Az ellenzék dühös a hazájáért harcoló exkormányfő oltalmazása miatt

Valójában büszke lehetne rá az ország, hogy a magyar kormány menedékjogot biztosít egy olyan volt miniszterelnöknek, akinek fontos volt hazája, népe védelme a migrációval szemben. Nikola Gruevszki nem akart mást, mint kifogni a szelet a Soros György vezérelte nemzetközi internacionalizmus vitorlájából s megállítani azt a gazdasági menekültáradatot, amely eszköze Európa elrablásának, a nemzetállamok megszüntetésének, a liberális elit hatalmát megtestesítő Európai Egyesült Államok létrehozatalának. Ezzel aztán Gruevszki főbenjáró bűnt követett el és üldöztetésnek lett kitéve hazájában.

Soros ostora Macedóniában a puccsal hatalomra került szociáldemokrata Zoran Zaev, aki koncepciós eljárással üldözte el Gruevszkit. Illegálisan lehallgatott telefonbeszélgetések nyilvánosságra hozatalával, különleges ügyész kinevezésével, az elszocdemesített bíróságokkal regnáló államhatalom megszüntette a tisztességes és törvényes igazságszolgáltatás feltételeit.

Ilyen körülmények között lett volna módjában az ellenzéknek a tisztesség oldalára állva elfogadni azt a nemzetközi világból széleskörűen ismert és alkalmazott gyakorlatot, hogy Magyarország menedékjogot biztosított az életét mentő Gruevszkinek. Ehhez képest különösen elképesztő az az ellenséges hozzáállás, amit az ellenzék az ügy megítélésében tanúsít. Felhasználva a Gruevszki-ügyet arra, hogy ismét Orbán Viktort támadja, erősítve a Soros irányítás alá került Macedónia magatartását a migránsok Európa, így Magyarország felé engedését illetően. Az MSZP a börtön elől menekülő „bűnözők” befogadása miatta háborog, az önmagától a parlamentbe bejutni se képes Párbeszéd Szabó Tímeája a politikai söpredék lerakóhelyévé váló Magyarországról sivalkodik.  A Jobbik Mirkóczkija pedig azzal támadta a kormányt, hogy Gruevszki ügyében átverték a nemzetbiztonsági bizottságot. A DK tovább megy s azzal vádaskodik, hogy csak és kizárólag bűnöző kormányok adnak bűnözőknek menekültstátuszt. A szóvivőjük még a párt nagy vágyát is kibökte, hogy szerintük Orbán Viktornak is menekülnie kell majd, ha egyszer elveszíti a hatalmát, hacsak nem akar hosszú éveken keresztül börtönben sínylődni. Mivel demokratikus úton erre semmi esélyük, ezért minden lehetőséget megragadnak arra, hogy legalább mondogassák a lelküket delejező szavakat. Arról nem szólva, hogy ez éppolyan bírósági ítélet nélkül megfogalmazott reménykedés, mint amilyet a valóságban Zaev elvtárs Macedóniában elődjével szemben elkövet. Ezzel is bizonyítva, hogy a liberálkomcsiknak egy srófra jár az agyuk, bárhol is bukkanjanak föl a világban. Ha hatalomra kerülnek, azonnal szemétkosárba dobják a jogállamiság nélkülözhetetlen eszközeit.   

Ezek a „nagyszerű” ellenzékiek persze jól tudják, hogy Gruevszkinek három határon is át kellett jutnia és ezt minden esetben szabályosan tette meg. Tudják azt is, hogy a magyar diplomaták semmiféle embercsempészésben sem vettek részt. Ám a valóságot – ahogy más esetben sem – ebben az ügyben sem áll érdekükben figyelembe venni. Így könnyebb ugyanis figyelmen kívül hagyni Szijjártó Péter külügyminiszter szavait, aki jelezte, hogy az uniós külügyminiszterek hétfői ülésén senki nem vetette fel az esetet. Ezzel is tudomásul véve azt a nemzetközi gyakorlatot, hogy hasonló eset máskor is előfordult már a világban.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/64606/pics/lead_800x600.png
ellenzék,Macedónia,Nikola Gruevszki,Orbán Viktor,Soros György,Zoran Zaev
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-11-22 21:51:24
Felháborító minden jóérzésű embernek, és reálisan látó lénynek amit a HAZAÁRULÓ, ELLENZÉKNEK NEM NEVEZHETŐ BRIGANTIK MŰVELNEK! Remélem, ez a Bizonyítvány megmutatja MINDENKINEK!!! -, hogy kik vannak a túloldalon! Még a hülyéknek is át kell most már látni a szitán! Kibújt az a "BIZONYOS" A ZSÁKBÓL!
Válaszolok
kata 2018-11-22 20:01:27
Nem értem a felháborodás tárgyát mivel nem egyedi esetről van szó.Ezek a mocsok
gazemberek megint elárulták magukat,ki mellé teszik a voksukat.A híradásokból min-
denki tudja ki csinálta a cirkuszt Macedóniában,ugyanazzal a céllal,amit elért Ukrajná-
ban,és szeretett volna Romániában,valamint nálunk is.A fenyegetőzéssel pedig várjunk
egy kicsit,mert fletónak és némely cimborájának már rég megérett a börtön.Mindig az
sivalkodik a leghangosabban,akinek a legnagyobb adag vaj van a fején.Ez a féreg min-
denbe beleköt,hátha eltereli magáról a figyelmet,de ebben nagyot téved,nagyon so-
kan emlékszünk viselt dolgaira,és csak arra várunk,mikor éri utol a sors keze egy
becsületes bíró által.Nagyon szeretném megérni,hogy fletót és kompániáját végre
jogerősen kemény börtönbüntetére ítéljék,amit végig le kell ülniük.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?