Hernádi szerint törvényszerű Orbán bukása

Hernádi Judit az ATV Egyenes beszédében lapozgatott gondolatai között a minap, s kiderült, hogy ő sohasem volt híve a rendszerváltoztatásnak. S most is nehezen viseli, hogy nem a posztkomcsik vannak hatalmon.

Hernádi nem szenved hiányt semmiben, haja szála nem görbült meg, énekes lánya sikeres, mégis diszkomfortja van. Nincs ugyanis meg az az érinthetetlenséget adó politikai habfürdője a gyurcsányistákkal, amiben ő mindig is annyira szeretett lubickolni. (Fotó: Tiszeker Dániel)

Biztosra veszi, hogy Orbán rendszere össze fog omlani. „Ez törvényszerű” – jelenti ki magabiztosan, „bár nem tudni, mikor”. Hernádi akkor érezte jól magát, amikor a „szocializmus út-ján” haladva Kádár kacsintott ránk, aki a szovjet szuronyokkal a háta mögött tudta, hogy senki nem mer visszaszólni a rendszerének. Akkor érezte jól magát, amikor Horn Gyula kitüntette s amikor Gyurcsány idejében szerepelhetett az ellenzékben lévő Orbánt teli szájjal szidalmazó Heti Hetesben. Most úgy tekint akkori önmagára, mint egy kis naivára, mert „nem tudtam, hogy mi az a demokrácia és ezért hibákat követtem el.”  Hozzáteszi: „Mi harcoltunk egymással és kárörvendtünk a másik vesztén.” Szép kis naiva, ugye? Hibának nevezni azt, amikor rá akar lépni (politikai) ellenfele nyakára, tönkre akarja tenni, majd miután sikerül, akkor kiröhögi. Mert nem tudta, szegény Juditka, mi a demokrácia! Oh, jaj! „Az a baj, hogy kárörvendünk és nem gondolunk arra, hogy ő másképp gondolja, de nyilván jót akar” – próbálja menteni a menthetetlent.  Tehát Juditkáék nagyon is jól tudták, hogy azokat gáncsolják, azok vesztén kárörvendeznek, akik számára fontos lett volna a szabad levegő, hogy másképp menjenek a dolgok, mint az utált komcsi érában, meg még utána is húsz évig. Azokat támadták, akik „nyilván” jót akartak. Hogy a hazának ne internacionalista jövője legyen, ami liberalizmus képében még most is igyekszik végig nyúlni rajta, hanem keresztény, nemzeti. Ahol tudták, ott fúrták a változást. Ahogy teszik ma is.  

Hernádinak nem tetszik, hogy a mai magyar világ éppen ez ellen harcol. Noha Juditka nem szenved hiányt semmiben, haja szála nem görbült meg, énekes lánya sikeres, szerepekkel kitömve, mégis diszkomfortja van. Csak nem azért, mert esetleg nincs meg az az érinthetetlenséget adó politikai habfürdője a gyurcsányistákkal, amiben ő mindig is annyira szeretett lubickolni?

Amibe úgy egyébként az ország beledöglene.

Még szerencse, hogy a magyarok nagyon is jól tudják, mi az a demokrácia. Azon dolgoznak, hogy az Orbán rendszer még sokáig fennálljon, hogy bukása ne legyen nemhogy törvényszerű, de valóság se. Sosem gondolják azt senkiről, hogy a másik ember eleve rossz, de a tetteiket megnézik. S a fülkében nem hibáznak.

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/62491/pics/lead_800x600.jpg
ATV Egyenes Beszéd,bukás,Hernádi Judit,Horn Gyula,Kádár János,Orbán-rendszer
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Tamás bejegyzésére 2018-10-24 13:00:30
Én azt javaslom, hogy köpködjed te a jó, édes nénikédet, ne az Orbán Viktort !!!!
A lába nyomába sem léphetsz, te szerencsétlen !!!
Az utcára kimehetsz, aztán észrevétlenül vegyülj is el a hajléktalanok között, úgy nem fogsz különösebb feltűnést kelteni !!!
Egyébiránt, jóbarát !!!!
Tudod, mit fogsz te, - az idióta elvtársaiddal "összefogva" - döntögetni ?!
Megmondom:
Otthon a szilvafát, esetleg még a TŐKÉT !!!!
" Döntsd a tőkét elvtárs, ne siránkozz !!! "
Válaszolok
Tamás 2018-10-23 15:06:44
Egyre többen értik meg ezt a törvényszerűséget.
De a megértés még mindig nem elég!
Köpködhetjük éjt nappallá téve a diktátort, de ezt a rezsimet senki más nem fogja megdönteni helyettünk!
Utcára, gyerekek!
Válaszolok
éva 2018-10-23 11:36:58
Hernádi saját magára vallotta a Heti Hetesben, hogy száznál több szeretője volt. Talán, még most is akad egy-néhány számára, de AZ BIZTOSNAK LÁTSZIK, HOGY NEM ÉLVEZI ŐKET. KIÉGETT!!! SOHA NEM LÁTSZOTT OKOSNAK, TANULTNAK MÉG KEVÉSBÉ! PICINYKE ESZE PISLÁKOLÓ ZSARÁTNOK. A hamut ugye elfújja a szél?!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-10-22 20:33:22
Ez a liberálbolsevik s......nyaló, aki világéletében a valagával "aratta" a sikereit, mi a fészkes fenét keres a politikai színpadán ?!
Ki volt az a hülye, aki azt mondta neki a "súgólyukból", hogy ez jól áll neki ?!
Inkább arra törekedne ez a tehetségtelen luvnya, hogy végre - több évtized elteltével - tudjon már végre összehozni egy emlékezetes, valamirevaló színpadi alakítást, mert ezidáig csak a ripőkségre tellett az "erejéből" !!!!!
Válaszolok
kata 2018-10-21 19:30:56
Persze,hogy nem akart rendszerváltást,hiszen elvtársaival ott dagonyázott a fertőben,
ünnepeltként.Míg más családok némán szenvedtek az átélt borzalmaktól,ez a mocsok és kompániája élt,mint marci hevesen.Mert az akkori rendszer seggnyalói és haszon-
élvezői voltak.Évtizedeken át kellett hallgatni és nézni ezt a csicska bandát /hernádi,
koncz zsuzsa,csepregi stb./és ez a kretén rosszindulatú némber,még mindig gyűlöl-
ködik.Hát vegye tudomásul,hogy nekik kell törvényszerűen bukni és eltűnni,mert
elég volt kártékonyságukból,beképzeltségükből,a felsőbbrendű viselkedésükből.
Örüljön,hogy egyáltalán van még annyi kapcsolata,hogy valamelyik színház alkal-
mazza,mert sok normális ember nem kíváncsi erre a flegma nyivákoló majomra.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?