Kussolók – A migránsvízum tetszik a „hazafias” hazaárulóknak

Hetek óta áll a bál a névtelen bankkártyákkal is támogatott migrációs folyamat erősítése miatt. S bizonyára az a botrány sem kerülte el a figyelmet, hogy az Európai Parlament úgynevezett LIBE bizottsága addig szavazott a humanitárius vízum bevezetését kezdeményező jelentésről, míg végül elfogadta azt. Így mód nyílik arra, hogy az Európai Parlament teljes ülése még december közepe előtt rábólinthat a javaslatra. Ugyancsak december közepén rendezik a marrákesi csúcstalálkozót, ahol a menetrend szerint az ENSZ migrációs csomagját fogadják el, amely a migrációt emberi joggá akarja tenni. Valamennyi lépés eredője egy irányba mutat, Európa migránsok általi megszállásának kiteljesítéséhez, a saját népük biztonságát védeni akaró kormányok – mint Magyarország és szerencsére már egyre többen a kontinensről – akaratának megtöréséhez. Ha tetszik, a kerítések lebontásához.

Képünkön: Ujhelyi István. Ma már mindenki tudja a kussolókról: pont annyira védelmezik a kerítést, általában Magyarország nemzeti érdekeit, mint amennyire tartják a szavukat.  (Fotó: MSZP)

Ebben a hangos nemzetközi vitában viszont – érdekes módon – az ellenzék kussol. Nem ejt egy rossz szót sem a humanitárius vízum botrányos bevezetési szándéka ellen. Szó nélkül hagyja azt a minden képzeletet alul múló eljárást is, amivel a többségi voksok hiányában elutasított előterjesztést addig szavaztatták, amíg meg nem lett hozzá a szükséges többség.

Kussol az ellenzék a migránsok vonulását névtelen bankkártyákkal támogatók esetében is. Sőt, egyes haladó médiaágenseik azzal akarják bagatellizálni a dolgot, hogy semmi nem bizonyítja, hogy a sorosista bevándorlásmenedzselők a kártyák segítségével kifejezetten a terroristáknak nyújtanak támogatást. Mint ahogy azt sem tudja cáfolni senki, hogy az ismeretlen bankkártya-tulajdonosok között a terroristák is pénzhez juthatnak, nem csak az „egyszerű” gazdasági bevándorlók. Nem vonhatjuk kétségbe azonban, hogy ez a fajta intézményes pénzügyi, banki bűncselekmény – ne kerteljünk, itt erről van szó – egyformán veszedelmes, akárkinek is jut a névtelen kártya a kezébe. Ez ellen egységesen és hangosan tiltakozni kellene, nem bagatellizálni a jelentőségét.

Nem léptek föl azonban az ellenzék képviselői határozottan az ENSZ migrációs csomagja ellen sem, miközben ennek tarthatatlanságát mi sem mutatja jobban, mint hogy egy sereg ország eleve kilépett a jóváhagyás folyamatából, köztük – hazánkon kívül – például Ausztrália, az Egyesült Államok, Izrael vagy Lengyelország. Hiszen kétmilliárd ember vár arra, hogy új hazát, jobb megélhetést keressen magának. Ezek a jellemtelen alakok meg kussolnak.

Pedig hányszor, de hányszor elmondták a kampányban, meg azóta is, hogy ők a kerítés mellett vannak, hogy nem akarják lebontani, hogy igazából nem szeretik, de nem tudnak nála jobb megoldást kitalálni ők sem. Magyarán, hogy nem bevándorláspártiak. Pedig a kussolásuk is éppen az ellenkezőjét bizonyítja. Féltek, ha nem teszik le a kerítés mellé a garast, még annyi szavazatot sem kapnak, mint amennyit ordas nagy bukásukhoz áprilisban összekalapoztak. Ugyanakkor nagyon meg tudnak sértődni, amikor brüsszelita cselekedetükért hazaárulónak tekinti őket minden normális magyar ember. Ujhelyi István például kifejezetten hazafinak merte nevezni magát azért, mert olyan „európai” megoldás mellett állt ki, amely több jogot adna az Európai Uniónak s kevesebb hatáskört hagyna Magyarországnál. Mert ők maguk olyan gyengék, mint a harmat.

