Berni-boszi a fagyhalál jogáért harcol Orbán humanizmusa ellen

Szél Bernadett, akit egykori pártjában három évre minden párttisztségétől megfosztott az LMP etikai biztottsága, s aki országgyűlési képviselő is csak azért lehet, mert van olyan pofátlan és önző, hogy miközben a lába alatt felforrósodott talaj miatt jobbnak látta kilépni a pártjából, a rendszeres jövedelmét biztosító képviselői mandátumáról nem mond le, szóval ez a Szél Berni fogta a seprűjét és hazarepült rajta Amerikából. Bár senki nem hívta, senkinek nem hiányzott a családján és legfeljebb még a Soros-hálózaton kívül, de hát sajnos letelt a három hét, véget ért a tanulmányút. Berni-boszi ismét itt van köztünk.

Nem tudom, mennyibe került Bernike amerikai taníttatása, de hogy tök fölösleges volt, az biztos.

Tudjuk jól, hogy a boszorkányok rosszat, betegséget, pusztulást hoznak. Az amerikai tapasztalatokkal felvértezett Berni-boszi esetében kiderült, hogy őnagysága sajnos még a legelvetemültebb vasorrú bábákat is alul múlja. Hazaérve ugyanis azonnal beröppent az ATV-be, ahol elmondta, milyen hihetetlen empátiával foglalkoznak az ottani rendőrök a hajléktalanokkal. Akiknek például nincs személyije, annak csinálnak egyet. Hogy sírva ne fakadjak. Nem úgy, mint a szerinte köpedelem Orbán-féle gyakorlat, hogy szállást biztosítanak nekik, tisztaságot, meleg ételt, orvosi ellátást. Lehet, hogy ezzel beljebb vannak, mint az itthon amúgy is meglévő személyivel, de tényleg be kell látni, hogy ez nem Amerika. A „melegszívű” boszorkány a hajléktalanok magyarországi helyzetével kapcsolatban most is elmondta harcos jogvédői álláspontját: „Én a kezdetektől fogva kiálltam az ellen, hogy ne legyen bűn az, ha valaki az utcán él”. Ne legyen bűn tehát az utcán mocsokban heverni, ne legyen bűn az utcán megfagyni. Hogy aztán számon kérhessék a szívtelen Orbánt, miért hagyta az embereket az utcán megfagyni. Jó liberálishoz méltón az érveiket félti Berni-boszi, nem az emberek életét.

Nem tudom, mennyibe került Bernike amerikai taníttatása, de hogy tök fölösleges volt, az biztos.  

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/63426/pics/lead_800x600.jpg
Amerika,boszorkány,fagyhalál,humanizmus,Orbán Viktor,Szél Bernadett
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-04 12:20:22
Ne legyen senkinek egy percig sem kétsége, ez a némber valóban egy eszement, söpredék, komcsi, hazaáruló ellenzéki gazember.
Őfőpatkánysága - a többi elmeháborodottal együtt - tehát azért küzd éjt nappallá téve, hogy minél több szerencsétlen hajléktalan fagyon meg télen a szabadban, az utcán.
HOFI GÉZA ÖRÖKBECSŰ SZAVAIVAL ÉLVE:
Hát, ember az ilyen, már ne haragudjál ?!
A válaszom a rövid, ám annál aktuálisabb kérdésre: >>>>>>>>>> NEM, ÉS NEM !!!!!
Válaszolok
Tibor 2018-11-03 20:14:21
Ennek a nőnek elment az esze, ha egyáltalán valaha is volt, vagy söpredék komcsi hazaáruló liberális gazember ellenzéki.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?