Lekvár – Demeter Márta Orbán gyalázásával építené karrierjét

Azt mondják, ha a kakit felteszik a polcra, mindjárt lekvárnak képzeli magát. Ez Demeter Mártáról, az MSZP-szökevény LMP-társelnökről jutott eszembe, akit frissen választottak meg a párt egyik vezetőjévé.

Azért mondom nyugodt lelkiismerettel, hogy primitív, spájztöltelék, mert ő tudja legjobban, hogy a hatályos törvények szerint a miniszterelnököt nem kell átvilágítani. (Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd)

S ha már „lekvár”, akkor annak megfelelően is beszél ahelyett, hogy bocsánatot kérne azért a disznóságáért (esetleg bűncselekményért), amit nyilvánvaló politikai haszonszerzés céljából követett el. Orbán Viktort, pontosabban a miniszterelnök leányát használva fel eszközül, akit szándékosan összekevert egy ugyancsak Orbán Flóra névre hallgató kislánnyal. Ezzel katonai adatokat hozott nyilvánosságra. Nem a miniszterelnök lánya utazott ugyanis azon a repülőgépen, amivel kapcsolatban Demeter vádaskodott.

Ám a bocsánatkérésről hallani sem akaró spájztöltelék úgy akarja magát kivágni menthetetlen helyzetéből, hogy újabb vádaskodásba kezdett. Ezúttal már személyesen Orbán Viktort akarta politikai karaktergyilkosság áldozatává tenni azzal, hogy követelte a miniszterelnök nemzetbiztonsági átvilágítását. Facebookján ezt írta: „Elvárom, hogy [Kósa Lajos] kezdeményezze Orbán Viktor miniszterelnök nemzetbiztonsági átvilágítását, melyet folyamatosan elkerült az elmúlt 28 évben.”

Azért mondom nyugodt lelkiismerettel, hogy primitív, spájztöltelék, mert ő tudja legjobban, hogy a hatályos törvények szerint a miniszterelnököt nem kell átvilágítani. Erről Pintér Sándor belügyminiszter világosította föl pont Demeter Mártát, amikor másfél éve a belügyminisztert kérdezte. Azzal is tisztában kell lennie, hogy a Képviselői Információs Szolgálat szintén tavaly készített összeállítást a témában a nemzetbiztonsági bizottság akkori elnöke, az MSZP-s Molnár Zsolt számára. Ebből kiderült, hogy „nem áll rendelkezésükre Orbán Viktorral kapcsolatban olyan információ, amely arra utalna, hogy a miniszterelnököt bárki zsarolná vagy zsarolhatná.” Azt is tudta, hogy a rendszerváltozás óta egyetlen miniszterelnököt sem világítottak át. Sőt, a Molnár Zsoltnak írt összefoglalóból az is kiderült, hogy mások mellett a cseh, a brit miniszterelnök, a német kancellár, sőt az Egyesült Államok elnöke sincs átvilágítva.

Ilyen előzmények után merte ez a „befőtt” úgy beállítani Orbán Viktor magatartását, mintha a miniszterelnöknek takargatni valója lenne s ezért a törvényeket kijátszva, hatalmával visszaélve sikerült volna eddig elkerülnie a nemzetbiztonsági átvilágítást.

A primitív spájztöltelék saját karrierépítési vágyát Orbán gyalázásával akarta kiélni. Tette mindezt annak ellenére, hogy tisztában volt vele: megint pofára fog esni. Egy-kettőre kiderül, hogy Orbán rágalmazási kísérletének hatása kérészéletű lesz, s őt pedig megint megszégyenülten fogják sarokba küldeni, kukoricára térdepeltetni. Legutóbb például Vágó Gábor, az LMP egyik alapítója állapította meg újsütetű főnökéről az ATV Kontrában, „ha valaki hibázik, azt el kell ismerni.” Magyarán: bocsánatot kell kérni. Bár az LMP nehezen nevezhető az úri emberek pártjának, ettől még ott is történhetnek véletlenek. Könnyen megeshet, hogy Mártikát egyszerűen leveszik a polcról.

Ahol persze eddig is csak ő képzelte magát lekvárnak.

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/62790/pics/lead_800x600.jpg
Demeter Márta,lekvár,Orbán Flóra,Orbán Viktor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Péter 2018-12-06 23:44:08
+A szereplési vágy mindennél erősebb,( biztsan mondták neki hogy csinos),jó pár castingon sikerrel átjutott.A szereposztó díványok pedig hallgatnak!Ha mégsem sikerül pozícióba "szertornászni" a magát,még mindi ott metoo lehetősége!
Válaszolok
éva 2018-10-26 20:13:47
Orbán Viktor Miniszter urat 1989. (-98) óta mindenki ismerheti. Illetve a tevékenységét. Nyitott könyv volt azok számára is, akik nem olvasták az életrajzát! Még családi életébe is engedett betekinteni. Sokan vettek róla példát, hogy gyermekeivel külön - külön is titkos magánbeszélgetést folytat, odafigyel egyenként az egyéniségükre. Nem csak világ viszonylatban NAGY POLITIKUS, HANEM FANTASZTIKUS ÉDESAPA IS! Ezek a buta kicsinyes primitívók akarják letaszítani arról a magas "várfokról", amit esze, egyenes jelleme épített fel, ami megvédi mindenkitől, aki ostromolni merészeli!???
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-10-26 14:40:42
Ennek a némbernek a léte az élő bizonyíték arra, hogy az agyhalál után is van még életfunkció. Az már más kérdés, hogy - sajnos - az már nem ér egy fabatkát sem.
Pontosan úgy, mint ahogyan ennek a tökkelütöttnek a tevékenysége sem ér egy hajítófát sem !!!!
Az Orbán Viktorhoz intézett förtelmes "zöngeményével" kapcsolatban, - Jonathan Swift szavaival - innen üzenem ennek a kívül - talán - csicsás, belül viszont töküres fruskának:
"Mikor megjelenik a földön egy intelligens ember, azt arról lehet felismerni, hogy az összes hülye ellene szövetkezik."
Hát, így van ez, Mártika !!!!!
Válaszolok
baviki69 2018-10-25 20:37:21
Nagggyyyon tetszik a hasonlat a szarról demeterke esetében!
Válaszolok
kata 2018-10-25 20:02:20
Szegény teremtmény úgy látszik mazochista.Egyszer hülyét csinál magából,de nem volt
elég.Úgy látszik igényli a korbácsot,mert megint nem tájékozódott,mielőtt vigyorogva
a kamerába mondta újabb hülyeségeit.Azzal,hogy fenyegetőzik,a maga bűnéről nem
tereli el a figyelmet.Ha az lmp-seknek lenne egy csöpp eszük,még a pártból is kivág-
nák,mert ez a nő csak generálni fogja velük kapcsolatban az ellenszenvet.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?