Árokásó – Hadházynak agyára ment a kényszerpihenő

A jelek szerint jót tesz Hadházy Ákosnak, az LMP-ben Sallai Róbert Benedek volt képviselőtársa székborogató rokonszenvét is kivívó, pártjából kiutált parlamenti képviselőnek, ha a munkája senkinek nem hiányzik. Igaz, fáradhatatlan nemzetellenessége azért nem hagy neki nyugtot, s ostoba aláírásgyűjtési akciójával ezért küzd hazánk Európai Ügyészséghez való csatlakozásáért, hátha áldásos közreműködése révén tovább lehet csorbítani a nemzet szuverenitását. Hadházy leginkább arról nevezetes – Ujhelyihez, Jávorhoz, Niedermüllerhez hasonlóan –, hogy amilyen ügy mellé ő odaáll, az alapvetően rossz Magyarországnak. Virtigli árokásó.

Hadházy (képünkön) szegénységi bizonyítványa, ha túlpihent, kényszerfüggetlen képviselőként hülyeségeket kérdez a miniszterelnöktől

Ezért lepett meg legutóbbi politikusi megvillanása, amelyből még nem derült ki pontosan, hol rejtegeti benne a pusztító szándékot, de ahogy őt ismerjük, nem fog késedelmesen előjönni a farbával.

Kényszerpihenőjét most arra használta, hogy levelet írt a miniszterelnöknek. Ebben mindössze egy kérdést tett fel, ami így hangzik: „Kérem nyilatkozzon arról, hogy ki kívánja-e vezetni az országot az Európai Unióból, vagy sem?” Hogy komolyan feltélezi-e a kérdésében foglalt burkolt állításféleséget, miszerint Orbán ki akarná vezetni Magyarországot az Európai Unióból, mondhatni költői kérdés. Hiszen Magyarország Európai Unióbeli tagságáról nem is Orbán Viktor dönt, hanem a magyarok. És a magyarok már a csatlakozás előtti népszavazáson közel 84 százalékban biztosították a miniszterelnököt arról, hogy aláírja a csatlakozási szerződést. A magyar emberek véleménye a tagság tényéről azóta sem változott.  A közvéleménykutatások szerint a választók közel nyolcvan százaléka ma is úgy gondolja, hogy Magyarországnak nem kell kilépnie az Európai Unióból. Orbán Viktor pedig nem Medgyessy Péter vagy Gyurcsány Ferenc, aki szembe megy a választói akarattal, így meg sem fordul a fejében például az, hogy Magyarországot kivezessen az Unióból. Más kérdés, hogy a magyarok több mint fele szerint rossz irányba mennek a dolgok, aminek fő okát az uniós vezetés munkájának gyenge minőségében látják.

Ezért van különös jelentősége a májusi EP választásoknak, hogy az európai emberek bevándorlásellenes akaratának megfelelően át lehessen alakítani az Európai Unió vezetését.

Hadházy persze nem ezt akarja. Az Európai Ügyészségért való lobbizása jól mutatja, éppen azért küzd, hogy a kontinens ügyeit rossz irányba vivő jelenlegi vezetés rendelkezhessen az eddiginél nagyobb részben is a magyar belpolitika ügyei fölött. Magyarán, hogy még rosszabb irányba mehessenek az EU-val kapcsolatos dolgaink. Hogy például a migrációval szembenálló országok kevesebb pénzt kaphassanak a közösből, s az így elkülönített összeget a Soros féle migránsosztagok támogatására lehessen költeni.

Nem tudni tehát pontosan, mi húzódik Hadházy semmitmondó kérdésének a hátterében. A hírt közzétevő ATV a CEU egy részének Bécsbe költözésével hozta összefüggésbe a felvetést. A részleges költözéstől természetesen egy jottányit sem lesz kevésbé európai Magyarország. Sőt! Mennél inkább érvényesülnek az Unióban Soros György szándékai, annál nagyobb veszély fenyegeti Európa megszokott, bevált keresztény kultúráját.

Hadházy a jelek szerint erre játszik. Miután a magyarok már többször döntöttek ebben a kérdésben a bent maradás mellett, így borítékolható Orbán Viktor válasza.

Az pedig kifejezetten Hadházy szegénységi bizonyítványa, ha túlpihent, kényszerfüggetlen képviselőként hülyeségeket kérdez a miniszterelnöktől. Ezzel ugyanis nem a kormányfő lesz kevesebb, hanem az ő saját maga által porig amortizált hitelessége.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/65862/pics/lead_800x600.jpg
árokásó,Hadházy Ákos,kényszerpihenő,Orbán Viktor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-12-05 22:06:33
Egy hétköznapi kérdés mennyire árulkodó! Minden ember magából indul ki! Elárulta magát önkéntelenül is! Ő vezetne egy országot, akarattal, eszetlenül - a VÉGVESZÉLYBE - meggondolatlanul! Micsoda AKARNOK BAROM! EGOISTA népgyűlölő! Fél pillanatig nem gondolja a s@rházi, hogy ma még a NÉPAKARAT DÖNT? Orbán Viktor Miniszterelnök teszi a dolgát, ha a magyarok 60, -70, -80 %-a arra fog szavazni, hogy kiakar lépni ebből a posványból! Nem úgy látszik, hogy egy "VEZÉRÜRÜ" ÖNKÉNYESEN VEZETNI KÉSZÜL! Hatosiról el lehetne képzelni, azt is könnyű kitalálni, hogy mit tenne azokkal akik ellenállnának!
Válaszolok
kata válasza: kata bejegyzésére 2018-12-05 19:32:19
bocsi,lemaradt:becsületesen működni,mert az egyenes út mindig kifizetődik.
Válaszolok
kata 2018-12-05 19:30:29
A korrupció elleni küzdelem élharcosa inkább arra válaszolna,hogyan és honnan szár-
mazó pénzből vehettek földet a szülei?Költséges hobbijára miből tellett?Mi van azzal
az üggyel,amelyben egy szegény öreg embert a halálba üldözött,hogy ingatlanját meg-
kaparintsa?Majd ha saját és családja botrányos ügyeit megválaszolja,utána kezdhet
másokat faggatni!Ez az erkölcsi csökevény inkább ki se nyissa a száját,mert mindig az
a vége,hogy hülyét csinál magából-bár ránk nézve ez inkább jó hír.Remélem ezután
bármelyik formációhoz csatlakozik,annak mindig bukás lesz a vége,mert ez egy tisz-
tességtelen ember,akire még a "disznóólomat sem bíznám rá",és remélhetőleg más
sem.Jó pár pofára esés után talán megtanulja,hogy jobb nyílt lapokkal,be
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-05 18:54:01
Mondhatnánk minderre, hogy ez a Hadházy Ákoska ismét - immár ezredszerre - hülyét csinált magából, de aki alapvetően, "tőből" hülye, annak ez már lehetetlen !!!!
Vigasztaljon mindenkit, hogy ez a senkiházi megtalálta méltó párját a másik ökör, a Márki-Zay személyében. Ahogy a magyar mondja: megtalálta sz@r a lapátját !!!!
Igaza volt Beethovennek:
"A HÜLYESÉG ELLEN AZ ISTENEK IS HASZTALAN KÜZDENEK !!!!!!!!"
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?