A hülyeség rabszolgái – Isaura tudta, hogy kamu a tüntetés

Isaura, a rabszolga-sztorik királynője nem tartotta fontosnak elmenni a Munka Törvénykönyve elleni tüntetésre szombaton. Régi motoros a szakmában, így pontosan tudta, hogy a magyarok rabszolgatörvényezéséből egy szó sem igaz, kamu az egész. Sejtette, hogy a baloldali média által már egy hete nagy tüntetésként belengetett esemény valószínűleg csak a szakszervezetek végső kétségbeesésükben szervezett próbálkozása. Attól félhetnek, ha a munkavállalók nélkülük is meg tudnak állapodni a munkáltatókkal a többletmunkában vagy éppen abban, hogy nem akarnak többet dolgozni, mint eddig, akkor a dolgozók előtt lelepleződnek, hogy nincs rájuk szükség.

Komjáthi Imre (képünkön) jobban járt volna, ha maszopos párttársaival együtt a valóságot sikerül kiolvasniuk a törvénytervezetből, így nem lettek volna saját hülyeségük rabszolgái. (Fotó: Vajda János, MTI)

A jogszabálytervezet szerint ugyanis senkit nem kötelezhetnek túlórára, a jogalkotó csak az önkéntes túlmunkát engedi. Az ellenzék azzal is lázít – hazudik –, hogy a túlórákat csak háromévente kell majd kifizetni a munkavállalóknak, noha ők is jól tudják, ez nem igaz. Ez a pénz minden hónap végén fizetendő, ahogy eddig is.   

Egyébként a ’rabszolgatörvény’ elnevezést Kukorelly Endre író, ex-politikus is túlzónak tartotta az ATV Civil a pályán műsorában „Nem kellene ilyen jelzőket használni, mert ez elkoptatja a dolgot” – mondta udvariasan, ami egy ellenzéki csatorna ellenzéki megmondóemberétől több, mint beismerése annak, hogy itt üres botránykeltésről, az emberek tudatos félretájékoztatásáról van szó. Arról, hogy konfliktust provokáljanak a rendőrökkel, hogy az élesre töltött kamerák legalább egy csipetnyi utcai harcot tudjanak rögzíteni a kormány ellen fellázadt elégedetlenkedőkről a nemzetközi sajtónak. Az MSZP-kommandó fel is öltötte a sárga mellényt, hogy a tévében látható Macron-ellenes népfelkelés párizsi mintájára hátha a Kossuth téren is elszabadul a pokol. Bár azt nyilatkozták, hogy békés tüntetésre készülnek, de a magyarok már tudják, hogy amit a szocik mondanak, abból egy szó sem igaz.

Erre kitűnő példa az MSZP alelnökének, Komjáthi Imrének minősített provokátori viselkedése a látványos kudarccal végződött tüntetés hivatalos lezárása után. Tudják, ez az az Komjáthi, aki többek közt Simon Negyedmilliárd Gáborral, az MSZP akkori, mára már börtönviselt alelnökével, „Munkát, kenyeret” jelszóval Éhségmenetet szervezett.

És ez a békés tüntetésről szónokló ártatlan, jó ember Komjáthi egyszer csak fölpattant a színpadra és elkezdte ordibálni a mikrofonba, hogy „Ez a tér a miénk, a magyar embereké. Mutassuk meg nekik, hogy bátrak vagyunk! Gyertek utánam!” Majd az Alkotmány utcából – a lengyel parlament alelnökének hivatalos látogatása miatt – a Kossuth teret védő rendőrök felé iramodott. Háttal nekik támaszkodva igyekezett magát betolni a térre. A rendőrök ezt nem engedték, feltartóztatták. „Segítsetek! Segítsetek” – kiabálta. Ketten, két oldalról a hóna alá nyúltak s úgy próbálták beljebb tuszkolni magukat a tér felé, de így sem ment. „Legyenek szívesek, lépjenek hátrébb” – szóltak megalázó udvariassággal a rendőrök az erőszakoskodó dulakodókra.

