Vadai-tuti: Orbán bugris, Kásler futóbolond

Egyes hírek szerint Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció (DK) politikusa Gyurcsány Ferenchez járt illemórára. Tudják, Fletó az az illemtanár, akit összekevertek a viccbeli tánctanárral, amit ő határozottan ki is kért magának: – Lóf@szt, én az illemtanár vagyok!

Vadai hozzászólásában krokodilkönnyeket hullatott a magán- és a közegészségügy tervezett szétválasztása miatt. Amit egy ország vár epedve. (Fotó: PestiSrácok)

Vadai a ’Tudni illik, hogy mi illik’ kurzuson tanultakat már alkalmazza is.

Legutóbb például az ATV A nap híre című műsorában nevezte futóbolondnak Kásler Miklós minisztert a tanult politikus. Szó szerint így: „Eddig is tudtam, hogy Kásler futóbolond, ez világosan látszott a megnyilvánulásaiból.”

A felsorolhatatlan mennyiségű képesítéssel, tudományos fokozattal rendelkező akadémikus-miniszterrel kapcsolatban azért esett ki a szájából a lószerszám, mert a tárcavezető egy interjúban ki merte fejteni, hogy színvonalas és ingyenes ellátást akarnak biztosítani minden magyar embernek. Szó szerint ezt mondta. „Mi ellenezzük a fizetős egészségügyi ellátás beemelését a közegészségügybe. Mi nem többszintű, hanem egységes állami ellátási rendszerben gondolkodunk, ahol a közegészségügy keretein belül mindenki számára biztosított minden típusú ellátás díjmentesen.

Nos, kérem, erre mondta Vadai, hogy Kásler futóbolond. S hozzászólásában krokodilkönnyeket hullatott a magán- és a közegészségügy tervezett szétválasztása miatt. Amit egy ország vár epedve. (Kivéve természetesen a DK-t. Milyen érdekes: ez a párt valahogy sosem vágyik arra, amire az emberek.)

Vadai a Gyurcsány illemóráin tanultakat néhány hete Orbán Viktorral kapcsolatban is használta, amikor is lebugrisozta a miniszterelnököt, mert a parlamentben tök részegen felszólaló DK-s párttársának, Hajdu Lászlónak kedvesen gratulált utódja egy nappal korábbi polgármesteri győzelméhez.  Elegánsan csak ennyit mondott: „Úgy látom, tegnap hosszú és heves lehetett az ünneplés”, egyben felajánlotta a kerületnek a kormányzat segítségét.

Vadainak persze szelektív a hallása. Tudják, mikor hallgatott nagyokat, mint hal a szatyorban? Amikor tele szájjal és joggal lehetett volna minimum futóbolondozni meg bugrisozni is. Akkor, amikor honvédelmi államtitkárként Gyurcsány nem illemtanára volt, hanem főnöke, ahogy Horváth Ágnes egészségügyi államtitkárnak is. Utóbbi pedig azzal idegesítette föl az országot, hogy kijelentette: „Nagyon határozottan úgy gondolom, hogy 2007-ben a tüdőbetegségeket már nem jó levegővel gyógyítjuk”.

Ezek után döntsék el önök, hogy ki a bugris, ki a tőrölmetszett futóbolond? Hogy nagyon finoman fogalmazzunk.

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/62518/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Demokratikus Koalíció,futóbolond,Gyurcsány Ferenc,Kásler Miklós,Vadai Ágnes
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-10-23 12:22:42
És azután, még arra is kell vigyáznunk, hogy tanár és tanítványa ne kerüljön kormányra! Azt vallom, hogy gyermek nem felelhet szülei "hibáiért" ! De sajnos, ha az apa tolvaj, galád, akkor főleg a fiú gyermek azonosul, vagy legalábbis elfogadja apja tetteit. Ha lopni tud, bizony szemrebbenés nélkül teszi, hiszen az apja is ezt tette. (nem akár milyen módon! Besurrant a pápai kórházba és ott fosztogatott gyanútlan, kiszolgáltatott embereket. Pápa és Győr környéke tud ezekről, és más esetekről! ) Hogy a szülők alkoholt fogyasztanak? Sebaj! Igazuk van! Oly mámorító! Miért is ne! Tellik rá!
Válaszolok
kata 2018-10-22 22:31:24
Ennek a némbernek a pökhendi megnyilvánulásai nagyon hajaznak főnöke és imádott-
ja nyilatkozataihoz.Igazodott fletó stílusához,ami amúgy is ellenszenves mivoltát még
utálatosabbá teszi.Csak ne bugrisozzon,minősítsen senkit,mert egy szikra joga nincs
hozzá.Egy olyan ember mellé állt,akit a magyarok úgy gyűlölnek,hogy jobban keveseket.
Alpári stílusa,nőietlensége a védjegyévé vált,ritka ellenszenves ördög teremtménye.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-10-22 20:21:37
A Vadai (vörösbegy) Ágnes meg egyszerűen hülye !!!
Mindenki (az úgynevezett baloldali politikusok is) őrizze meg a csüggedését, lesz még a komcsiknak ennél lejjebb is, csak türelemmel ki kell várni !!!!
Válaszolok
vali 2018-10-22 11:47:03
Vali

Vadaitól minden kitelik,mert úgy utálja a Miniszternök Urat meg a jobboldalt,
hogy nincs rá kifejezés. Remélem még csúsznak le még lefelé a népszerüségi
listán.Hajrá !!!!!!!!!!!!
Válaszolok
László 2018-10-21 21:48:16
Hol van ez az idióta Kásler professzorhoz...:D
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?