Volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 7, 17, 26, 28, 31, 32 Nyeremények: 6 találatos szelvény 1 darab, nyereménye: 72.642.005 forint; 5 találatos szelvény 46 darab, nyereményük egyenként 302.395 forint; 4 találatos szelvény 2.653 darab, nyereményük egyenként 5.245 forint; 3 találatos szelvény 40.945 darab, nyereményük egyenként 1.320 forint.
Blogolj!

Repülés – A hiteltelenség olimpiai bajnoka akarja lejáratni Orbán Viktort

Akinek vaj van a fején, ne menjen a napra – figyelmeztet a közmondás, ám Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő a jelek szerint nem hisz a bölcsességeknek. Alig múlt egy hónapja, amikor a parlamentben gyűlölködött, a miniszterelnököt próbálva rossz színben feltüntetni azért, mert a kormányfő barátja repülőgépén elment megnézni egy Vidi-meccset. Orbán Viktor meg is válaszolt neki hiba nélkül: „Képviselő úr, engedje meg, hogy gratuláljak ahhoz, hogy felfedezte a spanyolviaszt! Amit ön kifogásol, az harminc év óta így van, harminc év óta mindig is így mentem, jövő héten is így fogok menni és az azutáni hetekben is így fogok menni.” Hozzátette: „Szeretném én látni azt az embert, aki engem le tud kötelezni.”

Ha valaki repülős utazással egybekötött kényezetetést vett igénybe, az éppen Szilágyi György volt (Alfahír.hu)

Az Orbángyalázás hiteltelensége már akkor is nyilvánvaló volt. Echte jobbikos fogás, ha már önálló gondolatuk nincs, ha a baloldallal való elkomcsisodó összeborulás miatt mára már elhagyta őket áprilisi szavazótáboruk fele, s ha már az a széltében hosszában terjesztett nyilvánvaló baromság, hogy megnyerik a választásokat, méghozzá kétharmaddal sem jött össze, akkor kell valami nagyot szóló durranás az elvesztett népszerűségük visszaszerzésére. Ehhez gondolta ki a nagyon okos Szilágyi, ha szerinte lecsap a miniszterelnökre, akkor csapatostól özönlenek majd vissza a Jobbikhoz a megtévedt szimpatizánsok. Hát nem így történt, hanem éppen fordítva. Ahogy a személy szerint jelentéktelen Judith Sargentini koncepciózus vádirata feletti vita is növelte Orbán Viktor népszerűségét, úgy „bátor” megjegyzésével az okos jobbikos is csak ezt a folyamatot erősítette. Szilágyi Orbánt népszerűsíteni akaró törekvéseinek hiteltelensége azonban tovább erősödött. Az Origo derítette ki, hogy ha valaki repülős utazással egybekötött kényezetetést vett igénybe, az éppen Szilágyi György volt. Az Olimpiai Védnökök Testületének tagjaként, a 2024 Kft. vendégeként részt vett a 2016-os Riói Olimpián s minden sportversenyre VIP belépővel juthatott be, amit a „mester” saját Facebook bejegyzésében is megerősített.

Emlékezhetünk, a kulturált jobbikos egy évvel ezelőtt úgy kedveskedett Dömötör Csaba államtitkárnak a parlamenti ülésteremben, hogy odaszólt neki: „Gyere ki, úgy nyakonb*szlak, hogy leszáll a fejed!"

A kabát alól kidudorodó ego egyébként sem ritka vendég Szilágyiéknál. Egyéni képviselőjelöltként például annyira biztos volt az áprilisi sikerben, hogy egyik közeli munkatársa értékes italban fogadott is ismerősével Szilágyi győzelmére. Aztán mikor Dunai Mónika és Lukoczki Károly is több, mint tízezer szavazattal megelőzte őt, akkor kénytelen volt az elbukott fogadás italát asztalra tenni. Az már csak hab a tortán, hogy Szilágyiék annak ellenére voltak teljesen biztosak a sikerben, hogy a jobbikos képviselőjelölt a kampányban egyetlen képviselő-testületi ülésen nem vett részt, sőt még választási fórumot sem tartott. Lesz@rta a választókat, ahogy a Jobbik mindig.

Ennek ellenére remélem, hogy Szilágyi nem mond le önként parlamenti mandátumáról. Megnyilvánulásaival tovább bomlasztja a szavazótábort, konzekvensen nyitogatja tovább a szimpatizánsok szemét, hogy mindenki megtudja, milyen emberek ülnek a látványosan zsugorodó párt vezetésében. Lehet, hogy egyszer még Szilágyi azt is elmeséli, hogy egykori munkahelyének irodája falát dugig ragasztgatta fideszes plakátokkal, demonstrálandó „őszinte” hovatartozását. Az érdekvezérelt riói kalandornál valószínűleg hamarosan talán a Gyurcsány-képek következnek.

Nagy szükség van az ilyen vajasfejű jellembajnokokra a közéletben, ugye?

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/63240/pics/lead_800x600.jpg
jobbik,Orbán Viktor,repülés,Riói Olimpia,Szilágyi György
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-01 09:15:35
Ez is egy "ügy" a JOBBIK semmitmondó, ám annál aljasabb megnyilatkozásainak sorában. Talán mégsem a "véletlen műve", hogy egyre lejjebb araszolnak a politikai palettán, pont úgy, mint a többi törpepárt.
Egyébiránt - külön, vagy közösen a többi pártocskával - mocskolódjanak csak tovább, mert ezzel, az eltelt évek alatt már sokadjára a FIDESZ-KDNP frakció, a kormány, és Orbán Viktor malmára hajtják a vizet.
Lásd még, az egymást követő, háromszor kétharmados választási győzelmet !!!!!!
Mi meg mi a fenét is tehetnénk, minthogy KÉRJÜK A KÖVETKEZŐ KÁVÉT !!!!!!
Válaszolok
éva 2018-11-01 07:33:03
Az a borzasztó, hogy még mindég van (SAJNOSSOK!) - ennyi szavazójuk. A vaj már kátránnyá változott és hiába borította ez időre be őket teljesen! Mindég akadnak olyanok, akiknek ez tetszik! Azon az áron is, hogy az életükkel (anyagi, fizikai) játszanak!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?