Róna Péter nagyon várja Orbán rendszerének felrobbanását

Az Orbán-buktatás demokratikus útját saját ostobaságuk és született nemzetellenességük miatt eleve lehetetlennek tartó ellenzék kétségbeesésében április óta egyre többször vizionálja a rendszer robbanását. Nem azt mondják, hogy ők végzik ki a rendszert erőszakosan, amit persze nagyon szeretnének, hanem azt, hogy majd felrobban „magától”. Bíznak abban, hogy az emberek előbb utóbb épp oly elégedetlenek lesznek Orbánnal, mint ők. Hogy ezt a baromságot honnan veszik, nem tudni. Mindenesetre az elmúlt napok két közgazdásza is ezt delirálta.

Róna a választások előtt az ellenzéknél éceszgébereskedett, leginkább az LMP-nél, majd miután semmit nem tudott hozzátenni a sikerhez, az ellenzék nagyot bukott, ő meg csúfosan elkullogott (Fotó: Magyar Nemzet)

Az egyik okostojás ráadásul Bajnai Gordon exminiszterelnök szerint „Magyarországot a lassan ölő daganat fenyegeti. (…) Félő, hogy az önsorsrontó keretekből csak súlyos válság vagy trauma után nyílhat kiút.” (HVG)

A másik okostojás Róna Péter volt. Ez a joviális idős úr álarcát viselő ősgonosz, kisasszondi sajtgyáros az ATV Egyenes beszédében – miután jól lehülyézte a magyarokat – már szó szerint robbanásról beszélt. Ismert, hogy Róna a választások előtt az ellenzéknél éceszgébereskedett, leginkább az LMP-nél, majd miután semmit nem tudott hozzátenni a sikerhez, az ellenzék nagyot bukott, ő meg csúfosan elkullogott. És most megint itt van betárazott aljasságaival és szemrebbenés nélkül gyalázza a magyar társadalmat. Azt mondja: „A természettudományok és a technológia [vonata] óriási sebességgel halad előre. A társadalom úgy érzi – és Magyarországon ez nagyon erős érzés –, hogy mi úgysem fogunk felszállni erre a robogó vonatra. Erről a robogó vonatról lemaradtunk. A magyar társadalom ebbe belenyugodott.” És akkor jön az epedve vágyott robbanás látomása: „Attól robban, hogy az ország gazdasági helyzete megroppan.”

Szóval Róna szerint a magyarok olyan ostoba bunkók, hogy önszántukból belenyugodtak abba, hogy ne szálljanak föl a tudományok sebesvonatára. Amelyen – Nobel-díjasaink magas száma jelzi – nemhogy utasok, de egyenesen masiniszták esélyesei vagyunk, miközben a magyar gazdaság teljesítménye – gyilkos liberális ellenszelétől végre megszabadulva – 2010 óta nemzetközileg is elismert tempóban emelkedik.

Horn Gyula bukása után a szadeszes üzemmódra átállított MSZP egykori elnöke még „csak” arra biztatott, hogy merjünk kicsik lenni. Az aljadék Róna ezt még fokozza azzal, hogy a magyarok maguk akarnak kicsik lenni, amibe már bele is nyugodtak. Róna szerint, ha nem tudunk felszállni a robogó vonatra, akkor „támogassunk egy olyan politikát, amely elutasítja ezt a robogó vonatot, de megvéd minket ennek a világnak a következményeitől.” És hozzáteszi: a robbanáshoz vezető folyamat nem olyan lassú, mint ahogy Bajnai leírja.

A robogó vonat természetes Sorost, a migránsokat és az Európai Egyesült Államokat jelenti. Ami maga a nemzethalál, természetesen.

Róna sajtjai a CBA egyes üzleteiben, Budapest mellett Pécsen, Kaposváron és Kiasszondon is kaphatók. Önök vesznek sajtot ettől a bukott, gonosz, társadalmi robbanásra vágyakozó etetőgéptől?

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/62680/pics/lead_800x600.jpg
Bajnai Gordon,LMP,Orbán Viktor,Róna Péter,várja Orbán rendszerének felrobbanását
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-10-24 20:13:47
Ha annyira vonatozni akarnak szálljanak már fel és tűnjenek a búsba. A Bajnai fizesse ki a becsapott embereket! TAKARODJON! a LIBSIKNÉL ÉRTHETŐ A SÍRÁS-RÍVÁS; - JÓ IDŐRE BEFAGYOTT A LOPÁS LEHETŐSÉGE. (és így van jól!)
Válaszolok
Éva 2018-10-24 13:47:38
Ezek az emberek folyton álmodoznak, ahelyett, hogy elővennék a józanabbik eszüket, ha van. Mindig homályban marad, vajon milyen jövőt szánnának a magyar embereknek, ha hatalomhoz jutnának. Rónának, ha nem tetszik a magyarság, egyet tehet, vándoroljon el oda ahonnan jött. Ott aztán rombolhat!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-10-24 12:12:18
Hát, mi meg már nagyon-nagyon, - mondhatnám szívrepesve - várjuk ennek az aljadéknak, meg a hozzá hasonló senkiháziknak a mielőbbi felrobbanását, de legalábbis a mielőbbi eltakarodását.
Válaszolok
kata 2018-10-23 21:10:42
Ezek az aljas gazemberek nem férnek a bőrükben.Mondjuk nagyon örülök neki,hogy
síkidegek,mert ez azt jelenti,hogy jó úton haladunk,ezek a férgek pedig egyre távolod-
nak attól,hogy újra hatalomra kerüljenek.Bajnai pedig,aki sok ember haláláért közvetle-
nül is felelős,a száját se merje kinyitni,mert gazemberségben rögtön fletó haverja után következik.Ezek az ún.szakemberek a pusztulás útjára terelték az országot,csak a sa-
ját gyarapodásukért "dolgoztak",és még mernek megszólalni és a kormány bírálni.Én
ennek a féregnek a sajtjából soha nem vettem,és javaslom,hogy mindenki bojkottálja,
hadd menjen a silány termékével külföldi piacért kuncsorogni,ha akad egyáltalán aki
pénzt ad ezért a selejtért.
Válaszolok
László 2018-10-23 19:45:59
Ez a "koma" egy faszkalap...:D
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?