Nemzeti konzultáció – Gyűlölik a szocik Orbán és a választók harmóniáját

Őszintén szólva cseppet sem csodálkozom azon, hogy Bangónét oly mértékben elöntötte a pulykaméreg a kormány nemzeti konzultációs kérdőívét meglátva, hogy tehetetlenségében nem tudott mást csinálni, mint őrjöngve széttépte azt a parlament plenáris ülésén. Mondván, ennyit ér a kormány családpolitikája. Ha hozzágondoljuk, hogy ez a szocialista balos libsinépség mindig az ellenkezőjét cselekszi, mint amit gondol, akkor nagyon is érthető ez a teátrális előadás. A jobbérzésű szocikat ugyanis – nincsenek sokan, de azért egy háromgyerekes családanyát, mint Bangónét közéjük lehet sorolni – a sárga irigység önti el az egyes pontok olvastán.

Orbán Viktor harmóniában a választókkal. Kell az a kétharmados védelem a családi kedvezményekre, biztos, ami biztos. (Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI)

Mert családi szinten, zárt ajtók mögött ezek a politikai szörnyetegek nagyon is értékelik, hogy mi mindent tesz a fiatalokért a kormány, ám amikor a nyilvánosság elé lépnek, akkor összetépik az ívet és szemétkosárba hajítják az egészet. Tudják ugyanis, hogy ilyen családpolitikája a baloldalnak soha nem volt és nem is lesz, még akkor sem, ha újra születik.  

Borzalmasan fölhergeli őket az immár nyolcadik nemzeti konzultációnak a puszta ténye is. Dühöngenek attól, hogy a kormány nem csak biztosítja a boldogulás kiszámítható feltételeit, hanem egy társadalmi párbeszéd során át is tekinti a magyarokkal, hogy hol tartunk, mit szólnak a tervezett lépésekhez.

Keresik a fogásokat, a piszkálódási lehetőségeket, mint az Echo Tv Angard című műsorában legutóbb. Závecz Tibor például a négygyerekes családokhoz képest kevesellte, amit az egy gyerekesek kapnak. Mintha a négy nem lenne több, mint az egy. Meg olyan intézkedésekért fanyalgott, amelyek országon belül tartják az embereket, megállítva a népességfogyást. Mintha nem lenne egyértelmű számára, hogy a kormány családvédelmi intézkedései ebbe az irányba is erőteljesen hatnak. A környező országok közül éppen a magyar lakosság az, amelyiknek legkisebb része él életvitelszerűen külföldön, 6 százalék. Még Ausztriáé is magasabb (6,7), hogy a 17,5 százalékos Romániáról ne is beszéljünk. Nagy József azzal hergelte tovább a nézőket, hogy fölösleges pénzkidobásnak minősítette a nemzeti konzultációt, mondván a kormánynak épp elég legitimációt jelent a kétharmados választási eredmény, nem kell újabb és újabb megerősítés a választóktól, hogy egyetértenek-e azzal, amit cselekedni szándékozik. Ráadásul ismét kikérte magának, hogy a világot a vitapartnerek – ’mi és ti’-re, azaz fideszesekre és nem fideszesekre – osszák föl. Érvei nyilván abból a libsi mentalitásból fakadnak, mely alapján az urak alig várták, hogy megkapják a mandátumot a kormányzáshoz, nemhogy később is megkérdezték volna választóikat a követendő útról. Még azt sem tartották meg, amit a kampányban megígértek nekik. Az első Orbán-kormány által bevezetett családi adózást például úgy törölték el 2002-ben, mint a pinty. Nem véletlenül mondta Gajdics Ottó, hogy saját gyerekei egyáltalán nem kérnek abból a szocialista családpolitikából, amiből csak menekülni lehetett. A vitában pedig soha nem a szocialista liberális személyekkel van baj, hanem azzal, amit mondanak.

A kormány sok pozitív intézkedése mellett talán akkor ütötte meg a guta leginkább a díszes ellenzéki társaságot, politikusokat, vitázókat egyaránt, amikor azt olvasták a kérdőívben, hogy egyetértenek-e azzal a gyermeknevelő családok, hogy a nekik járó költségvetési támogatások kétharmados védelmet kapjanak? Ezzel ugyanis még kiszámíthatóbbak lesznek a családi kedvezmények, s akkor is biztosítani kell azokat, ha esetleg később nem a Fidesz kerül kormányra. 2002-ben ugyanis a Medgyessy-kormány minden fideszes családvédelmi intézkedés továbbvitelét bár nagy hangon megígérte, de semmit nem valósított meg belőle. Zokszó nélkül eltörölte azokat. Hazudott, mint az ellenzék mindig.

