Mesterházy-aljasságok – Orbán Viktor a magyarok szerencséje

Nevetségesen önleleplező írást jelentetett meg Mesterházy Attila, az MSZP egyik korifeusa a Népszavában A liberális demokrácia érték címmel.

Arról az „értékrendszerről” elmélkedik, amellyel szemben Orbán Viktor szükségszerűen hirdette meg az illiberális demokráciát, vagy másképpen szólva a régi vágású kereszténydemokráciát. Elsősorban azért, mert a magyarok az európai hagyományokban gyökerező kereszténydemokráciában érzik magukat otthonosan. Nem pedig a liberális demokráciában, az egyenes beszédet letiltó, pc liberalizmusban, amelyet a globalista diktatúra látszólag észrevétlen, de nagyon is jelenlévő és megkerülhetetlen eszközeivel akarnak letolni a sokáig mit sem sejtő, ám a migráció erősödésével, az erőszak terjedésével mindinkább öntudatukra ébredő európai polgárok torkán.

Orbán Viktor a magyarok szerencséje, aki mögött felsorakozva reménykedni lehet abban, hogy a jövő évi EP választáson meggyengülnek jelenlegi liberális demokrata ellenségeink, s a régi vágású kereszténydemokrácia reneszánszát élheti az öreg kontinensen (Fotó: 444)

Jellemző Mesterházy Attila félrevezető, manipulatív írására, hogy a migrációt – mint az ENSZ és az Európai Unió által is a nemzetekre erőltetni akaró világméretű veszedelmet, ami alapjaiban érinti az emberek biztonságát, jelenét és jövőjét – a szocialista politikus meg sem említi. Egy szóval nem ítéli el sem magát a migrációt, sem azt az újkeletű gyakorlatot, amely névtelen migránskártyákkal s humanitárius migránsvízummal akar gazdasági hátteret és szabad utat adni az illegális bevándorlók számára elsősorban Európa minél szélesebb körű elárasztásához. Nem véletlenül mondta Orbán Viktor rádióinterjújában, hogy miközben a bankok a pénzmosás elleni harcra hivatkozva folyamatosan szorongatják az európai emberek torkát, rögzítve a neveket, tranzakciókat, addig vélhetően az Európai Bizottság névtelen bankkártyákat osztogat olyanoknak, akiket nem ismerünk, nem tudni, mit akarnak. Akik közül sokan terroristává válhatnak és fenyegetik az európai emberek biztonságát. Mi több, az sem lehetetlen, hogy az Európai Unió a magyarok által is befizetett pénzből finanszírozza ezt. Az uniós belépési engedélyt pedig egyszer már le is szavazta az Európai Parlament, de most sunyin újból napirendre veszik.

Ezt az aljas és erőszakos politikát képviselő Európai Uniót, a most hatalmon lévő elit liberális demokráciáját nevezi felháborító módon Mesterházy a szabadság, a béke, a legnagyobb jog- és esélyegyenlőséget, jólétet biztosító állami berendezkedés garanciájának. S ezek után van képe azt is hangsúlyozni, hogy éppen a liberális demokrácia védi meg az embereket s ez hozza el számukra a jólétet. S hogy az olvasó végképp meghülyüljön, odatolja a képébe az aljas hazugságot, hogy a liberális demokrácia megvédése nem az elitek küzdelméről szól, hanem a szó legszorosabb értelmében az emberek személyes érdekeiről.

Arra persze nem tud érdemben válaszolni, hogy ha ennyire jót akarnak az embereknek, akkor miért gondolja azt, hogy a liberálbolsi ellenzéki erők valószínűleg a jövőben még megosztottabbak lesznek. Talán nem hiszik el a balliberális hazudozóknak, hogy az ő jövőről alkotott elképzelésük igaz lenne? Hogy ezt a maszlagot a választók beveszik?

Attól meg pláne feláll a szőr a magyarok hátán, hogy a szétesett demokratikus ellenzéket úgy akarja megerősíteni, hogy összefog az „európai barátaikkal”. Most nem a szovjetekkel, mint elődeik anno, hanem a brüsszelitákkal, így akarva megvédeni az alapvetően csak a pártelit érdekeit szolgáló liberális demokráciát. Azt az elnyomó rendszert, amelytől 1990 előtt is meg akartunk és most is meg akarunk szabadulni.

Nem Orbán Viktor tehát a hamis próféta, hanem azok, akik ilyen cikkeket írnak, akik az európai emberek legfőbb ellenségeit igyekeznek a legjobb barátaiknak feltüntetni. Orbán Viktor a magyarok szerencséje, aki mögött felsorakozva reménykedni lehet abban, hogy a jövő évi EP választáson meggyengülnek jelenlegi liberális demokrata ellenségeink, s a régi vágású kereszténydemokrácia reneszánszát élheti az öreg kontinensen. Az európai emberek valóságos érdekeit szolgálva.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/64841/pics/lead_800x600.jpg
aljasság,ENSZ,Európai Parlament,Európai Unió,Mesterházy Attila,Népszava,Orbán Viktor,szerencse
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Tibor 2018-12-03 21:54:00
Az ilyen görény hazug komcsi banda, ha hagynánk, akkor ezek a haza tragédiáját okoznák! Vigyázz magyar, söpörd ki őket a politikai életböl! Amen.
Válaszolok
éva 2018-11-28 22:09:34
M.A.-nak egész eddigi pályafutása nullával egyenlő! Igazi BALLIBUSI! Pökhendi, egoista, akarnok. Nem véletlen, hogy Gyurcsány lesöpörte a pályáról. Sértődöttségében az ENSZBE menekült, hogy lehessen valaki. ( és talán azért, hogy revánsot vegyen: - de kicsodán?)
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-11-28 11:39:38
Rövid hozzáfűznivalóm az alábbi.
Idézet a
KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATÁBÓL: >>>>> (5. pont)
"A kommunista szeret nevet változtatni, pártja nevét megváltoztatni, szocialista lenni, reformkommunistává válni, demokrata pózban tetszelegni, vezéreit ajnározni, lefele taposni, önmagát dicsértetni, másokat befeketíteni és megalázni."
Forrás: Prof. Dr. Bokor Imre
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?