HVG-alom – Orbángyűlölők a sötétség gödrében

Az Európai Ügyészséghez való csatlakozást igenlő Hadházy Ákos-féle aláírásgyűjtésről beszélgettek az ATV A nap híre című műsorában. A vérliberális DK-s Vágó István, a mindenhonnan kiutált, magyargyűlölő képviselő, a Fidesz ellen haláláig küzdeni akaró Hadházy és Gergely Zsófia, a sorosista HVG-alom objektív helyzetértékelésre így ab ovo képtelen zsurnalisztája adta a társaságot az újabb népbutító tájékoztatási kvantum éterbe spricceléséhez. Téma Deutsch Tamás, aki azt írta ki Facebookján, hogy „Hadházy Ákos tájékoztatása szerint már 280 ezer aláírás gyűlt össze az elmúlt két hónapban az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért. És ebből 270 ezer Hadházy Ákos aláírása.”

Gergely Zsófia (képünkön) azt nem felejtette el, hogy „európai módon” lekicsinylően alázza Németh Szilárdot vagy éppen Deutsch Tamást, akiket szerinte pártutasításokkal uszítanak rá valamely kiszemelt politikai ellenfélre (Fotó: ATV.hu)

A beszélgetésben Hadházy azonnal igyekezett lebűnözőzni a megjegyzésében nyilvánvalóan poénkodó fideszes EP képviselőt, D. Tamásként emlegetve őt. Mondván, mindenkit megillet az ártatlanság vélelme. Hadházy azonban örül annak – az aláírásmennyiség felemlegetése szerinte arra utal –, hogy fél attól a Fidesz, hogy összegyűlik az egymillió aláírás. Ami persze nem kötelezi a kormányt semmire, főleg arra nem, hogy egy újabb darabot adjon át önként és dalolva az Uniónak a szuverenitásából. Az Európai Ügyészséghez való csatlakozás ugyanis ezt jelenteni. Vágó István természetesen nem vágott oda, ahogy az egykori basszusgitáros együttesének – Favágók – neve erre predesztinálta volna. Sőt, itta Hadházy szavait. Meg Gergely Zsófiáét is, aki váratlan fordulattal kihúzta magát a politikusok gyűrűjéből és a függetlenobjektív újságírás letéteményeseként kezdett a lanthúrok pengetésébe. „Ebben a körben én vagyok az, aki nem kötődöm politikához. Így hadd mondjak egy kicsit objektívebb megközelítést.” Mondja ezt a politikában nyakig merülő sorosista HVG megmondója, aki azzal hitegeti a nézőt, hogy nagyságrendekkel függetlenebb, elfogulatlanabb, tárgyilagosabb annál a társaságnál, amelynek a közepébe önként beült. Mintha maga is elhinné, hogy József Attila hozzá és nem Thomas Mannhoz írta volna, hogy „Mi hallgatunk és lesz, aki csak éppen / néz téged, mert örül, hogy lát ma itt / fehérek közt egy európait.”

Nos, ennek a magát független európai újságírónak képzelő hölgynek a tárgyilagosság jegyében még véletlenül se jutott eszébe firtani az aláírások hitelességét, amire Deutsch Tamás posztjában utalt. S amelynek ellenőrzését Hadházy titokzatos módon „szavatolja”. Az „európai újságíró” még véletlenül se kérdezte meg az uraktól, hogy jó-e az nekünk, ha az Európai Ügyészség révén az Európai Bizottság újabb hatáskört von el Magyarországtól, beljebb tolva az országot az Európai Egyesült Államoknak a migránspárti uniós elit által hőn áhított kötelékébe, ahova például a magyarok milliói egyáltalán nem akarnak tartozni. Ugyanakkor azt nem felejtette el, hogy „európai módon” lekicsinylően alázza Németh Szilárdot vagy éppen Deutsch Tamást, akiket szerinte pártutasításokkal uszítanak rá valamely kiszemelt politikai ellenfélre, hogy cifrákat mondjanak róluk. Így hangzik egy sorosista kétségbeesett ember harmatgyenge érvelése.

Mind ehhez természetesen joga van Gergely Zsófiának, hiszen demokráciában élünk, a véleményét szabadon elmondhatja. Még ha a honi demokráciadeficitről úton-útfélen hazudozik is. Az azonban nincs rendjén, hogy egy nyilvánvaló politikai kommandó tagjaként úgy tesz, mintha nem azonos csapatban focizna velük. Úgy tesz, mintha tényleg ő volna az „európai”, a független, az elfogulatlan újságíró, akinek „véletlenül” teljes mértékben megegyezik a véleménye a DK-séval és a Fideszgyűlölő független provokátoréval.

Ez az, ami megtévesztő, félrevezető és hazug. A tapasztalatok szerint azonban ez a magatartás a sorosista médiavilágban sajnos alapkövetelmény. Mint ahogy szerencsére az is nyilvánvaló, hogy hiába tolják nap nap után ezerrel Orbángyűlölő aljasságaikat, ezzel csak a gödröt mélyítik maguk alatt, tovább dúsítva az őket elfedő sötétség sűrűségét.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/64717/pics/lead_800x600.jpg
Demokratikus Koalíció,Deutsch Tamás,függetlenoblektív,Gergely Zsófia,Hadházy Ákos,HVG,Németh Szilárd,Orbángyűlölet
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Kristóf Ábel bejegyzésére 2018-11-26 14:53:40
Neked is szólhatna már valaki az elvtársaid közül, hogy már sokkal jobban eltévedtél, mint Ábel a rengetegben !!!!
A nagy magyar un. ellenzéki homályban céltalanul, elvtelenül, mihaszna módon tévelyegsz, aztán csak hirtelen:
Még pár lépés, és betérsz abba a zsákutcába, aminek a végén ott van az öt méter magas, tömör kőfal.
Na, hamarosan annak mégy neki az idióta elvtársaiddal együtt !!!!
Most vigyázz !!!! KOOOOOOOPP !!!!
Én szóltam előre !!!!!
Válaszolok
Kristóf Ábel 2018-11-26 01:04:55
Szólni kéne Deutschnak, hogy ezúttal nem a Fidesz gyűjt aláírásokat.
Válaszolok
kata 2018-11-25 20:55:18
Hiába kapálóznak és erőlködnek,attól hogy az övéik között ebben a szennytévében nagy az egyetértés,az elfogadottságuk lassan a béka fenekét közelítik.Minden megnyilatkozá-
sukkal egyre nyíltabban vállalják magyarellenességüket,és hiába már minden magya-
rázat,nagyképűsködés,a választók rég átláttak rajtuk.Kár az erőlködésért,mert nem úgy lesz ahogy ők akarják.Leépülésük elkezdődött,és folytatódni fog a jövő májusi válasz-
tásokkor,és így tovább,amíg végleg el nem tűnnek.Remélhetőleg.
Válaszolok
Suarez jr. 2018-11-25 12:54:02
Ha ezek a Gyurka - Hurka csicskások, pribékek, láncos pincsi kutyák nem hazudnának akkor nem jöhetnének az Alja-Alávaló - Szar hazugsággyártó, uszító,lázító Tv.-be parasztvakítani tapsi - tapsi nyaloncokat, mamelukokat, zombikat ............
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?