Volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 7, 17, 26, 28, 31, 32 Nyeremények: 6 találatos szelvény 1 darab, nyereménye: 72.642.005 forint; 5 találatos szelvény 46 darab, nyereményük egyenként 302.395 forint; 4 találatos szelvény 2.653 darab, nyereményük egyenként 5.245 forint; 3 találatos szelvény 40.945 darab, nyereményük egyenként 1.320 forint.
Blogolj!

Nemzetáruló „hazafi” – Ujhelyi a hiteltelenségi pöcegödör mélyén

Ujhelyi (Ujhülye) István ismét a legkedvesebb (el)élvezeti cikkével babrált: a Fidesz szerepléséről fröcsögött az Európai Néppárt helsinki kongresszusával kapcsolatban. Ő akkor érzi ugyanis a legjobban magát, nagyobb öröme sose legyen, amikor olyanokat tud mondani, mint hogy „Orbánékkal szabályosan feltörölték a padlót Helsinkiben”.

Ujhelyi pártjával és a szövetséges balliberális oldallal egyetemben a legjobban azt szeretné, ha minél több migránst láthatna Magyarországon (Fotó: Vajda József)

Az (el)lélvezeti cikként használt MSZP közlemény azért olyan kéjes számára, mert arról beszél, amit ő pártjával és a szövetséges balliberális oldallal egyetemben a legjobban szeretne: minél több migránst látni Magyarországon. Kárörvendő módon idézi az Európai Néppárt határozatát, miszerint a tagállamoknak befogadóbbnak kell lenniük az uniós intézményektől érkező tanácsokra. Magyarán azt kell csinálni, amit Brüsszel diktál. Úgy kell odaadni a szuverenitásunk megmaradt részét, ahogy Junckerék óhajtják. (Egy frászt, kedves István!) Élvezi, hogy a Néppárt ösztönzi a nemzeti menekültügyi rendszerek harmonizációját az EU tagállamaiban, mert szerintük ezzel lehet biztosítani a menekültekkel szembeni egyenlő bánásmódot az egész unióban. Az elmuszlimosodás az aljas Ujhülye legkéjesebb víziója. Azaz a magyarokkal feltörölni a padlót saját hazájukban! Amire joggal mondja Orbán Viktor, hogy „A szocialisták, a liberálisok és a zöldek éppen egy gyökereit és szellemi, lelki identitását vesztett Európát akarnak.”

S miközben szívéből fikázná Orbán Viktort és a kormányát, nem árt megemésztenie a tényt, hogy az Európai Néppárt Helsinkiben Manfred Weber személyében olyan csúcsjelöltet választott, akit a Fidesz is teljes mellszélességgel támogatott, s ami azt jelenti, hogy a Néppárt egyértelmű kereszténydemokrata fordulatot hajtott végre. Weber 492, míg a hiperliberális, bevándorláspárti finn vetélytárs, Alexander Stubb mindössze 127 szavazatot kapott. Negyedannyit, mint Orbán Viktor favoritja. Orbán tehát óriási sikert aratott a finn fővárosban.

Ennek pedig egyetlen oka van, amit a szociféle Ujhülyék – nemzetáruló „hazafik” – sosem tudnak Orbán Viktor után csinálni. Az emberek pártján állni. Péntek reggeli rádióinterjújában erről így beszélt a miniszterelnök. „…mi az Európai Néppárt vagyunk, ez a nevünk is, az a dolgunk, hogy az emberek oldalán álljunk […] és meg kell őket védeni az illegális migrációtól, terrorizmustól, bűnözéstől és gazdasági nehézségektől.”

Ujhelyi és ballib párttársai, szövetségesei azonban a hiteltelenség pöcegödrében olyan mélyre süllyedtek, hogy még ha a fenti mondatokat utána is tudnák ismételni a magyar kormányfőnek, senki nem hinné el nekik. Annyit hazudtak már (reggel, délben és este), hogy senki nem hiszi már el nekik, hogy ők valóban jót akarnak saját nemzetüknek, nemcsak magukat akarják a hatalomba emeltetni Brüsszellel a magyarok hátára állva.

Élvezkedni, fröcsögni, gúnyolódni persze szabad. De csak ott, ahova leküzdötték magukat: a gödör mélyén.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/63766/pics/lead_800x600.jpg
Európai Néppárt,hazaáruló,hazafi,Manfred Weber,MSZP,Orbán Viktor,pöcegödör,Ujhelyi István
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Sanya 2018-11-14 20:16:47
Hála Istennek, még a magyar nyelvben sem találok olyan kifejezéseket, ami le tudná írni, hogy mit érzek amikor Újhelyi megszólal.
Azért azért muszáj leírnom, hogy mélységes undort érzek vele kapcsolatban.
Válaszolok
éva 2018-11-12 11:14:55
Ezek még "ANNÁL IS !" ALJASABBAK! Élek a gyanúperrel, hogy pénzért játszák el a bazári majmot! Tudják, hogy Orbán Viktor győzedelmeskedik, harcol, és megnyeri ezt a játékot! Nekik meg jól jön a nem kevés JÚDÁS-PÉNZ!
Válaszolok
kata 2018-11-11 19:01:47
Ez a gátlástalan aljas hazaáruló csak a vágyálmait fogalmazta meg azzal,hogy Orbánék-kal feltörölték a padlót.Csak ne lepődjön meg,ha valakitől kap egy csárdás pofont és
utána vele törlik fel a padlót.Ezek úgy el vannak szemtelenedve,hogy csak néz az ember
ki a fejéből,meddig lehet még fokozni az aljasságot.Úgy látszik,még mindig tudnak rá-
tenni egy lapáttal.Ez a mocsok pedig remélem az elkövetkezendő választásokon kibu-
kik mindenhonnan,és a szegediek kezelésbe veszik viselt dolgai miatt.A hányinger
kerülget,ahányszor arra a sunyi róka pofájára nézek.És hiába van megsértődve,akkor
is egy mocskos aljas HAZAÁRULÓ!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?