Heller-nácizás – „Orbán faji alapon kormányoz”

Heller Ágnes filozófus valamiért nem tud nyugodtan megülni az ülepén, mindig kell valami bicskanyitogató nyilatkozat, hogy a társadalmi közfigyelem középpontjába hajítsa cseppet sem vonzó személyiségét. Most egyik kedvencében, a francia baloldali – a 68-as diáklázadás nyomán Jean-Paul Sartre által alapított – Liberationban ütött meg sértődött hangnemet. Aktuális fullánkját a fuhu.hu közvetítésével döfte Orbán Viktorba. Mint „hízelgi”: „Orbán faji alapon kormányoz, csakis a magyarokhoz szól. Aki az országon belül él, de más nemzetiségű, azzal nem foglalkozik.”

Heller (képünkön) azon tépelődik kétségbeesetten, hogy ilyen helyzetben „milyen észérvekkel képesek meggyőzni a szavazópolgárokat a liberális demokraták?” Idegbajának fő oka lehet, hogy jól látja: semmilyennel. (Fotó: MTI, Kálmándy Ferenc)

Tudjuk, hogy a ’faji alapú kormányzás’ az antiszemitázás, a nácizás legalpáribb módja, erre szót sem érdemes vesztegetni. Tömérdek nyilatkozatból szemezgethetnénk ennek az ellenkezőjét bizonyítva, a hitközségi vezető Köves Slomótól kezdve az izraeli miniszterelnök, Benjámin Netanjahuig.  Azt kevésbé értem, hogy a ’más nemzetiségűekkel nem foglalkozik’ megjelölés mit takarhat. Például azt esetleg, ahogy ő foglalkozott Vona Gáborral, felmentve pártját a zsidósággal „faji alapon” szemben álló vádak alól, bevezetve őt a Dob utcai Spinoza Ház szentélyébe és más baloldali pártok szalonjaiba, hadd cukisodjon ott még inkább? Vagy úgy kéne Orbán Viktornak Heller Ágnessel foglalkoznia, ahogy Demszky Gábor tette, aki még a nászútjára is magával vitte őt?

Azt nem értem pontosan, hogy akadhat fenn azon Heller Ágnes, hogy Orbán Viktor a magyarokhoz szól. Hát kihez szólna? Az országot Magyarországnak hívják, nem? Aki a magyarok közösségében él és magát magyarnak vallja, az hál’ Istennek otthon érzi magát benne. Lehet, hogy Heller Ágnesnek rosszul esik, hogy a hazánkban élő más nemzetiségek tagjai nem sértődnek meg azon, hogy a miniszterelnök őket is magyarnak tekinti?

Azért pedig kifejezetten dühös Heller-mama, hogy a cigányok közül sokan a Fideszre szavaznak, noha szerinte jó részének nincs semmije. Ami nem teljesen igaz. Érzései, érdekei ettől még lehetnek vagy nem? Az, hogy például a közmunka program révén a cigányok nagy százaléka munkához jutott, az Heller számára nyilván irreleváns. Ahogy az is, hogy sokan közülük már piaci viszonyok között is el tudtak helyezkedni, éppen a közmunkás szolgálat révén. Azon tépelődik kétségbeesetten, hogy ilyen helyzetben „milyen észérvekkel képesek meggyőzni a szavazópolgárokat a liberális demokraták?” Idegbajának fő oka lehet, hogy jól látja: semmilyennel.

Heller Ágnes ülepét azért csipkedheti a bolha, mert látja megvalósulni Orbán Viktor tusványosi beszédének egyik legfontosabb gondolatát. Az európai parlamenti választásra utalva a nyáron jelezte finoman: „Jönnek a ’90-esek a ’68-asok helyett. Az antikommunista, keresztény elkötelezettségű, nemzeti érzelmű nemzedék következik most az európai politikában.” Ami azt jelenti, hogy a 68-as emlőkön megerősödött liberális demokrácia képviselőinek, a neomarxistáknak át kell adni a helyüket a 90-eseknek. Akik nem kommunisták, nem liberálisok, mint Ágnes asszony és bandája. Ez számára persze baj, sőt nyomasztóan idegesítő, ám az európai emberek és nemzetek számára maga az újjászületés. A liberális demokrácia köntösében lopakodó globalista diktatúra elleni ötszáz milliós lázadás. Ehhez azonban az is kell, amint a kormányfő fogalmazott: „Merjünk magyarok lenni (…) és viselkedjünk úgy, ahogy magyarként, a saját történelmünket vállalva egy ilyen bonyolult helyzetben viselkedni kell.”

