Medgyessy – „Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan”

Nem tudom, megtörténhetne-e bármelyikünkkel, hogy szülei kirablójának fiát-lányát meghívják egy ünnepi koccintásra a bűntény akárhányadik évfordulóján, hogy együtt örvendezzenek a gazemberek leszármazóival? Azt gondolom, normális családban ez még véletlenül sem fordulhatna elő. Ezért időszerű Erdély Romániához csatolásának ma éppen kerek 100 évfordulóján föltenni Besenyő Pista bácsi örökbecsű és most is aktuális kérdését, hogy a volt szocialista miniszterelnök, Medgyessy Péter normáááális-e? Ő ugyanis – mint jól tudják – 2003. december 1-jén a magyarországi románok gyalázatos gyulafehérvári nemzetgyűlésének 85. évfordulóján ­a budapesti Kempinski Hotelben pezsgővel koccintott a román kormányfővel, Adrian Nastaséval.

Medgyessy (képünkön) románölelésében, mint cseppben a tenger, felsejlik az egész magyar balliberális oldal természetrajza (fotó: Bors)

Jellemző a román néplélekre, hogy azt a napot tudták megtenni nemzeti ünnepüknek, amely a szomszéd ország kifosztásával egyenlő, amely Magyarország számára nemhogy ünnep, hanem kifejezetten gyásznap. Gyulafehérváron anno 1228 küldött nyilvánította ki azon szándékát, hogy Erdély, a Kőrösök vidéke, Bánát és Máramaros – összesen 26 vármegye csatlakozzon a Román Királysághoz.

A tizenöt éve ünneplők között természetesen ott „üdvözölhetjük” Göncz Árpád volt államfőt, akinek a fotón is látható mosolya szintúgy kifejezte az öncsonkító „ünnep” fölött érzett határtalan örömét, hogy Kovács László külügyminiszter önelégült fizimiskáját ne is említsem. Szomorú, de igaz, hogy 2010-ig a magyar diplomaták együtt mosolyogtak a románokkal ezen a napon. Egyedül Szijjártó Péter külügyminiszternek volt vér a pucájában megtiltani számukra a gyalázatos román ünnepen való részvételt.

Medgyessy románölelésében, mint cseppben a tenger, felsejlik az egész magyar balliberális oldal természetrajza. Tudjuk, a látványos nemzetáruló koccintást jellemző módon azóta sem ítélte el senki a politikai hátországból. Abban ők egységesen következetesek, ha a magyar vagy az idegen érdekek között kell választani, akkor még véletlenül sem szavaznak a magyar érdekekre. Medgyessy Péter emlékezetesen röhejes nyelvbotlása is erre utal, amikor egyik parlamenti felszólalásában nem tudta kimondani az ’útelágazás’ szót. Többszöri nekifutásra is csak valami ’útelágasodást’ zagyvált helyette. Könnyen lehet, hogy lelke mélyén ekkor is keményen küzdött benne a jó és a rossz, hogy aztán a magyarok számára ismét csak a csúf bugyogjon ki belőle.

A 2003-ban Medgyessyvel közösen vigyorgó Gönczről és Kovácsról már szóltunk, de a tetteikből nyilvánvaló, hogy a követőik legalább olyan gazemberek, sőt! Mind közül az egyik legkirívóbb nemzetellenes merénylet, a határon túli magyarok kettős állampolgárságának megtagadásával kapcsolatos népszavazás volt, amelyben a Medgyessyt megpuccsoló utódja, Gyurcsány ugye kifejezetten a magyarok ellen kampányolt. Mindössze két évvel az aljas koccintás után. Napjainkban pedig a migránsok oldalán állva szívják nemzetük vérét.

A nemzetellenes koccintás 2003 december 1-jén (Fotó: MTI)

Nincs tehát Medgyessy 2003-as magatartásában semmi meglepő. Ugyanazt tette, mint Kun Béla vérfürdős patkánylázadása, lánynéven Tanácsköztársága, mint Rákosi és Kádár kegyetlen elnyomása, vagy mint a Horn Gyula-i, Pető Iván-i szövetség a rendszerváltozás elárulásával.

Ahogy az Európai Unióval vívott csatában sem áll a nemzeti szuverenitás mellett, hanem hátulról tüzeli Ujhelyit, Niedermüllert, Jávort, Molnár Csabát és a többi hazaáruló gazembert.

Nem véletlenül mondja Tamási Áron, hogy „Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan.” Az a szörnyű, hogy a Medgyessy-félék meg sem próbálják bizonyítani az ellenkezőjét. De a vérünket szívni, rovásunkra koccintani sosem felejtenek el.

Nézzük meg, hogy ért Medgyessy az ’útelágasodáshoz’:

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/64996/pics/lead_800x600.jpg
Adrian Nastase,Erdély,Erdély elrablása,Göncz Árpád,Gyulafehérvár,Gyurcsány Ferenc,Medgyessy Péter
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-12-03 15:33:13
Köszönjük a hibás dátum módosítását !!!!
Válaszolok
éva 2018-12-03 14:59:26
Soha ne felejtsük, hogy ez az alávaló( nem tudni ki fia, gnómja?)- Medgyessy "el-tartsd innen a francba" (et.) arra esküdött a SZU-nak, hogy gazdaságilag hátráltasson minket! Miért is lett volna a magyarok mellett?
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: baviki69 bejegyzésére 2018-12-02 13:59:46
Jogos !
A fénykép alatti dátum valóban hibás, és ráadásul még félreértelmezhető is !!!!
Válaszolok
baviki69 2018-12-01 18:58:02
Teljesen egyetértek, de a dátumot javítsátok ki 2003-ra 2013helyett!!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-01 13:46:17
Annál rövidebben, célratörőbben senki más nem tudta volna összefoglalni a lényeget, mint éppen Tamási Áron, Erdély nagy szülöttje.
Az általa leírtaknak "felelnek meg tökéletesen" a medgyessyk, a gönczök, a kovácsok, meg a többi kommunisták is.
Csak így, kisbetűvel írva valamennyit, mert mást nem érdemeltek, és nem érdemelnek ma sem !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?