Fogtündérke – Rasszista gyűlöletkeltés Orbán Viktor ellen

Mindenképpen figyelemre méltó, hogy a májusi európai parlamenti választások startjánál Orbán Viktor legfőbb ellenlábasai, a fekete félmeztelen férfiakat szenvedéllyel ölelő francia elnök, Macron és a volt belga miniszterelnök, az európai liberális párt vezetője Guy (Fogtündérke) Verhofstadt egyaránt úgy látta, hogy a magyar miniszterelnök arcképét felhasználva tud a legsikeresebben kampányolni céljaikért. Macron videójába szerkesztették bele Orbánt, Verhofstadt pedig reklámautóval szállított óriásplakáton igyekszik blamálni miniszterelnökünket s szerezni ezáltal jópontokat maguknak. Akarva akaratlanul megemelve ezzel Orbán Viktor személyiségének európai jelentőségét.

Hiába kiabálja Verhofstadt (képünkön) az óriásplakátján a kormányfőnkről, hogy „Először elteszi a pénzünket, majd le akarja rombolni Európát”. Minden józan szemlélő számára nyilvánvalóan hazugság, rágalom az egész. (Fotó: dailysquib.co.uk)

Elképzelhető azonban, hogy a magyar miniszterelnök arcképével éppen ellentétes célokat lehet elérni, mint a liberálisok szeretnék. Hiszen ők több Európát és kevesebb nemzetállamokat szeretnének. Azaz azt akarják elérni, hogy a szűk európai elit – szocialista, liberális, zöld – pártjainak képviselői dönthessenek a kontinens legfontosabb ügyeiről. Teljes mértékben semmibe véve az Európa országaiban élő polgárok akaratát, azt adagolva be nekik, hogy az a demokratikus, az a jogállami, az az európai, amit ők képviselnek. Beleértve, első helyen a migráció támogatását, a bevándorlók korlátozás nélküli ráöntését Európára.

Orbán Viktorról viszont tudják már kontinens szerte, hogy ennek éppen az ellenkezőjét akarja. Éppen hogy meg akarja menteni Európát a keresztényeknek, az európaiaknak, ami eddig biztonságos életteret jelentett számukra. „Európa vagy a nemzetek Európája lesz, vagy nem lesz” – idézte az alapítók egyike, Robert Schumann híres mondását, napjainkra aktualizálva. Lehet, hogy éppen Verhofstadték kampányanyagai segítenek hozzá ahhoz, hogy többekhez jussanak el a magyar miniszterelnök emberek pártján álló gondolatai, törekvései, mint nélkülük.

Hiszen az emberek nem hülyék, átlátnak a szitán. Észreveszik a plakátokon az ordító hazugságokat, a lejáratás szándékával készült, hamis üzeneteket. Hiába kiabálja Verhofstadt az óriásplakátján a kormányfőnkről, hogy „Először elteszi a pénzünket, majd le akarja rombolni Európát”. Minden józan szemlélő számára nyilvánvalóan hazugság, rágalom az egész. Hiszen a pénz, amit mutat a plakát, az szerződés alapján Magyarországnak járó uniós támogatás, amiért cserébe megszüntettük a vámokat s mi is komoly összeggel járulunk hozzá az Unió működéséhez. Verhofstadtnak tehát már az első félmondata is ostobának és nevetségesnek bizonyult, nem beszélve a második állításról. A migránsterrortól, a migránserőszaktól mára teljesen megcsömörlött európaiak pontosan tudják, hogy Orbán Viktor nem lerombolni akarja Európát. Épp ellenkezőleg, régi fényében megmenteni, az ott élőkkel együtt. Amíg lehet.

Arról nem szólva, hogy a plakát ábrázolása… Hogy is mondjam? Inkább idézem Gajdics Ottó pontos leírását, aki az Echo TV Angard című műsorában a következőket szögezte le: „Ha én most liberális lennék, akkor erre a plakátos históriára azt mondanám, hogy az önmagukat nagy-nagy demokratának tartó liberálisok rasszisták, kirekesztők, gyűlöletkeltők. Gyűlöletkampányt indítottak Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke ellen, tehát a magyarság ellen.”

Valóban erről van szó: rasszista, kirekesztő gyűlöletkeltésről.

Nagyon reméljük, hogy ez a trágyaízű fagyi visszanyal Macronnak, Verhofstadtnak és a többi neomarxista liberálisnak egyaránt május 26-án. Talán éppen aljas és hazug kampányuknak köszönhetően is.

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/63800/pics/lead_800x600.jpg
Emanuel Macron,Fogtündérke,Guy Verhofstadt,gyűlölet,hazugság,Orbán Viktor,Plakátkampány,Rasszizmus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-12 12:09:42
Utóiratként:
Kiváló a montázs, mindent elmond erről a valóban csótány senkiháziról !!!
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: éva bejegyzésére 2018-11-12 12:07:41
Kedves Éva !
Általában minden mondatával, minden szavával egyet szoktam érteni, mert hosszú hónapok tapasztalata az, hogy nagyjából egyformán gondolkozunk a világról.
Most azonban - engedelmével - megfogalmaznék egy picit árnyaltabb véleményt:
1./ Azt mondom, hogy mi ne süllyedjünk ennek a léckerítés fogazatú libsi idiótának a szellemi szintjére !!!
2./ Képzeletben itt húztam egy vízszintes vonalat kb. a földfelszín felett egy centiméterre, de azt hiszem - elhamarkodottan - túl magasra tettem a mércét
3./ Véleményem szerint ez a vadbarom jövő év áprilisában fogja megkapni az igazi "ütős" választ, amikor a józanul gondolkodó (tehát nem liberálbolsevik) európai választópolgárok elzavarják őt is, meg a többi "gyökkettőt" is a bodrogközi náthás pi........ba !!!!!
Ott aztán ugathatja a marhaságait a kályhacsőbe, vagy a kéménybe !!!
Válaszolok
éva 2018-11-12 11:06:04
Nem az én ötletem, de egyetértek vele, hogy nekünk;- magyaroknak is kell egy jó nagy plakátot körbe hordani Brüsszelben! "Valami nagyon ütős válasszal!
Válaszolok
András 2018-11-11 20:58:52
Szegény Verhofsadt " FOGTÜNDÉRKE " nem tehet semmiről hiszen 500 méterről is látszik szegénykémnek hogy Difuse cerebrovascularis insultus - ban szenved ...... !
Válaszolok
kata 2018-11-11 19:14:53
Ezek a liberális csökevények azt is elfelejtették,hogy egyedül Orbán kérdezte a lakosság
véleményét a migrációról,és úgy cselekedett,ahogy azt a választók elvárták.Rajtunk kí-
vül senkit nem kérdeztek meg,így szerintem Európa lakossága alig várja,hogy végre vé-
leményt mondhasson a brüsszeli gazemberek politikájáról.Ők sem hülyék,látják-hallják
mit tesz és mit mond Orbán,aki következetesen tartja magát álláspontjához.Őt nem
lehetett lefizetni,szemben néhány pénzéhes hiénával.Macron népszerűsége a béka feneke alatt van,és remélhetőleg ennek a mocsok gnómnak is lahervad az undorító
pofájáról a bárgyú vigyor májusban.Ha eddig nem hallották meg az emberek szavát,
majd jövőre megértik,és megkapják jóbőven amit érdemelnek.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?