Jogállam – Vadai sajnos vigyorogva gyalázhatja Orbán Viktort

A fake news gyártás hazai koronázatlan királya kétségtelenül Gyurcsány Ferenc. Elég csak a bevallottan a klasszikus hazugságáról szóló őszödi beszédére vagy a Debreczeni-féle könyvben – általa elismerten saját szerzeményű – 23 millió románnal való riogatásra utalni. Ezek csak a legkirívóbb és bizonyított hazugságai. Az ezeken kívüli nem bizonyítottaknak se szeri, se száma, amelyek ugyanakkor szintúgy alkalmasak a magyarok félrevezetésére, tévedésben tartására, azaz a gyűlöletkeltésre. Miután a hazugságbeszédek legtöbbjéről sosem derül ki, hogy volt-e valóságalapjuk vagy sem, ezért például a Demokratikus Koalíció előszeretettel él ezzel az eszközzel. Abban a hiú reményben, hogy hátha mégis tömegépítő hatása lesz egyszer valamelyik újabb aljas baromságuknak, s akkor letolhatják az Orbán-kormányt a helyéről.

Akinek szemmel láthatóan a valóság adja a másikat. Vadai (képünkön) kinyilatkoztatásaiban bizonyíték helyett persze továbbra is csak a gyűlölet hangja hörög és vágy villamosa csilingel (Fotó: MTI)

Tisztában vannak azonban azzal is, hogy rendszeres gyűlöletbeszédeikkel ennek éppen az ellenkezőjét érik el, de a lelküknek mégis jobban esik a hazug anyázás, mint a hitelesség, az igazmondás. (A vicc szerint például a maffiavezér tiszta lelkiismerettel halt meg, mert a lelkét sohasem használta.) Nyilván azt gondolják, ha nagyon alpári módon gyalázzák Orbánt, akkor legalább a családtagjaiknak, szűk környezetüknek örömet okoznak vele öt percre, ami persze a politikai tőke kovácsolására – mint láttuk többször – édeskevés. Arról nem szólva, hogy a „haza legbátrabb gyűlöletmondója” pózában rágalmazni, becsületet sérteni, az emberi méltóságba gázolni színtiszta bűncselekmény. Azért merik mégis elkövetni, mert tudják, hogy a mentelmi joguk megvédi őket a civilek számára több éves börtönbüntetéssel fenyegető szankcióktól. Miközben a tájékozatlanabb választók bátornak, szókimondónak gondolják őket, nem pedig a szimpla bűnelkövetőket látják bennük, akik mindig a saját személyes jólétük és még véletlenül se a nemzet érdekeiért dolgoznak.

Egy friss példa a fake news gyártásra szintén a DK-tól. Most nem az elnöktől, hanem az alelnöktől, Vadai Ágnestől.

Parlamenti felszólalásában ez a nő embercsempésznek nevezte Orbán Viktort. A minősítést az ATV-ben is azzal indokolta, hogy a volt macedón elnök az ő segítségével, illegális migránsként lépte át a magyar határt. Ebből természetesen egy szót sem tud bizonyítani, de vigyorogva rágalmaz, mert védi a mentelmi joga. Az a jogállamvédő Vadait, amit ők annyira szeretnek teli szájjal hiányolni. Majd megfenyegeti a teremben ülő politikusokat, kezével rájuk is mutat, hogy vezető száron viszik el őket, s a rács megfelelő oldalára kerülnek. Rikoltozza ezt is azért Vadai, hogy bátornak látszó, dühös szókimondására lehetőleg minél több választó csettintsen egyet. Miközben börtönbe zárni – tudjuk – csak jogerős ítélettel a bíróságnak van joga. A törvényszék működéséhez azonban Vadaiéknak még esetleges kormányra kerülésük esetén sem lenne semmi köze. A BTK-sértés azonban a nőt nem érdekli, mert őt védi a mentelmi jog. Majd azzal hülyíti tovább a nézőket, hogy azokra a cselekményekre, amelyeket az Orbán-kormány elkövetett, az általuk megalkotott büntető törvénykönyv is tartalmaz szankcionáló paragrafusokat. Bizonyíték helyett persze továbbra is csak a vágy villamosa csilingel, miszerint „amit az ember igazságérzete érez ezekben az ügyekben, annak muszáj a végén a bíróság elé kerülnie.” A gyerekek a homokozóban mondanak ilyet.

