Demeter-ügy – A gonosz mostoha mérgezett almája Orbán Viktornak

Demeter Márta az MSZP-ből az LMP-be átlépett, s most e párt társelnöki tisztére is pályázó hivatásos főgonosz képén talán még a rinocéroszénál is vastagabb a bőr. Nyilván azért keni naponta oly fényesre, ne lássa a publikum, hogy ő valójában az a vén szipirtyó, aki rendszeresen visz mérgezett almát – Hófehérke helyett – az általa mindenkinél jobban gyűlölt Orbán Viktornak.

A személyes adattal való visszaélés bűntettének legsúlyosabb esete, ha valaki hivatalos személyként vagy közmegbízatás felhasználásával követi el. Éppen az tehát, amilyen minőségben Demeter Márta a cselekmény elkövetésekor eljárt. (Fotó: hirado.hu)

Most arra vetemedett, hogy a miniszterelnök tizennégy éves Orbán Flóra nevű kislányát szándékosan összekeverje egy másik Orbán Flóra nevű kétéves gyermekkel, hogy politikai haszonszerzés céljából megvádolja Orbán Viktort mondván, jogosulatlanul használta magáncélra a honvédség Airbus A-319 típusú repülőgépét. Ilyen aljasság még soha nem fordult elő a magyar parlament történetében.

Az ügy súlyosságát példázza, hogy Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője kategórikusan arra szólította fel Demetert, hogy távozzon a magyar Országgyűlésből, miután nem nyilvános adatok közzétételével megszegte képviselői esküjét és alaptalanul megrágalmazott ártatlan embereket.

Friss Facebook-bejegyzése igazolja, hogy Demeter Mártán Orbán- és Fideszgyűlölete annyira elhatalmasodott, hogy a maradék eszét se tudja használni. Ebben ugyanis azt állítja, hogy ő csak kérdezte a honvédelmi minisztert az esettel kapcsolatban. Ezzel szemben a Kedves Olvasó is megállapíthatja az ITT megtekinthető dokumentumban, amit a szipirtyó szintén maga osztott meg Facebookján, hogy ebben egyáltalán nem a kérdéseké, sokkal inkább az állításoké a főszerep. Első állítás: „Szeptember közepén a kecskeméti repülőbázison tett iratbetekintésem során kiderült, hogy a Magyar Honvédség által vett egyik Airbus A-319-es repülőgéppel kiképzőrepülés keretében utazott szeptember elején Orbán Flóra, Pafosz szigetéről. Az utasok szállítását az Összhaderőnemi Parancsnokság (ÖHP) parancsnoka engedélyezte.” Második állítás: ,,Miért szállíthatja a Magyar Honvédség Airbus A-319 repülőgépe kiképző repülés keretében a miniszterelnök családtagját?" A valódi kérdés persze az lenne: ’szállította-e a repülőgép a miniszterelnök családtagját?’ Amire a felelet nyilvánvalóan határozott nem, azaz nem szállította, s akkor pont, vége a dalnak. Nincs ügy, mindenki mehet szépen haza. Ez azonban nem lett volna elég a gonosz mostohának. Így előbb tudatosan tényként leszögezte, hogy a gép a kormányfő családtagját szállította, holott tudta, hogy nem igaz, hiszen a gyerek családtagjainak adatai nem egyeztek a kormányfőével, aztán nevet adva a dolognak kérdésbe ágyazza aljas állítását: Miért szállíthatta a gép a kicsit?

A tények elferdítésének szándéka, hamis színben való feltüntetésének óhajtása tehát nyilvánvaló. Lehet tagadni, ahogy mai posztjában Demeter tette. Ám ezzel nem az ártatlanságát bizonyította, sokkal inkább saját elvetemültségét igazolta.

A bűncselekmény elkövetésének gyanúja egyébiránt az esettel kapcsolatban nagyon is valószínűsíthető. Ahogy Kocsis Máté fogalmazott, a személyes adattal való visszaélés bűntettének legsúlyosabb esete, ha valaki hivatalos személyként vagy közmegbízatás felhasználásával követi el. Éppen az tehát, amilyen minőségben Demeter Márta a cselekmény elkövetésekor eljárt.

A főgonosz friss Facebook bejegyzése arra is bizonyíték, hogy Demeter még most sem fogta föl, mit tett, ezért pofátlanul kijelenti: „A kérdezés jogát eddig még nem vitatták el, de a Fidesz fenyegetőzése világos üzenet mindazoknak, akik a NER ellenfelei: ne merj kérdezni se. Nekünk, ellenzéki politikusoknak viszont az a dolgunk, hogy ne rémüljünk meg ezektől a fenyegetésektől.”

