A fagyhalálpárti Bandó leköpcösözte az életmentő Orbánt

Tóth Csaba politológus nagyon büszke volt magára az Angard legutóbbi adásában az Echo Tv-ben, hogy a hajléktalanokkal kapcsolatos egy héttel korábbi, hihetetlenül demagóg álláspontját – amiért elhangzása után nyomban ordas nagy „pofonokat” kapott vitapartnerétől, Gajdics Ottótól – azóta ezerötszáz bíró és szinte az összes létező társadalomkutató osztotta. „Mellém álltak!” – mondta diadalittasan vigyorogva.

Nagy Bandó Andrást szerint az „utcai embersöprés” úgy szemétség, ahogy van (Fotó: Népszava.hu)

Ám hogy még büszkébb legyen magára ez a megbomlott agyú liberális megmondóember, gyorsan ideírom, hogy több elmeháborodott követője is akadt azóta. Például az őszödi böszme, aki a Kossuth téren töltött egy éjszakát azért, hogy követelje a hajléktalanoknak a mocsokban való fetrengéshez, meg a fagyhalálhoz való joguk gyakorlásának visszaadását. Hernádi Judit művésznő is felirattal a mellén tiltakozott Orbán Viktor ördögi hatalomkoncentrációjának újabb égbekiáltó fordulata ellen. A miniszterelnök ugyanis nem hagy az utcán megfagyni embereket. Helyette meleg otthont, tisztálkodást, ételt, italt biztosít. Még annak is, aki ez ellen tiltakozik. Egyben higiéniát a városlakóknak. S említsük meg a Tóth Csaba-fanok között Nagy Bandó Andrást is, aki szerint az „utcai embersöprés” úgy szemétség, ahogy van. (Sztárklikk) Szerinte a fideszeseknek is tiltakozni kellene a miniszterelnöknél, mert szerinte nem lehet mindent arra fogni, hogy a köpcössel, nesze neked Orbán Viktor, nem lehet szembe menni.

A legérdekesebb az, hogy természetesen egyik tiltakozónak sem volt jobb megoldási javaslata, mint az az emberséges szigor, ami hosszabb távon biztos, hogy eredményes lesz mind a hajléktalanok, mind a városi emberek számára.

Nagy Bandó kétszínűsége különösen aljas. Ennek a farizeus senkiházinak több, mint tíz éve még Hajléktalan Emberért Díjat is megítéltek (Gyurcsányék), mert néhányuknak segített élete nehéz pillanatában. Ám ha ez a senkiházi valóban szociálisan érzékeny ember lenne s nem csak sütkérezni akart volna a kitüntetés dicsfényében, akkor most kitörő örömmel helyeselnie kellene a kormány intézkedését. Hiszen így nem „csak” néhány ember sorsát lehet jobbra fordítani, hanem valamennyiét. A Tóthok, Gyurcsányok, Hernádik, Nagy Bandók, szégyenszemre a liberális bírók és társadalomkutatók ez ellen tiltakoznak, ezt akarják megakadályozni.

Mert így nem lesz fagyhalál, így a libsiknek eggyel kevesebb dolog miatt lehet támadni Orbán Viktort. Ahogy Gajdics Ottó mondta helyesen az Angardban, kivettek a liberálisok kezéből egy fontos eszközt, amit aljas, demagóg módon újfent csak gyűlöletkeltésre használtak. Nem a hajléktalanokat sajnálják ezek, egy frászt. Saját magukat, hogy nem lesz meg télen a megszokott muníciójuk Orbán taposására.

De a lényeg: megint győzött az élet a halál és hű szolgálói felett. Akik csak azért álltak most öt percre a hajléktalanok mellé, hogy a nyomorultakon keresztül is saját jobb életük feltételeit szilárdítsák. Az úszómedencés, gazdagságtól csöpögő rózsadombi Apró-villában és másutt.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/62906/pics/lead_800x600.jpg
Angard,fagyhalál,Gajdics Ottó,Gyurcsány Ferenc,hajléktalan,Hernádi Judit,Nagy Bandó András,Orbán Viktor,Tóth Csaba
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-10-28 19:23:34
Ez a sok idióta újságíró, színész, liberálbolsevik bíró, meg a többiek, akik ennek a szélhámos Tóth Csabának a hülye szövegéhez csatlakoztak, tényleg azért "harcolnak" 2018 telén, hogy a szerencsétlen hajléktalanok maradjanak az utcán, életvitelszerűen ott éljék mindennapjaikat, és végül - a legrosszabb esetben - ott is haljanak meg ?!
EZEK NEM NORMÁLISAK, AZ EGYSZER BIZTOS !!!!!
Válaszolok
Fekete 2018-10-27 16:58:10
....és ez a hulladék tót csaba tanít. gratulálok az egyetemnek, ahol ezt elköveti. amúgy egy unszimpatikus, libsi. lehet, hogy okosnak gondolja magát, de nem ér egy fabatkát sem.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?