Orbán Viktor és James Woods egy tálból cseresznyézik

Talán nem lepődnek meg önök sem azon, hogy Jamest Woods amerikai filmes világsztár Soros György igazi énjét jellemző megjegyzését nem találják meg a hazai liberális médiumok többségének oldalain. Se a sorosista 444-en és hvg.hu-n, se a 24.hu-n vagy az Indexen. Pedig a szöveg nem hosszú.

James Woods Sorosról: „Szinte felmérhetetlen, hogy ez az egykori náci kollaboráns milyen mértékben ásta alá a nyugati demokráciákat. Sátáni [egy figura]”

A Golden Globe- és Emmy-díjas színész hivatalos Twitter oldalán annyit jegyzett meg az amerikai milliárdosról, Soros Györgyről, hogy „Szinte felmérhetetlen, hogy ez az egykori náci kollaboráns milyen mértékben ásta alá a nyugati demokráciákat. Sátáni [egy figura]” szögezte le.

Egy másik, korábbi bejegyzésében pedig ezt twitterezte ki. "Tegyük tisztába, kik is a `nácik` Amerikában: az antifák. Az antifák pedig a Demokrata Párt paramilitáris szárnya, amelyet Soros finanszíroz. Az antifa gengszterek napjaink fizetett barnaingesei".

Szerencsétlenségünkre a hazai hírfogyasztók mindezzel pontosan tisztában lehetnek, hiszen Soros György az elmúlt években különösen sok rosszat tett a magyar demokrácia alásása érdekében is. Nem véletlenül mondta Orbán Viktor, hogy „nyílt sisakkal kell harcolni Soros Györggyel és az ő „hadseregével” szemben”.

A fenti médiumok sokáig azt is tagadták, hogy egyáltalán létezne ilyen sorosista hadsereg. Pedig nagyon is létezik, amely miatt másnál is betelt már a pohár. Például James Woodnál is.

Mindig nagy öröm azt tapasztalni, ha a józanság képviselői egy tálból cseresznyéznek. Esetünkben Orbán Viktor és Jamest Woods. Komoly hozadéka lehet ennek Európa jövője szempontjából a jövő májusi EP választásokon.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/63082/pics/lead_800x600.jpg
antifa,barnaingesek,egy tálból cseresznyézik,gengszterek,James Woods,nácizik,Orbán Viktor,sátáni,Soros György
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Elena 2018-10-30 12:30:32
A színész neve helyesen: James Woods
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?