Kell az a kétharmados védelem a családi kedvezményekre, biztos, ami biztos. Remélhetőleg azonban eltelik még néhány ciklus, hogy a társadalom ismét kipróbálja a Bangóné-félék szavahihetőségét.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/64068/pics/lead_800x600.jpg
Angard,Echo Tv,Gajdics Ottó,harmóniában a választókkal,hazugság,Nagy József,nemzeti konzultáció,Orbán Viktor,szocialista
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2018-11-18 13:19:01
Olvasva a további hozzászólásokat az is eszembe jutott, hogy a liberálbolsevikoknál természetes dolog, hogy gyűlölik a NEMZETI KONZULTÁCIÓT, egyáltalán gyűlölnek mindent, és mindenkit, akik nem az ő szájuk íze szerint gondolkodnak, és cselekszenek.
Gyűlölnek minden olyan tevékenységet, amikor az emberek véleményét kikérik, hiszen ők soha a büdös életben nem tették ezt.
Egy véleményt fogadtak el világéletükben: csak a saját ökörségeiket !!!
A történelmi időkre visszatekintve, az elmúlt száz év alatt meg is hozta a "gyümölcsét" ez a gondolkodásmód, világosan és tisztán látszik, hogy hová is juttatták szép hazánkat ezek a gazemberek !!!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-11-18 11:04:56
Igen, ilyen szarvasmarha bolsevikokat, libcsiket, gendárokat, tolvajokat, lopósokat, gyilkosokat .../ Csepel, Demszkájék, Hunvaldék , Bunkó- Bangónéék kabai cukorgyár stb.-stb.-stb...../ egyetlen percig sem kell védeni-dícsérni...Ismerjük őket a vörös - kommunista /kóhnbéla../ patkánylázadástól napjainkig !! Ezek mindannyian akasztófára való gazemberek, és ha lehetősgük van rá ők az akasztófákat, lámpavasakat fütyülve - dalolva használni is fogják !! Hát ezt akarjuk , erre várunk ??!!
Válaszolok
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-11-17 19:56:30
Pontosan így van!De ezek annyira korlátoltak,hogy a sorozatos vereségeikből
sem tudnak tanulni.Azt hiszik azzal,hogy mindennek az útjába állnának,gán-
csoskodnak,hisztiznek,visszaszerzik szavazóikat.Orbán jól felismerte a konzultá-
ciók jelentőségét,hiszen két választás között 4 év telik el,és mint a példa mu-
tatja előállhatnak olyan helyzetek,amiről meg kell kérdezni a választókat is,
hiszen a döntés az életünket befolyásolja.Tudják,hogy ez tetszik a polgárok-
nak,és nem lehetetlen,hogy Orbán táborát bővítik,mert a meghozott törvé-
nyek jó irányba befolyásolják életüket.Ez az ellenzéktől teljesen idegen,hi-
szen bebizonyították nem is egyszer,hogy a választók csak addig számítottak,
amíg beszavazták őket a hatalomba."Tetszettek volna" tisztességesen kormá-
nyozni,az idegen tőke helyett a magyarok érdekeit figyelembe venni,az orszá-
got nem szétlopni,és akkor esetleg lenne miről beszélni.De ennek a mocsok
hazug bandának a választók nagy része már azt sem hiszi el,ha csak kérdez-
nek.Mindenki tudja álmából is felébresztve,mi történne ha egyszer visszake-
rülnénak a hatalomba.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-11-17 19:23:18
Tudjátok, liberálbolsevikok, az úgy van, hogyha vannak az országnak hiteles vezetői, akkor az emberek azokat meg szokták kedvelni, meg szokták becsülni. Így az idő múlásával kialakul egy jó kapcsolat a vezetők és a normálisan gondolkodó (tehát nem kommunista) választópolgárok között.
Viszont, ha a vezetők szélhámosok, csalók, gazemberek, becstelenek, csak bohóckodásra, valamint ordenáré üvöltözésre használják azt a csöppnyi eszüket, mint a ti oldalatokon például a Gyurcsányok, a Karácsonyok, a Kunczék, a Bangónék, a Tordaik, a Tóth Bercik, a Botkák, meg a többiek, akkor az emberek elfordulnak a vezetőiktől.
Ezt a periódust élitek mostanság, de magatokra vessetek, ha csak ennyire telik az úgynevezett ellenzéki oldalon.
Így jártatok !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?