Magyarán az egész hozzászólásnak egyetlen tényszerűen megálló eleme nem volt. Ezeket műfelháborodással, színházi indulattal, felcsavart hangerővel igyekezett pótolni. Veretes fake news-t téve le újfent a nagyérdemű asztalára. Mindezt a megtévesztésen alapuló nettó rokonszenvszerzés céljából.

Csodálkoznak ezek után azon, hogy a karcagi születésű Vadai Ágnest úgy utálják szülőhelyén, hogy az utcára sem nagyon merészkedik kimenni? Éppen annyira, mint pártját, a Gyurcsány vezette Demokratikus Koalíciót.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/64974/pics/lead_800x600.jpg
Btk,Demokratikus Koalíció,fake news,gyalázat,Gyurcsány Ferenc,Mentelmi jog,Orbán Viktor,Vadai Ágnes
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Tibor 2018-12-03 21:40:16
Én szerintem a mentelmi jog nem azt jelenti, hogy mások becsületét ne tisztelje. Ezért perelni kéne!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-01 10:33:13
Újabb idézet a KOMMUNISTA TÍZPARANCSOLATBÓL >>>>> 8. pont (Forrás: Prof. Dr. Bokor Imre):
" A kommunista készen áll minden pozíció ( funkció) betöltésére, kivéve azokat, amelyek alapos szakmai felkészültséget igényelnek."
Kérem, nézzék meg figyelmesen most is ennek a nőstény vaddisznónak az arcát !!!!
Na, pont az ilyen sehonnaiakra gondolt annak idején Kövér László, mikor azt mondta:
"KOMMUNISTA KUTYÁBÓL SOHA NEM LESZ DEMOKRATIKUS SZALONNA !!!"
Ezek után figyeljenek oda még valamire:
Ennek az aljadék némbernek soha ne adassék meg, hogy fegyvert adjon valami hülye a kezébe, mert azonnal lövöldözni kezd, akár a parlamentben is !!!!
Válaszolok
kata 2018-11-30 19:47:31
Mintha nem tudná ez a félcédulás,hogy a mentelmi jog visszavonható.A végtelenségig
nem lehet tűrni ezt a folyamatos becsületsértő viselkedést!Úgy viselkedik,mintha a
pártja ma született bárányokból állna.Hiszen az általa úgy csodált főnöke tele van pisz-
kos ügyekkel,nem egy esetben az elévülés mentette meg a bíróságtól azt a tetűt.És még
ezek szórják tele szájjal a mocskot Orbánra."Amit az ember igazságérzete érez........"-A
mi igazságérzetük is jelzett már nagyon sokszor de érdekes módon,hathatós bírói
közreműködéssel a nagyhalak mindig megúszták,és a mi igazságérzetünkkel a fene
sem törődött.Törvényileg meg kellene tiltani az ehhez hasonló alpári viselkedést a
Parlamentben,mert mostanság némely képviselő a kocsmában érzi magát,amikor fel-
szólal.Ezt az ólajtó szájú közönséges némbert/+bangóné,szabó tímea stb./pedig jól
megbírságolni alpári,illetlen közönséges viselkedésért.Ha nem ért belőle,nem megad-
ni neki a szót,tudva,úgysem tud disztingválni,csak a mocsok ömlik a pofájából.
Válaszolok
Suarez jr. 2018-11-30 17:18:23
Viszont ezt a hibbant agyú ,szarvasmarha fejű, repedt sarkú útszéli prostit hamarosan mi fogjuk kutya pórázon, vezető szíjon elvonszolni a sittre !! Ott majd nem lesz mentelmi jog , ott az igazság fog győzedelmeskedni !! Vadnai lúzer lotyó, a Juncker, a Verhofstadt, a Rákosi, a Kádár szaros szájú picsi kutyája......daxli nyalóka !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?