Íme a politikai pimaszság csimborasszója. Ha ezek után az LMP nem távolítja el soraiból, hanem társelnökké lépteti elő, akkor az a párt gátlástalan jogtiprásának, teljes elzüllésének is iskolapéldája.

Hófehérke mostoháját egyébként az Amerikai Filmintézet minden idők 50 leggonoszabb figurája közé választotta.

6
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/62107/pics/lead_800x600.jpg
Demeter Márta,Facebook,főgonosz,Kocsis Máté,LMP,mérgezett alma,MSZP,Orbán Flóra,Orbán Viktor,Orbángyűlölet
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-10-19 15:25:55
A szemöldök tetováltsága /VONALA/ amit már soha el nem tüntethet a mocskos pofájáról, IGAZOLJA, HOGY LELKI FICAMMAL SZÜLETETT. Öntelt, sötét és aljas!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-10-19 12:09:01
Ismét bebizonyosodott, hogy a liberálbolsevikok "éleslátását" soha nem homályosították el a tények. Ez alól, ez a fényre sötétedő mihaszna sem kivétel.
Maradjunk annyiban, hogy ez a luvnya a mesebeli boszorkányhoz képest is csak egy silány fehérjehalmaz.
Az ellene felhozottak igen súlyos bűnök, miért nincs még a bíróságon a feljelentés ??????
Válaszolok
kata 2018-10-18 20:28:16
Ez a félkegyelmű listán jutott be a Parlamentbe.Meg kellene szüntetni ennek a lehető-
ségét az elkövetkezőkben,mert íme az ékes példa,hogy milyen semmirekellők szerez-
hetnek mandátumot.Ezt a némbert azonnal be kell perelni,mert nem egy jogaszabályt
sértett meg,ráadásul olyan primitív,hogy meg sem akarja érteni mi a kifogás ellene.
Senki nem adott neki felhatalmazást,hogy magánéletekben vájkáljon,kiskorúakat bele-
keverve rágalmazzon.Nem ezért ül a Parlamentben.Azonnal el kell távolítani,mert nem alkalmas-és méltó,hogy a választókat képviselje.Érdemi munkát nem végez,egy
épkézláb javaslatot még nem tett le az asztalra,azért kár ott ülni,hogy az adófizetők
pénzén eltartsunk egy ingyenélő perszónát.Egyébként még nem jött rá társaival egyetemben,hogy minél jobban ekézik Orbánt,annál gyűlöletesebbek lesznek.A rágal-
mazásokkal egyenes arányban nő az elutasítottságuk.
Válaszolok
József 2018-10-18 20:06:14
A felszólalásból látszik az a zsigeri gyűlölet ami éreznek a másképpen gondolkodók iránt. Amint meglátta a nevet azonnal a gyűlölet motiválta a tetteit. Nem ellenőrizte az adatokat, nem gondolkodott csak hisztizett, de azonnal!
Akinek eddig kétségei voltak, hogy esetleg nem kellett volna-e átadni nekik a kormányzás lehetőségét, hát most meggyőződhetett, hogy "Isten őrizz".
Szomorú, hogy az ellenzéki oldalon egyfajta kontraszelekció érvényesül a politikusaik kiválasztásánál, mert valójában kellene az ellenzék, de nem olyan amelyik élből elutasít mindent amit a kormány tesz és a "segítsetek nekünk gyűlölni OV-t" jelszóval szeretné egyben tartani a saját szavazóit. Ez bizony egyre inkább kevés lesz!
Válaszolok
baviki69 2018-10-18 20:02:20
Ennek boszorkánynak a szeme is, meg a pofája is ferdén áll!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-10-18 18:11:11
Az a véleményem., hogy ennek a lúzer lotyónak nem konstatálni kellene a pofátlan, cinikus hazugságát, hanem azonnal kemény jogi lépést kellene ellene érvényesíteni !! De olyat, hogy egyből a tetves csöves fostos kecskék között találja magát !! Ha pedig ez nehézkesen megy, nyűgös a téma, akkor majd mi intézkedünk......., igazságosan. Ismerjük a csatakanca munkahelyét, címét, nem fog meglépni !! Ezt az aljas, alávaló, szemét viselkedést nem úszhatja meg szárazon !!!! Nem hagyjuk és nem felejtünk...........Egalizáljuk a mérkőzést !!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?