Lehet ezt faji alapú gondolatnak minősíteni, lehet zsarnokként beszélni a kormányfőről és lehülyézni a cigányokat. Szerencsére Heller alpári véleménye már nem érdekel senkit. Aljaskodásai helyett próbáljon meg inkább ő is büszke magyarként viselkedni. Lenne rá oka és mindenki jobban járna.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/64890/pics/lead_800x600.jpg
antiszemita,cigányok,Heller Ágnes,Jean-Paul Sartre,Köves Slomó,liberation,Magyarok,nácizik,Netanjahu,Orbán Viktor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Tibor 2018-12-03 21:43:57
Ez a nő komcsi söpredék!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-11-29 13:47:29
Ha csak duzzogna magában ez a hülye némber egy sötét sarokban, akkor az úgy rendben volna, de ez a szerencsétlen minden heti piaci napon ugat valami ökörséget.
Hát, akkor lássunk néhány idevágó "szemelvényt" !!!!
Idézet a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATÁBÓL: (3. pont)
"a kommunista mindig hazudik,: kicsit, nagyot, még nagyobbat, nyilvánosan, logikátlanul, betegesen és szégyenkezés nélkül."
Továbbá idézet Márai Sándortól:
" A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt."
ÁGNES ASSZONY - aki, mint tudvalévő a patakban mossa-mossa - VAN MÉG VALAMI FELESLEGES MONDANDÓD ?!
Szerintem nincs, nem is lehet !!!!!!
Válaszolok
kata 2018-11-28 21:52:19
Ez a szemtelen piszok vénasszony befoghatná már a száját végleg!Mindenbe beleköt-
nek,semmi sem jó amit nem ők csinálnak.Mit tettek a libsik pl -ha már felhozta - a ci-
gányokkal?Minden el volt nézve nekik,semmit sem kellet csinálniuk,csak szaporodniuk,
felvenni csp-t és a segélyeket,cserébe rájuk kellett szavazni!A többi hazánkban élő nemzetiségiekkel kapcsolatban is hazudik!Vannak műsoraik a TV-ben,képviselőik,őrízhe-
tik hagyományaikat,senki sem bántja őket.Ez a vén aljas azt hiszi,hogy az itt élő nem-
zetiségieket ráugraszthatja a kormányra?Nem csináltak már elég kárt eddig is?Vegyék
végre tudomásul,hogy a magyaroknak nem kellenek,kiismertük őket,szemét mocskos
hazaárulók,akik mindig idegenek érdekében,és a saját zsebükre "dolgoztak".Azt hi-
szik,hogy most soros a hónuk alá nyúlt,a "bunkó,korlátolt,szolgalelkű magyarok majd
ismét megválasztják őket?Hát ebből nem esznek.Maradjanak a saját belterjes bandá-
jukkal együtt kívül minden normalitáson,gyakorolják saját magukon a liberálisok el-
fajzott elméleteit,neveljék aszerint a gyerekeiket,de minket hagyjanak békén.A legjobb az lenne,ha elhúznának innen valamelyik libsi fellegvárba,ahol még befogad-
ják őkelmééket.Ez a vén féreg pedig megérdemelné,hogy elvegyék magyar állampolgárságát,ha már mindig külföldre szaladgál panaszkodni,holott itthon a haja
szála sem görbül,azt mond amit akar,nem kellene megtűrnünk,menjen oda ahol pa-
naszkodik.Vén tetű!
Válaszolok
éva 2018-11-28 21:52:10
H.Á. amilyen idős, csak négy elemit és négy polgárit járt. Az egyetem sem okított eléggé.
Ezért ezeket az ős tulkokat nem kell komolyan venni. Csökött agyúak. A párt jó magasra emelte őket, ezért dől(-het) belőlük a TRÁGYA! szerintem ez a mocsok matuzsálem nem tud éjszaka aludni, és azon gondolkodik, - a következő iszonyatos baromságával hogyan kápráztassa el hasonszőrű elvtársait. Azt tudom ajánlani a NORMÁLIS EMBEREKNEK,;- HOGY NE FIGYELJENEK RÁ!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?