Orbán jogállama jól megszívatta a hazaárulókat

Molnár Csaba és Niedermüller Péter azt akarják elhitetni a világgal, hogy nem hazaárulók. Ezt a szorgos munkával kiérdemelt megállapítást legutóbb azért akasztotta rájuk újfent a közvélemény, mert aláírták a hazánkat méltatlanul elmarasztaló koncepciós vádiratot, a Sargentini-jelentést.

Az ügyészség minden szinten elutasította beadványaikat, így semmiféle dokumentum nincs arról, hogy Molnár Csaba és Niedermüller Péter (képünkön) ne lenne hazaáruló. Fotó: (Soós Lajos, MTI)

Emlékezetes, Gyurcsány Ferenc Demokratikus Koalíciójának két Európa parlamenti képviselője feljelentette önmagát hazaárulás miatt a Központi Nyomozó Főügyészségen. Aljasságuk látleletén éppen ez az első megállapítás. Molnár és Niedermüller ugyanis a feljelentés pillanatában pontosan tudta, hogy EP-képviselőként ők éppúgy mentelmi jog hatálya alá esnek, mint a magyar parlament képviselői, ezért nem vonhatók felelősségre a szavazatuk miatt. Tehát hiába nyilatkoztak úgy róluk az emberek, köztük kormánypárti politikusok is akár, hogy hazaárulók, ennek az ellenkezőjét jogi úton egyszerűen nem lehet megállapítani.

Nekik azonban ez nem volt elég, tovább fokozták a „nemzetközi helyzetet”. Miután a Központi Nyomozó Főügyészség a fenti okok miatt nem foglalt állást, panaszt tettek a Legfőbb Ügyészségen, hogy akkor ez a testület jelentse ki, ténylegesen elkövették-e a hazaárulás bűntettét vagy sem. Panaszukat a Legfőbb Ügyészség is elutasította.  

Ez a Demokratikus Koalíció szerint azt jelenti – az aljassági látlelet másik része –, hogy „Még a saját maga által megszállt ügyészséggel sem sikerült kimondatnia [Orbánnak], hogy hazaárulók lennének, akik megszavazták a Sargentini-jelentést.

A féreglélek lényege abban van, hogy már maga az önfeljelentés is az emberek félrevezetését szolgálta, abban a hitben tartva a szavazókat, hogy majd most kiderül az igazság, s ezek az aljadékok fel lesznek mentve a hazaárulás vádja alól. Olyan vád alól, amit a jog révén ellenük jogi immunitásuk miatt nem is lehet kimondani.

Ezért a főügyészségtől kapott elutasító határozatok alapján – ha ló nincs, szamár is jó alapon – magukról mondják ki a szerencsétlenek, hogy nem hazaárulók. Amit – szerintük – a legfőbb ügyész, Polt Péter is elismer. Igaz, ezt eddig se hitte el nekik senki, ezután meg pláne nem fogja.

Arról nem szólva, hogy ezek a féreglelkek észre sem vették, mekkora öngólt lőttek az akciójukkal. Állandóan arról beszélnek ugyanis, hogy Orbán a „fideszes” Polt Péteren keresztül kézivezérli a Legfőbb Ügyészséget. Molnár és Niedermüller önfeljelentők példája viszont pont azt bizonyítja, hogy ennek éppen az ellenkezője az igaz. Bármennyire is szerette volna a közvélemény, benne akár Orbán Viktor is, hogy a „kormányfő emberei által megszállt ügyészség” kimondja a rájuk nagyon is illő hazaáruló minősítést, mégsem tehette meg, mert a jog megvédte őket. Mert Magyarországon nagyon is működik a jogállam, amit a Sargentini-jelentés a DK-s politikusokkal együtt kétségbe von.

A lényeg a lényeg: az ügyészség minden szinten elutasította beadványaikat, így semmiféle dokumentum nincs arról, hogy Molnár Csaba és Niedermüller Péter ne lenne hazaáruló. Orbán jogállama tehát – érvényt szerezve a jognak – jól megszívatta a hazárulókat.

