Blogolj!

Szakonyi-őrület – Orbánt botozná a szlovák újságírógyilkosság miatt

Ritka gusztustalan fordulatot akart televíziós vitaműsorba csempészni Szakonyi Péter az ATV Civil a pályán adásában. A februárban otthonában kivégzett szlovák újságíró és menyasszonya ügyét – amibe belebukott a kormányfő, Robert Fico és belügyminisztere – próbálta hazai viszonyokra adoptálni.

Ez ugyanaz a képtelen, minden alapot nélkülöző erőszakkal való delirálás, amiről annak idején Szilvási György vagy Gyurcsány Ferenc beszélt (Fotó: ATV)

„Egy újságíró megölése Magyarországon mit váltana ki?” – tette fel undorítóan tendenciózus kérdését, aminek – ismerve a szélsőségesen liberális Szakonyit – gondolati folytatásaként azonnal Orbán Viktor kerülhetett volna terítékre, meg a „gyalázatos” magyar közbiztonság, amely még azt sem tudja megakadályozni, hogy egy ilyen szörnyűség Magyarországon előforduljon. Szakonyi fejében akár még az is megfordulhatott, hogy Orbán Viktornak – Ficóhoz hasonlóan – le kellene mondania, merthogy egy jogállamban tűrhetetlen már az is, hogy ilyen aljas gondolatok valakinek az eszébe juthatnak.

Még szerencse, hogy a műsorvezető, Fiala János észnél volt és a „Ne rendeljünk meg most egy újságírógyilkosságot!” reflexióval igyekezett leállítani Szakonyit. Nehezen ment, mert ő azért „teoretikusan” továbbra is életben akarta tartani a témát. „Akkor gondoljuk végig!” – izmozott tovább az Orbán megbotozására ezúttal is izgalmi állapotban készülő Szakonyi, de szerencsére ez sem jött be. „Te gondold végig, én nem szeretném”, zárta rövidre a párbeszédet a műsorvezető.

Emlékezhetünk, ez ugyanaz a képtelen, minden alapot nélkülöző erőszakkal való delirálás, amiről annak idején Szilvási György kancelláriaminiszter a Kossuth téri kordon kapcsán beszélt, mondván „szélsőséges csoportok a Parlament elleni támadásra készülnek”. Ez mintegy esztendővel volt azután, hogy Gyurcsány Ferenc 2006. márciusában a választási kampány finisében bejelentette, hogy a választási nagygyűléseken szlovák bűnözői körökből származó információ szerint robbantásos merényleteket akarnak elkövetni a magyar belpolitika destabilizációjának érdekében. Naná, hogy ekkor is Orbán Viktor esetleges választási sikerének megakadályozása lebegett a szemük előtt.

Nincs tehát új a nap alatt. Köztünk élő liberális szélsőségesek folyamatosan Orbán Viktort támadják akkor is, ha semmiféle bizonyítékuk nincs.

Csak halkan jegyzem meg, hogy Daily Star nevű angol portál közlése szerint a legbiztonságosabb turisztikai célpontok közül hazánk a kilencedik helyen szerepel. Tehát Magyarország közte van a világ tíz legbiztonságosabb országának. Ez azzal együtt óriási eredmény, hogy a Szilvásik, a Gyurcsányok, a Szakonyik köztünk élnek.

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/63472/pics/lead_800x600.jpg
Daily Star,Fiala János,Gyurcsány Ferenc,Orbán Viktor,Szakonyi Péter,Szilvási György,újságírógyilkosság
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-06 18:13:34
Csak emlékeztetőül:
Nézzék ennek a gerinctelen féregnek a pofaberendezését, mert arról minden lerí, arról minden leolvasható!!!!
Ha még ráadásul meg is szólal, az maga az istensorscsapása minden józan gondolkodású (azaz nem kommunista) ember számára !!!
Válaszolok
éva 2018-11-06 10:28:23
Volt mikor kényszerítettem magam, hogy nézzem a "volt Hír TV" CSÖRTE című adását. Szakonyi Péter, annyi ostobaságot hordott össze, hogy kénytelen voltam elkapcsolni másik csatornára. Imádattal tanulmányoztam az emberek arckifejezésének árulkodó jegyeit. (interneten megtalálható). A testbeszéd mélyreható elemzése is csodálatos tudomány. Szakonyi 'El-táska' -szellemi, fizikai, lelki- kisszerűségét, erőszakos újrázással , a butasághoz való ragaszkodással próbálja kompenzálni. Ezek az emberek úgy gondolják, ha ragaszkodnak a hülyeségükhöz, akkor nagyon határozott, "kemény" ún.;- "NAGY CSÁVÓKNAK" képzelhetik magukat! Gondolkodni képtelenek! Mások igazságait elfogadni (csak átgondolni) presztízsük elvesztésének érzik. /rátarti pondró/
Válaszolok
Sándorné 2018-11-05 11:07:28
Szakonyit szívesen látnám tanítani "halmozottan hátrányos helyzetű --- magyarul: viselkedni és tanulni nem tudó és nem akaró --- gyerekeket valahol Borsodban, Nógrádban, Szabolcsban, de akár Budapest "jeles" iskoláiban. A képzettsége megvan hozzá. Ő is beszél "rossz minőségű" oktatásról, de nem iparkodik a pedagógusi munkájával "javítani" azon. Hivatástudata volt valaha? Ja, nem! Azokat a pedagógusokat bántja, akik naponta feszülnek föl a keresztfára. Gyönyörű!
Válaszolok
kata válasza: baviki69 bejegyzésére 2018-11-04 20:35:09
Emlékszünk még,amikor a gazember gyurcsány gyerekek és mesterlövészek
mögé bujt a március 15-i ünnepségen?Az a gazember szerette volna ha történik valami atrocitás,mert így igazolva látta volna a fegyveresek jelenlétét.Ez a mo-
csok libsi is ezt szeretné!Pusztuljon el akár egy ártatlan ember,ha ezzel -szerinte-meg lehet Orbánt buktatni.Ezek a férgek mindenre képesek,hogy a
hatalomba visszakerüljenek,de nekünk ezt mindenáron meg kell akadályoz-
nunk!Soha többé komcsit és libsit a kormányzás közelébe engedni!
Válaszolok
baviki69 2018-11-04 18:11:50
Ezek a gazemberek szándékosan vizionálnak ilyesmit, csak azért, hogy azok megtörténte után a közbelépő rendőrség kapcsán a külföld számára "igazolják" állandó hazugságaikat! Aljas disznók!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?