Nem véletlen, hogy ma már szinte nincs olyan ellenzéki megnyilatkozás, amely ne lázítaná a magyarokat a kormány ellen, ne hívná őket az utcára, ne akarná velük elvégeztetni azt a kormánydöntő, piszkos munkát, akár erőszak árán is, amire ők nagyon vágynak, de demokratikusan végrehajtani képtelenek.

Ma már viszont – hála nekik – mindenki tudja a kussolókról: pont annyira védelmezik a kerítést, általában Magyarország nemzeti érdekeit, mint amennyire tartják a szavukat.  

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/65973/pics/lead_800x600.jpg
brüsszelita,ENSZ,hazafias hazaárulók,Humanitárius migránsvízum,kussolók,Migráns,MSZP,Ujhelyi István
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2018-12-07 19:21:47
Nem tartom lehetetlennek,hogy az itthoni mocskos gyáva,aljas hazaárulók arra játsza-
nak,hátha valamilyen csoda folytán Orbánt Brüsszel fogja megbuktatni.Mert ennyire nem lehetnek hülyék,látják,hallják,hogy a magyarok többsége a kormány mellett áll.
Szerintem úgy vannak vele,hátha sikerül Orbánt félreállítani,és akkor ők,mint hűséges
seggnyaló alattvalók megkapják jutalmukat.A nyugatiak belekényelmesedtek a jólétbe,
el lehetett őket altatni egy ideig,de már az ottani lakosság is kezd lázadozni.Egyébként
csak ne oktassanak ki bennünket semmivel kapcsolatban,mert amit az utóbbi évek-
ben műveltek velünk,az hasonlít inkább a diktatúrához.Nincs erkölcsi alapjuk bármi-
lyen ügyünkbe beleszólni,minden hitelességüket eljátszották.Szerencsére egyre több
tagállam lakossága ismeri fel,hogy a mostani komcsi,libsi vezetés teljesen ellentéte-
sen viselkedik,mint amit saját polgáraik igénye feltételez.Sokan sokszor leírtuk már,
hogy az itthoni hazaárulókat példásan meg kell büntetni,mert nem azért kapták man-
dátumukat,hogy pénzért saját hazájukat elárulják.Remélem még megérem,hogy ta-
núja legyek,amint ezeket a tetveket "bilincsbe verve,láncon kísérik a börtönbe"!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-07 18:07:48
Ebben a humanitárius vízum ügyben az a legszebb, hogy az a "művelt nyugat" oktat ki rendszeresen bennünket demokráciából, ahol mindennaposak a jogsértések:
1./ Korábban simán megcsinálták a sz@rházi Sz@rgentini jelentés szavazásakor, hogy ellentmondva mindenféle demokratikus szabálynak, - az elérendő szavazatarány elérése érdekében - nem vették figyelembe a tartózkodó voksokat !!!!
2./ A humanitárius vízum ügyében újra szavaztatnak, mert nem tetszett az első voksolás eredménye !!! Ugyebár, - jó kommunista módjára - addig szavazunk, még az elvárt eredmény ki nem jön !!!!
3./ A szólásszabadság nagyobb dicsőségére pedig a "kerítéslécfogú Guy Verhofstadt képével dekorált" tehergépkocsiról vetették le a sofőrrel, az itteni mintájára készült, kinti hirdetőtáblát. Tehát, ez a barom libsi itthon, kis hazánkban bőszen ócsárolhatja a magyarokat, és a miniszterelnököt, de nyugaton ugyanez tilos !!!!
Világos, nemde-bár ?!
MINDEZT A DEMOKRÁCIA NAGYOBB DICSŐSÉGÉRE, UGYE ?!
Nem tudom, hogy ez az aljas, liberálbolsevik, nyugati horda mit szólna (tenne), ha mindezt itthon az Orbán kormány is megtenné ?! Lelőnék, vagy mi ?!
Na, ezeket a "ferde gondolkodású idiótákat" istenítik, ajnározzák a mi félresikerült "magyar" hazaárulóink, Újhülyével az élen !!!!!!!
A kommunisták arról híresek, hogy szégyenérzetük sosem volt, ma sincs és nem is lesz !!!!
Ők ezzel az attitűddel születtek, és így is fognak kipusztulni.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?