Fogtündérek! – „Aki belénk harap, nem fogjuk tűrni”

A kormány nem tűri, hogy rombolják az ország tekintélyét, becsületét, hangsúlyozta Orbán Viktor szokásos pénteki rádióinterjújában. Hozzátette: „aki belénk harap, annak erős fogsorral kell rendelkeznie, mert nem fogjuk ezt tűrni”. S hogy mennyire igazat beszélt a miniszterelnök, arra álljon itt két példa a közelmúlt eseményei közül.

A kicenzúrázott magyar válasz Brüsszel útjain

Az egyik Guy Verhofstadt volt belga miniszterelnökhöz, a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért (ALDE) nevű EP-csoport jelenlegi vezetője nevéhez kapcsolódik, aki Brüsszelben és aztán Magyarországon is kisteherautóra szerelt óriásplakáton támadta – természetesen igaztalanul – Orbán Viktort. (Itt írtunk róla.) A másik eset pedig Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnöke nevéhez fűződik, aki levelében arra kérte Orbán Viktort, hogy ítélje el a Figyelő címlapját, amelyen Heisler Andrást röpködő húszezresek társaságában ábrázolta.

A két történet azért hasonlít megszólalásig egymásra, mert mindkettő tipikus példája annak a liberálfasiszta, a szólás-, vélemény- és sajtószabadságot szigorúan uralma alá hajtó terrornak, ami észrevétlenül, de a második világháború óta masszívan s mindeddig kikezdhetetlenül eluralta a „művelt” Nyugat nyilvánosságát. S mindent elkövet azért, hogy Közép-kelet Európában Gyurcsányék után is fennmaradhasson. Ma azonban nem lehet csak úgy az ország tekintélyét rombolni.

Amikor Brüsszelben megjelent Guy Verhofstadt magyar kormányfőt gyalázó plakátja, a miniszterelnök fényképe mellett azzal a szöveggel, hogy „Először elteszi a pénzünket, majd le akarja rombolni Európát”, már akkor nyilvánvalóvá tette a kormány, hogy az adekvát válasz nem marad majd el. Nem is váratott sokat magára a fogtündér Verhofstadtot ábrázoló óriásplakát, a következő szöveggel: „Százak haltak meg terrortámadásokban 2015 óta… De Guy Verhofstadt azt mondja: nincs migrációs válság. Ez őrültség!” Mit tesz Isten, miközben a Verhofstadt Orbánt gyalázó plakátját szállító kisteherautót az ügybuzgó momentumosok még Felcsútra is szabadon, minden korlátozás nélkül elkormányozhatták a kormányfő házához, bár senki nem volt rá kíváncsi, addig fordítva ez már nem sikerült. Hiába indult ugyanis véleményformáló útjára a Verhovstadt disznóságait bemutató óriásplakátot szállító magyar kisteherautó. A brüsszeli rendőrök megállították a gépkocsit s arra kényszerítették a sofőrt, hogy szerelje le a feliratot. Azt is megtiltották, hogy az esetről videófelvételt készítsenek. Vérlázító szembesülni e durva, demokráciatipró cenzúrával a művelt Nyugaton, ahol oly büszkék a szabadságjogok csorbítatlan érvényesülésére.

A Figyelő címlapja

Ronald S. Lauder esete nem kevésbé felháborító. Lényegét már fentebb idéztük. Most abból a válaszból közlünk részleteket, amelyet a magyar kormányfő írt a Zsidó Világkongresszus elnökének. „Meglepetéssel olvasom, hogy Ön a szólás- és a sajtószabadság korlátozását kéri tőlem. Az Ön iránt érzett minden tiszteletem ellenére sem áll módomban az efféle kéréseket teljesíteni. Ezt a levelet is csak a személyes ismeretségünk és az Ön iránt érzett tisztelet indokolta. Csodálkozásomat fejezem ki azért is, mert mintha az Ön tolla csak akkor találna papírt, ha zsidó származású baloldali közéleti szereplő kerül egy vita középpontjába. Ám még sosem kaptam Öntől levelet, amikor a kormányzattal együttműködő vagy jobboldali érzelmű zsidó származású állampolgár került hasonló helyzetbe. Ennek beszédes példáit mellékelten küldöm". Orbán Viktor a HVG hetilap és a Magyar Narancs egy-egy korábbi számának címlapját mellékelte leveléhez. (A címlapok alább láthatók.)

