(Sas)kabaré! – Sneiderék lopnak, de Orbánra mutogatnak

Az kiabál, akinek a háza ég – idézhetjük a mondást Sneider Tamás május óta Jobbik-elnök legfrissebb nyilatkozata nyomán. El nem tudják képzelni, mit talált ki ez a „pengeagyú” mocsárlakó: le fogja tolvajozni Orbán Viktort. Mintha eddig nem ezt tették volna. Úgy fest, Sneidernek egy fél évet kellett gyűjteni az erőt, hogy nagy bátran kiálljon az Index nyilvánossága elé és kijelentse: „Amint megjelenik Orbán Viktor a parlamentben, az ő szemébe fogom mondani, hogy tolvaj”. Nem ők a tolvajok, ugye, akik Simicska pénzét nejlonzacskóba csomagolt rántotthúsnak nevezve lopták el intézményesen a törvény szeme elől, mosták tisztára, adományként befizetve a párt kasszájába, hogy a lopott pénzből legyőzzék Orbánt. Kabaré! Pontosabban: Sas-kabaré!

Sneider: Kevés olyan dolgot tudnék mondani, amiben markánsan különböző állásponton vagyunk az LMP-vel (Fotó: MTI)

De van itt még nagyobb tétel is.

Sneider ugyanis nyilván nem vette észre, hogy ebben az interjúban az elnök valójában a Jobbikot írta le a legnagyobb tolvajnak. Azt erősítette meg, amivel Vona már a néppártosodás kezdetétől fogva igyekszik elvarázsolni, hülyíteni a szavazóit. Cél a nemzeti oldalon összegyűjtött szimpatizánsok voksait átlopni a baloldalra, hogy a megtévesztett nemzeti érzelmű emberekkel hozassák saját nyakukra a patás ördögöt. A magyarok ugyanis jól tudják, hogy a patás ördög maga Gyurcsány meg Vona, akit most éppen Sneider alakít, nem Orbán Viktor, akit a ballibek előszeretettel azonosítanak vele.

Sneider-tolvaj ugyanis leszögezte, hogy a Jobbik „keresztény elkötelezettségű, nemzeti párt”. Aztán szépen bebizonyította az ellenkezőjét. Kiderült, hogy a Nemzeti Ellenállás nevet viselő kiáltványuk szépségtapasz csupán, mögötte pedig nem győzik a szövetségeseket keresni a bal oldalon, mert – mint mondja nyájasan – „a párbeszéd hívei vagyunk”. Aztán elmagyarázza, hogy miután a Jobbik számára az LMP „elfogadhatóan változott az elmúlt időszakban”, ezért összefogásra készülnek a magát az alapszabályában is baloldali, liberális pártként definiáló XXI. századi párttal. A frigy megerősítésétől az LMP oldalán sem zárkóznak el. Sőt, Sneider kijelentése – „Kevés olyan dolgot tudnék mondani, amiben markánsan különböző állásponton vagyunk az LMP-vel” – nekik is nagyon rokonszenves. Az elnök a Momentumot is csak úgy tolja el magától, hogy másik kezével már vissza is húzza, hiszen „nem tudjuk, mi lesz egy év múlva”. Nem azt mondja a gyakran szélsőliberális gondolatokat megfogalmazó Momentumra, amely hazánk legádázabb uniós ellensége, a vérliberális, migránspárti Guy Verhofstadt szíve csücske, hogy szóba sem állnak velük, hanem azt, hogy majd meglátjuk egy év múlva, mi lesz.

Sneider-tolvaj azonban nem áll meg – az egyébként a világ legnagyobb kamujaként felfogható – XXI. századi pártok simogatásánál, amivel ugye el akarják őket különíteni a kútmérgező XX. századiaktól, a papíron a Jobbik szerint is a honi politikai közélet mételyeként emlegetett DK-tól és MSZP-től. A helyzet azonban itt is épp az ellenkezője annak, mint amit hazudnak. Szavakban ugyan elhatárolódik tőlük a nagyon „keresztény, nemzeti” párt, „Velük a Jobbik nem szerepelhet közösen a választási lapon”, jelenti ki sunyin Sneider. Ám nagyon is támogatják őket azzal, hogy például Budapesten egyetlen ellenzéki jelölt ellen sem indítanak versenytársat. Úgy tesznek, mintha a Jobbik ott se lenne. Lehet átlátszó módon pénzhiányra hivatkozni, ám a Jobbik egyáltalán nem a templom egere, hiszen az exalelnök Volner János évi 2,7 milliárdos állami pártellátmányról beszél.

Száz szónak is egy a vége: lehet Orbán Viktort gyalázni, de látnivaló, hogy az igazi tolvajbanda a szemünk előtt dolgozik. A fenti hazudozás módszerével lopják át a becsapott nemzeti lélekből leadott szavazatokat a baloldalra. Szerencsére több százezren április óta már hátat fordítottak nekik, s újabbak is készülődnek. A (patás) ördögűzők már nem vesznek részt a tűzoltásban.

Ég is a ház rendesen.  

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/62204/pics/lead_800x600.jpg
(Sas)kabaré,DK,Gyurcsány Ferenc,jobbik,LMP,Lopnak,Momentum,MSZP,Orbán Viktor,patás ördög,Sneider Tamás,Vona Gábor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-10-23 12:45:26
Bizony! Azonos időben három helyen haknizni több tízezerért! Átvágni falusi embereket! Amikor reklamáltak, hogy 5 percet sem maradtak, fenyegetés volt a "nem épp vicces válasz"!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-10-20 15:04:07
Kiváló a párhuzam a Sas Józsika és a JOBBIK tevékenységei között !!!!
Az is lopott, csalt, hazudott, pont úgy, mint a JOBBIK komcsi ivadékok tették !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?