hirdetés
Blogolj!

Orbán Viktor és James Woods egy tálból cseresznyézik

Talán nem lepődnek meg önök sem azon, hogy Jamest Woods amerikai filmes világsztár Soros György igazi énjét jellemző megjegyzését nem találják meg a hazai liberális médiumok többségének oldalain. Se a sorosista 444-en és hvg.hu-n, se a 24.hu-n vagy az Indexen. Pedig a szöveg nem hosszú.

James Woods Sorosról: „Szinte felmérhetetlen, hogy ez az egykori náci kollaboráns milyen mértékben ásta alá a nyugati demokráciákat. Sátáni [egy figura]”

A Golden Globe- és Emmy-díjas színész hivatalos Twitter oldalán annyit jegyzett meg az amerikai milliárdosról, Soros Györgyről, hogy „Szinte felmérhetetlen, hogy ez az egykori náci kollaboráns milyen mértékben ásta alá a nyugati demokráciákat. Sátáni [egy figura]” szögezte le.

Egy másik, korábbi bejegyzésében pedig ezt twitterezte ki. "Tegyük tisztába, kik is a `nácik` Amerikában: az antifák. Az antifák pedig a Demokrata Párt paramilitáris szárnya, amelyet Soros finanszíroz. Az antifa gengszterek napjaink fizetett barnaingesei".

Szerencsétlenségünkre a hazai hírfogyasztók mindezzel pontosan tisztában lehetnek, hiszen Soros György az elmúlt években különösen sok rosszat tett a magyar demokrácia alásása érdekében is. Nem véletlenül mondta Orbán Viktor, hogy „nyílt sisakkal kell harcolni Soros Györggyel és az ő „hadseregével” szemben”.

A fenti médiumok sokáig azt is tagadták, hogy egyáltalán létezne ilyen sorosista hadsereg. Pedig nagyon is létezik, amely miatt másnál is betelt már a pohár. Például James Woodnál is.

Mindig nagy öröm azt tapasztalni, ha a józanság képviselői egy tálból cseresznyéznek. Esetünkben Orbán Viktor és Jamest Woods. Komoly hozadéka lehet ennek Európa jövője szempontjából a jövő májusi EP választásokon.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/63082/pics/lead_800x600.jpg
antifa,barnaingesek,egy tálból cseresznyézik,gengszterek,James Woods,nácizik,Orbán Viktor,sátáni,Soros György
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Elena 2018-10-30 12:30:32
A színész neve helyesen: James Woods
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?