A HVG és a Magyar Narancs címlapja

Verhofstadt újabb arcátlanságára még nem állt rendelkezésre megfelelő mennyiségű idő az adekvát válaszra, de biztosak lehetünk abban, hogy az sem fog elmaradni. Hogy az ő tündéri fogazata mennyire lesz erős hozzá, azt legkésőbb a májusi EP-választások után látjuk majd meg.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/66021/pics/lead_800x600.jpg
Figyelő,Fogtündérke,Guy Verhofstadt,Heisler András,HVG,Magyar Narancs,Ronald S. Lauder,Zsidó Világkongresszus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-12-09 17:53:12
Ez az Európai Unió manapság egy olyan katyvasz, amin - szerintem - pillanatnyilag ember nem tud eligazodni. Nincs lezárva sem a brexit, sem a kvótarendszer, sem a migránsvízum, sem az új EP választások stb.-stb.
Jelenleg minden bizonytalan, mint a kutya vacsorája éjfél táján.
Ezt a sorsot szánták nekünk a Soros-csicskák, köztük Merkel, Macron, meg persze a magyar hazaáruló komcsi képviselők is !!!!
Katának valószínűleg abban igaza lehet, hogy ha a jövő tavaszi választás nem borítja fel ezt a senkiházi liberálbolsevik uralmat, akkor Európának örökre vége !!!!
Pontosan ugyanúgy fogunk járni, mint Amerika őslakosai.
Hosszas nyűglődés után Európa lakossága mehet majd a rezervátumokba, amit aztán a sok tudatlan, iskolázatlan muszlim hordák fognak felügyelni.
Sötét jövő ?! Igen, az, de - sajnos - a realitása nagyon is megvan !!!!
Kizárólag a normálisan gondolkodó (tehát nem kommunista) európai választópolgárok józan ítélőképességében bízhatunk, mert csak ők tudják - közös erővel - elzavarni a 3,14csába ezt a rengeteg Junckers-féle gyökeret az EP-ből !!!!
Válaszolok
Stipistopi válasza: kata bejegyzésére 2018-12-08 23:54:50
Kedves Kata
Európának szerintem vége van. Ezt a pusztítást nem fogja túlélni. Még talán 8-10 év, azután már a befogadottak fognak irányítani. A brexit példáját kellene követnünk minél hamarabb , az alapító okirat és a belépési szerződések súlyos megszegésére hivatkozva.
Most még nagyot szólna ,és talán nullszaldóval megúsznánk.
London polgármestere már muszlim. Korrekt is , no meg okos.
Nem kellene hagyni hogy hozzánk is begyűrűzzön valami hasonló.
Üdvözlet minden hazájáért aggódó magyar embernek.
Válaszolok
kata 2018-12-08 20:08:18
Ezek után senki ne merjen rajtunk számonkérni semmit!Se jogállamiságot,se sajtó-és
szólásszabadságot,se demokráciát!Évek óta egyéb sem megy,mint a kettős mérce alkalmazása ellenünk!Ahogy telik az idő,egyre nyíltabban és szemérmetlenebbül.Elég
volt ebből!És abból is elég volt,hogy hiába fordulunk jogorvoslatért az EU bármelyik
hivatalához,hiába veri ki a bírák szemét a jogtalanság,akkor is ellenünk ítélnek.De ők
addig csűrik-csavarják magyarázzák a törvénytelenségeiket,míg véghez viszik amit
akarnak,mert mindenhol tele vannak a soros bérencekkel,és egyelőre még többség-
ben vannak.Nem azért léptünk be az Unióba,hogy lépten-nyomon alázzanak bennün-
ket,mert nem tartozunk a szolgalelkű bérencek közé,és nem úgy ugrálunk,ahogy
soros emberei megkövetelik.Ha jövőre nem változik a parlament és a bizottság össze-
tétele,és ugyanígy mennek tovább a dolgok,szerintem van esély arra,hogy az EU szét-esik,hiszen egyre több tagállam polgárai gondolják úgy,hogy nagyon belenyúlnak az
életükbe,és nem értük,velük,hanem ellenük és a fejük fölött történik a döntéshozatal
ráadásul egy spekuláns ugráltatja az egész hóbelevancot.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?