6
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/63616/pics/lead_800x600.jpg
Demokratikus Koalíció,Gyurcsány Ferenc,hazaáruló,megszivatta,Molnár Csaba,Niedermüllet Péter,Orbán Viktor,Polt Péter,ügyészség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Tamás bejegyzésére 2018-11-11 10:30:04
Na, te kommunista vadbarom !
Úgy látom, hogy zaklatott világunkban neked, - meg az idióta libsi elvtársaidnak - az a legnagyobb problémája, hogy a főcímből kimaradt egy "a" betű !!!!
A szerző helyett most pótolom, csak azért, hogy kielégülhessél:
a ; a; a; a; a; >>>>>>>> ennyi elég lesz, te ökör ?!
Egyébiránt mi a búbánatos nagyanyád pi.....ja bajod van neked az Orbán Viktor jogállamával ?!
Eszetlen, buta majmok egyenesági, korcs leszármazottja !!!
Ha esetleg, netalántán, véletlenül nem hallottál volna még róla - csak hogy tudd - elárulom, hogy pont annak a mocsokláda pártnak az irányítói hazudták végig a kormányzásuk teljes időtartamát, azok lövetettek az 56-os forradalom évfordulóján a tömegbe, azok sodorták a tönk szélére a magyar gazdaságot, azok adósították el az államot és az embereket, azok emelték a munkanélküliségi rátát az egekbe, akikhez te is tartozol, és akiknek a mai napig is a s.......ét nyalod.
Megnyugtatlak, hogy a te leszármazottaid MÁR BUJKÁLNAK a nyilvánosság elől, és minden fronton, minden "rögeszmecsere" alkalmával tagadják, hogy ilyen ökör apjuk van !!!!!
Neked is azt ajánlom, hogy az utcára csak úgy lépjél ki, ha előtte kiakasztasz egy jól látható táblát a nyakadba az alábbi szöveggel:
ÉN VAGYOK A HAZA HÜLYÉJE; ÉN VAGYOK A HAZA BARMA !!!!
Ha ezek után van még valami - felesleges - mondanivalód, akkor otthon üvöltsd bele a kályhacsőbe, csak erről az oldalról takarodjál el a bodrogközi náthás pi........ba, MERT IDE CSAK NORMÁLIS (tehát nem liberálbolsevik hülyék) EMBEREK SZOKTAK ÍROGATNI !!!
Egyébiránt hány százalékon is állnak a kommunisták jelenleg ?!
Ne gondolkozz: bőven tíz alatt vannak !!!!
Ha az ilyen töltelékemberek, - mint te - tudnának józan paraszti ésszel gondolkodni, akkor már ennyien sem lennétek, de mindennek eljön az ideje. Van innen még lejjebb is !!!!
Válaszolok
Tamás 2018-11-10 12:56:59
"ORBÁN JOGÁLLAMA JÓL MEGSZÍVATTA A HAZÁRULÓKAT" Ebből kiemelném a lényeget: "ORBÁN JOGÁLLAMA" Esetleg ha valaki átsiklott volna felette. (egyébként a "HAZÁRULÓ" az mi?) Eszetlen, buta majmok korcs ivadékai, írni, olvasni nem tudtok, a beszédetek is csak artikulátlan röfögés és makogás...de veszitek a bátorságot és írogattok a hülyék magabiztosságával. Szánalom. Leszármazottaitok egyszer majd bujkálni fognak szégyenükben miattatok.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-11-09 16:59:54
Egyszer és mindenkorra szögezzük le, hogy ezek a sz@rházi hazaárulók Orbán Viktor cipője sarkát sem szagolhatják meg.
Arra sem méltók !!!!!!
Nem véletlenül foglalják el a hazai politikai palettán a megérdemelt helyüket:
A bányászbéka valaga alatt már egy méterre lenn vannak, és még most is lefelé ásnak ezek az agyalágyultak !!!!
Válaszolok
éva 2018-11-08 20:42:26
Hazaárulók, ehhez kétség sem fér! De nem ez a legnagyobb bűnük! Hanem az, hogy 99 %-ban a hazugságot támogatták! Sőt, röhögtek azon a bajszuk alatt, hogy ők hordták össze ezt a sok gyalázatot, amit a ballibsi banda követett el. Reményeik szerint majd Orbán Viktorra hányják a mocskukat. De, Orbán Viktor urat körbeöleli egy hatalmas ventilátor, és a bűzös, gennyes testnedveiket visszaverte a pofájukba! Magyarország PERFEKT MINISZTERELNÖKE TISZTÁN ÉS MÉG RAGYOGÓBB CSILLAGKÉNT RAGYOG A MAGYAROK EGÉN!
Válaszolok
kata 2018-11-08 17:13:16
Hiába hőbörögnek,akik aláírták azt a gyalázatot,minden tisztességes ember szemében hazaárulók.Mert ez csak az utolsó csepp volt a pohárban.Mindig a hazájuk ellen áská-
lódtak,soroshoz és becstelen bandájához dörgölőztek,de semmi sincs nekik elfelejtve!
Minden bűnük fel van írva a kéménybe korommal,egyszer mindenki megkapja amit
megérdemel!Soha többé ne kerülhessenek olyan pozícióba,amelyből hazánkra befo-
lyással tudnak lenni!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-11-08 15:18:45
Tiltakozhatnak akárhogy és akármeddig ezek az aljas liberálbolsevikok, akkor is csak hazaárulók ők, nem mások.
A vérükben van a rombolás vágya, és ezt a tulajdonságukat soha az életben nem tudták, és ma sem tudják levetkőzni.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?