Az MSZP nemhogy visszafogta volna a magáról megfeledkezett alelnöküket, hanem még rátett egy lapáttal. Azzal vádolta a rendőröket, hogy Komjáthit földre teperték. A BRFK közleményben nyomatékosan visszautasította a vádat, ahogy tette Komjáthi is Facebook bejegyzésében. „Kificamodott a térdem, amikor a rendőrsorfal [amelynek ugye ő ment neki – a szerk.] neki nyomott egy kőkockának. Egy hétig injekció a hasfalba, rögzítő bandázs, de rendben vagyok.” – írta. Hozzátette: „Nem tudtam volna hazamenni anélkül, hogy valami ne történjen. Kiengedtem az összes dühömet, keserűségemet, fájdalmamat.” Bizonyosan jobban járt volna, ha maszopos párttársaival együtt a valóságot sikerül kiolvasniuk a törvénytervezetből, így nem lettek volna saját hülyeségük rabszolgái.

Isaura sokkal okosabb volt.

Komjáthi dulakodása a rendőrökkel a videón (Forrás:hvg.hu)

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/66061/pics/lead_800x600.jpg
A hülyeség rabszolgái,ATV,BRFK-közlemény,Éhségmenet,Isaura,Komjáthi Imre,Kossuth tér,Kukorelly Endre,Macron,MSZP,Munka Törvénykönyv,rabszolgatörvény,Simon Gábor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-12-10 18:03:25
Egy régi axióma szerint még a leghülyébb embernek is lehet öt évente legalább egy jó ötlete !!!!!
Hát, amilyen állapotban van ez az úgynevezett ellenzék manapság, megállapíthatjuk, hogy ezek a szerencsétlenek még ettől a pici lehetőségtől is elestek már !!!!
Egyébiránt, a komcsiknak -csak miheztartás végett - mondom:
Idézet a Tűzszekerek c. filmből:
"Nem lehet bepótolni azt, amit Isten kihagyott !!!!!!"
Válaszolok
baviki69 2018-12-10 12:42:00
Mennyire látszik az előre megkoreografált műbalhé! Undorító az egész maszop! Még fel is veszik videóra a saját idióta színjátékukat! Még a rendőség dolgát is megkönnyítik ezzel! Nem is kell "bevetniük" saját érveiket, bizonyítékaikat, a hülye maszoposok megteszik helyettük!
Amúgy a sárga mellényük is mennyire primitív majmolás! Semmi önálló gondolat, semmi érdemi cselekedet!
Köszönjük kedves maszop! Holnap is szop´? Azt hiszem, saját magát szoptatja!
Válaszolok
Buxbaum 2018-12-10 11:43:00
Egy hétig injekció a hasfalba, rögzítő bandázs, de rendben vagyok.” – írta.Mért diagnosztitzálták a veszetséget???HAHA
Válaszolok
kata 2018-12-09 20:26:55
Irgalmatlanul szeretnének kiprovokálni egy jó nagy verést,hogy el lehessen mondani,
Orbán rendőrei verik a békés embereket.Csakhogy ez nem fog menni!Ez csak annak
a félnótás fletónak sikerült,mert a hülyéjének nem volt annyi esze,hogy egy politikus
-akármilyen hosszú-,nem csak az orráig lát.Neki sikerült a rendszerváltás óta a legna-
gyobb gyalázatot elkövettetni,ezt szeretnék átkonvertálni a mostani rendőrökre.Ez a
szerencsétlen komcsi banda pedig mindent elkövet,hogy a kormányt diktatórikusnak
láttassa,csak az a difi,hogy minden ilyen akció a nyomorultak alkalmatlanságát,a ha-
talomért mindent elkövető aljasságát bizonyítja.Hiába tepertek,nem kerültök többé
kormányra,mert bebizonyítottátok,hogy a hatalomért mindenre képesek vagytok,
még arra is,hogy a választókat átvágjátok saját zsebetek megtömése érdekében.
Válaszolok
éva 2018-12-09 17:56:30
Ezek az ökrök már kínjukban nem tudnak mit tenni! Nagyon szenvednek, még ki is csikorgatják magukból, hogy muszáj balhézni, hogy a nagy büdös, pokoli- KÉNGŐZ kijöjjön belőlük! És még mi?- amit nem vallanak be!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?