hirdetés
Blogolj!

Plakátháború – Orbán politikájának óriási győzelme

A nap jó híre az, hogy ismét Brüsszel utcáit járhatja az a kisteherautó, amelyen a magyar kormány hirdetése látható Guy Verhofstadt volt belga miniszterelnökről, az Európai Parlament liberális frakciójának vezetőjéről. Arról a politikusról, aki Orbán Viktor egyik legeltökéltebb ellenfele az Unióban s aki aktívan közreműködik abban, hogy a bevándorláspárti politika minél nagyobb teret nyerhessen az unióban. Mintha a vesztét érezve lelke mélyén tisztában volna vele, hogy komoly remények fűződnek ahhoz, hogy Guy Verhofstadt a májusi EP választások után már nem lesz tagja az Európai Parlamentnek. Vagy ha személyesen mégis, akkor legatyásodva, erőtlenül, ügydöntő intézményes akaratképzésre alkalmatlanul.

Orbán Viktor politikájának óriási futamgyőzelme a plakátháború megnyerése (Fotó. Ripost)

A magát a demokrácia, a jogállam kérlelhetetlen bajnokaként feltüntető sorosista migránssimogató politikus legutóbb arra vetemedett, hogy a kettős mércét, a szólás- és véleményszabadság sérelmére elkövetett aljasságot két egymáshoz megszólalásig hasonló, csak éppen ellentétes érdekű ügyben is alkalmazni merte. A brüsszeli rendőrökkel ugyanis kicenzúráztatta azt az óriásplakátot, amely a fényképe mellett a következő szöveget tartalmazta: „Százak haltak meg terrortámadásokban 2015 óta… De Guy Verhofstadt azt mondja: nincs migrációs válság. Ez őrültség!” Ezt a minden szavában tényszerű megállapítást ugyanis nem engedte szabadon bemutatni a brüsszeli polgároknak. Nyilván tartott attól, hogy az igazság kimondásától már rég elszoktatott, stupidként kezelt, lenézett belgák nem olyan balgák, hogy fel ne ismernék a tiszta szó erejét, Orbán Viktor politikájának helyességét. Azt a harcot, amit az európai népek érdekében vív. Félelemre Verhofstadtnak komoly oka van, hiszen a minap kirobbant belga kormányválságot, a kényszerű kisebbségi kormányzást a jobboldali Új Flamand Szövetség éppen azzal idézte elő, hogy kilépett a négy éve működő kormánykoalícióból, amely az ENSZ migránscsomagja mellett állt ki. Az éppen ma elfogadott csomag – ez a nap rossz híre – fő tétele ugyanis Verhofstadt szíve csücske, a bevándorlás emberi joggá tétele a világban. Ami természetesen képtelenség, de a Verhofstadt féle globalisták, a Soros vezérelte szűk európai elit érdekeinek megfelelően, az ötszázmillió európai polgár akaratával ellentétben ezt akarják ránk erőltetni.

Ennek vadhajtásait, a terrorizmust, a 2015 óta százak halálát okozó bevándorlás tarthatatlanságát akarta eltitkolni Verhofstadt a brüsszeliek elől. Előző írásomban idéztem a kormányfőt, aki megfelelő választ helyezett kilátásba azok számára, akik „belénk harapnak”. Maga a kisteherautó útnak indítása is reakció volt egy Orbánt lejáratni akaró hazug tartalmú óriásplakátjára. Az ezt hordozó kisteherautó nem csak Brüsszelben járt szabadon, de Magyarországon is korlátozás nélkül közlekedhetett. Senki nem akadályozta a hazugság terjesztését. Pontosabban egy valami mégis. Maga a szöveg, amiről ordított a valótlanság, amit se külföldön, se itthon már nem hisznek el az emberek. Kudarcot is vallott a főlibsi aknamunkája. Ezzel szemben Orbán Viktor kisteherautós óriásplakátja kétszeresen is célba ért. Elsőre ugyanis Verhofstadtot ütötte meg a guta a látványától olyannyira, hogy jó liberálfasisztához, antidemokratákhoz méltón azonnal le is tilttatta a már kisebbségbe szorult belga kormányban lévő haverjaival a közlekedését. Azzal viszont nem számolt, hogy a valóságnak még egy liberális demokrata, tehát hazug kormány sem képes minden határt átlépve ellenállni. A tiszta szó ugyanis kikényszerítette a magyar kormány akaratának érvényesülését, hogy megfelelő választ adjon a cenzúrázó neomarxista antidemokratáknak. Ennek köszönhető, hogy újból közlekedik a kistehertautó, hogy a belga rendőrök már nem állják útját a Verhofstadt aljasságát leleplező plakát brüsszeliek előtti megjelenítésének. Bizonyítja, hogy az emberek akaratát nem lehet még a magasságos urak vörös bársonyszőnyege alá se besöpörni.

Orbán Viktor politikájának óriási futamgyőzelme a plakátháború megnyerése. Biztatás arra, hogy ez a siker a májusi EP választáson kiteljesedik, az elit mosolygós álarca sárba hullik, az emberarcú Európai Unió pedig erősödésnek indul.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/66102/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,ENSZ,Európai Unió,futamgyőzelem,Guy Verhofstadt,Orbán Viktor,plakátháború
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-12-11 10:35:38
Kata mindent elmondott! Nekem már csak a szívből jövő gratuláció, és kimondhatatlan örömködés maradt, TISZTELT MINISZTERELNÖKÜNK GYŐZELMÉHEZ! HIP-HIP HURRÁ!!!!!!!
Válaszolok
kata 2018-12-10 19:23:02
Remélem szívinfarktust kap ez a kretén gnóm,ha meglátja önnön ronda pofáját magával
szembe jönni.Nem sikerült elintéztetni,hogy más is véleményt mondhasson ugyanab-
ban a témában?De hogy lehet ez,hiszen állítólag Brüsszel a demokrácia fellegvára!Jó
lesz,ha lassan hozzászoknak,hogy nem mindig az történik,amit soros és csicskásai akar-
nak.Nagyon elszemtelenedtek már,éppen itt az ideje,hogy valaki jól az orrukra kop-
pintson.Az utolsó nagy ütést májusra kell időzíteni,de akkorát,hogy jó ideig ne tér-
jenek magukhoz ezek a nemzetüket eláruló mocskos bérencek.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?