Puzsér a médiában: „Én vagyok a hülye!”

Képzeljük bele magunkat egy régi Hofi-viccbe, amikor a közönség a meccsen azt kiabálja a bírónak, hogy „hülye vagy, hülye vagy!” A bíró meghallja a skandáló tömeget s büszkén húzza ki magát s elégedetten néz körbe, mint aki azt mondja: „Én vagyok a hülye! Én vagyok a hülye!”

Puzsér (Futballbíró) Róbert produkciója láttán-hallatán csak úgy zúgott a „Hülye vagy! Hülye vagy!” a rádiókészülékek mellett, a képernyők előtt

Mindez a főpolgármesteri székbe vágyó Puzsér (Futballbíró) Róbert minapi médiaszerepléseiről jutott eszembe. Tehát „mi ülünk a lelátón”, s szinte mielőtt jó Fábián Barna, a köztévé egyik legrokonszenvesebb arca feltenné neki az első kérdést, Puzsér máris rámordul. Nagyon csodálkozik ugyanis, hogy ide meghívták, merthogy három és fél éve tiltólistán van, mert ezt Fábry Sándor elmondta neki. Tudják, az a Fábry Sándor, aki nem műsoraival szórakoztat bennünket, hanem ott ül reggeltől estig a köztévé bejáratánál és készíti a tiltólistát. Akit felír rá, azt nem engedi be az épületbe. Jó vicc, Móric.

Tiltólistát persze még senki nem látott, hiába delirált róla Hernádi Judit vagy kolléganője Kovács Patrícia is. Inkább az a valószínű, hogy az elmúlt három és fél évben Puzsérra a kutya se volt kíváncsi, mert semmiféle közérdekű dologgal nem jelentkezett. (Baromságaira meg ott volt a Vona-féle Hír Tv.) Például nem akart főpolgármester-jelöltnek állni. Ergo nem valamiféle ősgonosz tiltotta őt ki a köztévéből, hanem éppenséggel ő maga, mert nem csinált semmi olyat, amire kíváncsi lett volna a nagyérdemű.

Három és fél év után is csak annyi „közhasznú” információ sikerült kihőbörögnie magából, hogy Tarlós István Budapestjén a levegő belélegezhetetlen. De hogy mit tesz ennek megszüntetésére azon kívül, hogy Budapest belsejéből kitiltaná az autókat, elképzelése sincs. Mint ahogy a Figyelőben azt is elmondta, hogy ő tűcsere párti ugyan, de fogalma nincs arról, hogy lehetne megoldani, hogy a játszóterek ne legyenek tele a gyerekekre veszélyes drogok élvezőinek szúrós segédeszközeivel. S ugyanitt beszámolt arról is, hogy a hajléktalanok téli elhelyezésének ügyét se tudná jobban megoldani, mint a kormány. A Kossuth rádióban tett látogatása pedig szintén csak a botránykeltéstől volt hangos, nem a pestieknek szóló információktól.

Produkciói láttán-hallatán csak úgy zúgott a „Hülye vagy! Hülye vagy!” a rádiókészülékek mellett, a képernyők előtt.

Végül a tévében Boldog Karácsonyt kívánva kihúzta magát és megköszönte, hogy meghívták.

Mint Hofinál, ugye a futballbíró: „Én vagyok a hülye! Én vagyok a hülye!”

Biztos vagyok benne, hogy ennél cukibb főpolgármester-jelöltről nem is álmodhatnának a budapestiek, ugye!?

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/63883/pics/lead_800x600.jpg
Fábián Barna,Figyelő,főpolgármester-jelölt,futballbíró,Hofi Géza,Hülye vagy!,Puzsér Róbert
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-14 20:16:19
Puzsér !
A címben szereplő megjegyzés stimmel !!!
Te tényleg hülye vagy, tehát született liberálbolsevik ellenzéki főpolgármester-jelölt lehet belőled.
Kevés nálad idiótább jelölt neve bukkant fel idáig, talán Horváth Csaba volna még a "méltó" jelölt erre a posztra !!!
Válaszolok
éva 2018-11-13 22:23:36
Sokan gondolják, hogy akinek ilyen hatalmas beszédkészsége van, az okos is. Szerencsére a jobboldalon érettebb gondolkodású emberek vannak! Legyenek egyszerű munkások, tanulók, diplomások, vagy bölcs idős emberek.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?