A Jobbik elnökének: „Tomikám, szégyelljétek magatokat!”

Idézet egy kommentből Sneider Tamás Jobbik elnök Facebook oldaláról, ahol a párt október 23-ra tervezett demonstrációjának programját hirdetik: „Tomikám eszednél vagy? Ti a véresszájú Gurmai Zita ballibes fiacskájával akarjátok együtt ünnepelni az 56 -os forradalmat? Ezzel csak azt bizonyítjátok, hogy mindig van mélyebb! Szégyeljétek magatokat!!!”

Teljesen mindegy, hogy a Jobbik melyik Gulyást választja. Személyiségében mindkettő a nemzetellenes ballibeket képviseli. (Fotó: Lokál)

Ám Sneider Tamás alábbi reagálásából kiderül, hogy ez a Gulyás Balázs nem az a Gulyás Balázs. Olvassuk csak: „Kedves hozzászólók! A félreértések eloszlatása végett jelezni szeretném, hogy a nálunk felszólaló Gulyás Balázs a Magyar Nemzet majd a Magyar Hang állandó publicistája, a Kötöttfogás állandó szereplője, nem összekeverendő a politikai aktivistával, akire a kommenteket olvasva úgy tűnik, hogy a legtöbben gondoltak.”

Sneidernek abban igaza van, hogy a két Gulyás személyi azonosító száma alapján valóban különbözik egymástól. Ám azt tudni kell, hogy aki a 2015 februári G-nap után a Magyar Nemzetnél írt, majd annak tulajdonos általi (Simicska) bezárása után a Magyar Hang publicistája lett, illetve állandó szereplője volt – augusztusi visszafoglalása előtt – a súlyosan balliberális Hír Tv Szabadfogás című, később Kötöttfogásként az interneten tovább élő műsornak, annak semmi köze nincs a nemzeti, keresztény szellemiséghez. Ez a Gulyás – aki magát egyébként konzervatív értelmiségének hirdeti – álarcot viselő, tőről metszett kriptokommunista, aki rendszeres szereplője a balliberális ATV politikai műsorainak, ahol azonos véleményen van Kunhalmi Ágnessel, Lendvai Ildikóval, a párbeszédes posztkomcsikkal és a többi ballib megmondóemberrel. Jellegzetes fejformája miatt sokan csak körtefejűnek nevezik. Ez a Gulyás épp olyan kriptokommunista, mint a szerencsétlen nemzeti érzelmű választóit továbbra is tudatosan tévedésben tartó, magát továbbra is keresztény, nemzeti pártnak hazudó Jobbik, amelyik felkérte őt szerepelni.

Teljesen mindegy tehát, hogy a Jobbik melyik Gulyást választja, személyiségében mindkettő a nemzetellenes ballibeket képviseli.

Egy magát valóban nemzeti kereszténynek valló párt ilyet soha nem tenne. A forradalom évfordulóján pedig pláne nem.

A két Gulyás egy gyékényen árul. Balra a körtefejű, jobbra a Gurmai-gyerek. (Fotók: Pesti Srácok.hu/ Horváth Péter Gyula, illetve 444.hu)

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/62266/pics/lead_800x600.jpg
Gulyás Balázs,Gurmai Zita,jobbik,Sneider Tamás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-10-23 12:35:16
"TOMIKÁM" - ÚGY SZÉGYELLJÉTEK MAGATOKAT, HOGY ÉGJEN LE A HAJATOK ÉS AZ ÖSSZES SZŐRÖTÖK A TÜSZŐITEK VÉGÉIG!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-10-21 08:54:39
Hát, nem hiszem, hogy a JOBBIK életében ennél van még lejjebb vezető út (csatorna).
Bár, ahogyan az utóbbi hónapok (évek) mutatják, ennél a gittegyletnél semmi sem lehetetlen !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?