Tükör – Lebukott a magyarellenes agitátor

Egy tanulságos vitarészletet osztok meg önökkel. A középpontban ezúttal is a liberális csúsztatás sokszor könnyedén feledésbe merülő gyöngyszemét teszem asztalra, hogy jól lássuk, a ballibek elnéző, a lényeget eltussolni akaró mondatai mögött miként húzódik meg a két lábon járó veszedelem, esetünkben a migráció és a vele kéz a kézben járó terrorizmus támogatása.

Nagy József (képünkön) mentegetni próbálta a névtelen bankkártyák kiadóit, s az Európai Uniót, amely euróhalmokat költhet a kártyák működtetésére. Lebukott.

Az Echo Tv Angard című műsorában Nagy József, a balliberális 24.hu képviseletében mentegette a migránsoknak átadott névtelen bankkártyákat, ami további durván erőteljes segítség az illegális bevándorlás sunyi eszkalálásához. Az pedig külön sajnálatos, sőt elfogadhatatlan, hogy a kártyákra a tagállamokat meg sem kérdező Európai Unió is komoly összegeket tölthet fel, egyebek mellett a magyarok által befizetett adóforintokból is, amiből természetesen bármit lehet vásárolni. Élelmiszert, ruhaneműt vagy éppen fegyvert, robbanóanyagot. Mert ezen az úton a terroristákat is észrevétlenül lehet pénzelni.

Nem kétséges tehát, hogy ezt az aljas cselekedetet minden józan ember –pártállásra való tekintet nélkül – elítéli, már csak a saját, jól felfogott biztonsága érdekében is. Gondolnánk. Ám mégsem így van! Ez alól, mint a következő példa is jól mutatja, csak a következetesen balliberális embertípus a kivétel, aki saját hazája, saját honfitársai élete, testi-lelki épsége biztosítása ellenében is támogatni képes ezt a nyilvánvaló merényletet. Azért, hogy ne a szuverén nemzetállamok szövetsége, hanem a néptől elszakadt szűk elit kormányozza a jövőben Európát, amelyben a ballibek lennének a migránsok által is hatalomba segített föderális kormány vezetői. Másképpen ugyanis soha nem tudnák legyőzni például a magyarok akaratát hatalmas mértékben maga mellett tudó, demokratikus alapon működő Orbán-kormányt se.

Nagy tehát a következőképpen akarja mentegetni a névtelen bankkártyák kiadóit, s az Európai Uniót, amely euróhalmokat költhet a kártyák működtetésére.

Nagy József: „Ha valaki akar adni pénzt terroristáknak arra, hogy miután bejutottak az Európai Unióba fegyvert vásároljanak, hogy bennünket, meg asszonyainkat halomra lőjék, annak nem az Unió migráns bankkártyája [jelent segítséget], hanem akkor odamegyek és kezébe adom a lét.”

Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője határozott válaszából azonban fényesen lelepleződik a helyzet mentegetésére, bagatellizálására, a főszereplők felelősségének elmosására, a nézők félrevezetésére irányuló csúsztatási vágy. Íme az éles párbeszéd:

„Gajdics Ottó: Józsi, ha ennyire nem figyelsz oda, amit beszélek, akkor ennek nincs értelme.

Nagy József: Arra válaszolj már, amit mondok, ne minősíts!

GO: Nem minősítelek, hanem elmondom azt a tényt, hogy nem figyelsz rám. Nem azt mondtam, hogy azért raktak pénzt a kártyára, hogy terroristák fegyvereket vegyenek belőle. Hanem azt mondtam, hogy mivel névtelen az egész, ezért nem tudják kontrollálni, hogy a kártyákra utalt pénzeket később mire használják. Egymásnak adják, veszik, nem tudod, hogy mikor kerül terrorista kezébe és mikor használja a pénzt arra, amit te ilyen érzékletesen lefestettél.”

Látszólag cáfolhatatlan, kristály tiszta érvelés. Mégis akad sajnos számtalan próbálkozás a félremagyarázására. Aki azonban ezt nem érti és félremagyarázza, az vagy orvosi eset vagy a családja, a nemzete érdekével szándékosan szembe menő rosszakaratú ember, magyarellenes agitátor.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/64922/pics/lead_800x600.jpg
Angard,Echo Tv,Európai Unió,Gajdics Ottó,magyarellenes agitátor,Migráns,Nagy József,terror
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
librikus 2018-12-01 14:00:30
Az extrém liberális kisebbségnek, amely ma a világot kormányozza mindenki szélsőséges aki tőlük csak egy fél lépéssel is jobbra merészkedik – hát, magadra vess ha más véleményen vagy . Aki még az akceptált középen is túl merészkedik az, náci vagy fasiszta attól függően, hogy az ávós nagypapa, vagy pártnacsalnyik csemetéje az amerikai láimjúzinre kapaszkodott fel – akkor nácizik, vagy a baloldalon maradt – akkor fasisztázik.
Hát ne kételkedjünk az emberi jogok kitalálásáról, amely az idegen fajú és kultúrájú emberek befogadásától a kábítószerek szabad fogyasztásán át a buziházasság és minden deviencia elfogadásáig kötelez minket, mivel szerintük ez mind az európai kultúra és tolerancia elemi mértéke. Láikold: librikus.hu
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-11-30 13:37:26
A cikk utolsó sorában található a lényeg:
Ez a Nagy József nevű sz@rházi valóban orvosi eset, a nemzet érdekeivel mindig is szembemenő, magyarellenes agitátor.
Én a magam részéről nem is értem, hogy ezeket a sz@rkavarókat egyáltalán minek kell behívni egy ilyen mélyen elkötelezett, jobboldali médiába !!!!
Kinek hiányzik, hogy ott mocskolódjon ?!
Válaszolok
éva 2018-11-29 21:14:33
Egy hőn szeretett rokonom ellene van a migrigációnak, de halkan azt merte megjegyezni; - "nem nagy baj ha itt (akárhol) élnek muszlimok! Hiszen a Franciáknál már három generáció is rontja a levegőt még sincs velük baj.") Azért megértette kicsit elképedve, hogy akkor még nem volt az Izisz! Egy olyan banda, akik nem akarják abbahagyni a gyilkolászást! Mivel kiengedték a bűnözőket, elárasztották velük Európát. Plusz, sok primitív radikalizál-ható sötét alak is jött velük. Tehát a helyzet alapvetően más! De senkire nincs ráírva, hogy pénzért mit is tenne! Nyíltan egyik BÜROKRATA sem adná a pénzt fegyverre! Hogy lehet ilyet gondolni? [Elég aljasak, de ezt talán még sem merik] A ballibsik elképesztően buták!
Válaszolok
kata 2018-11-29 19:26:21
Ennek a sunyi libsinek olyan tenyérbemászó pofája van,hogy viszket a tenyerem akár-
hányszor meglátom.Ezeknek a véglényeknek nem jutott még eszükbe,hogy senkinek
nincs a homlokára írva,hogy én támogatom a migrációt.Ha egy bevándorlónak eszé-
be jut ölni,nem fog mazsolázni az emberek között,hogy te támogattál,téged nem késellek meg.Vagy az egész európai libsi "elit"biztos benne,hogy ők soha nem kerülnek a közelükbe,ergo nem fogják lemészárolni őket.Erre ott van a pórnép,majd ők viselik a degenerált bérencek döntéseinek következményeit.Ha az életükbe kerül,
hogy a főkolomposok megtömhessék a zsebüket,hát így jártak.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?