Viktor lányát - tudod, a Ráhelt akinek a puszta léte a ti szemetekben hosszú évek óta maga a sátán - hozták haza külföldről, hanem egy másik Orbán vezetéknevű kislányt.
A hazugsággyárral kapcsolatban lásd még Gyurcsány(i) szemkilövető, mocskos kommunista Fletó aranyköpését, miszerint:
"HAZUDTUNK REGGEL, ÉJJEL MEG ESTE !!!!!!"
Egyébiránt - és ez vonatkozik rád, meg a többi idióta libsire - már Beethoven is megmondta, hogy a hülyeség ellen az Istenek is hasztalan küzdenek !!!!
És még valami:
Tényleg ne állj a napra, mert neked ez a bágyadt, őszi napsütés is képes még súlyos elváltozást okozni az elmebetegségeddel kapcsolatban.
Ha ezek után van még valami - felesleges - mondanivalód, akkor azt mélyen hallgasd el !!!!
Hidd el, mindenki jobban jár, ha a marhaságaidat nem kürtölöd világgá, mert csak lejáratod magad, és a "csodálatos" pártocskáitokat.
Apropó ! Hány százalékon álltok éppen most ?! Eléri az 5 - 6 %-ot ?! Kétlem !!!!
Válaszolok
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?