Bili – Vadai Ágnes erotikus álma

Azt már régóta tudjuk, hogy az éhes disznó makkal álmodik. Dehogy mire vágyik, miről álmodik például Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció alelnöke, parlamenti képviselője, illetve Tóth Csaba, a Republicon Intézet politológusa, az csak a minap derült ki.

Ágnes asszony makkos álmával Kövér Lászlót akarta mocskolni. Sikertelenül. (Fotó: Horváth Péter Gyula/PS)

A képviselőasszony például erotikával álmodik. Ebben nem is annyira a tény a meglepő, mert az egy hölgy részéről akár természetes is lehet, még akkor is ha DK-s, inkább az, hogy ezt meg is írta Kövér László országgyűlési elnöknek. Tóth Csaba pedig azt álmodta magáról, hogy jó ember, azaz nem bevándorláspárti, ezt pedig az Echo Tv Angard című vitaműsorában közölte Gajdics Ottóval, a Magyar Idők főszerkesztőjével… Nézzük a részleteket.

Vadaival a Munka Törvénykönyve módosításával kapcsolatos minapi botrányos parlamenti vitában történt meg az eset. Az ellenzék éppen síppal, dobbal, nádi hegedűvel akadályozta a munkát, mikor Kövér László odafordult segítőjéhez, hogy megtudja Varga László MSZP-s képviselő nevét, mert hangoskodása miatt rendre akarta utasítani. A hangzavar miatt a mikrofontól elforduló házelnök szavait nem lehetett pontosan érteni, de a kérdés valahogy úgy szólt: „Hogy hívják ezt a tagot (tahót), aki itt üvöltözik?” Ellenzéki blogokon viszont az jelent meg, Kövér nem a tahó, hanem a f*sz szót használta. Az Index azonban kiszűrte a zajokat, lelassította a felvételt, aminek az lett az eredménye, hogy Kövér László a ’tahó’, de még valószínűbb, hogy a ’tag’ kifejezést használta. A képviselőasszonynak – miért, miért nem? – valahogy a lehetőségek között a férfi nemiszervvel kapcsolatos megfogalmazás maradt meg leginkább az ábrándjaiban. Levelet is intézett ez ügyben Kövérnek, megkérdezve: tényleg azt mondta-e az ülésen, hogy "hogy hívják ezt a f*szt, aki itt üvöltözik?" Vadai azonban ábrándjait lényegében tényként kezelte, utalva arra, hogy Kövérnek kellett volna igénybe venni az orvosi ügyelet szolgáltatásait, amit a házelnök a rendbontó ellenzéki képviselőknek javasolt a plenáris ülésen. A honanya nyilván mérhetetlenül boldog volt, amikor akciója nyomán azt az öles betűkkel szedett címet olvasta a hvg.hu témával foglalkozó cikke tetején, hogy „Vadai szerint Kövér lef*szozott egy MSZP-s képviselőt hétfőn a parlamentbe”. Talán ez lehetett számára maga a kielégülés. (Az csak hab a tortán, hogy szivárványos világunkban egy Gulyás Balázs nevű publicista is hasonlót álmodott, amit az ATV-ben egy A4-es lapra felírva föl is mutatott a nézőknek. Ne sajnáljuk tőle!)

S akkor most nézzük meg a másik álmodozó ábrándját saját jóemberségéről a valóság kíméletlen tükrében. Csak szikáran idézünk az Angard adásából:

„Tóth Csaba: Én a multikulturalizmust támogatom, de nem gondolnám magam bevándorláspártinak. Ez két külön dolog. Amit az Ottó mond, azzal az volt a baj, az engem arra emlékeztetett, amikor azt mondták, hogy aki nincs velünk, az ellenünk. És nem szeretnénk, hogy ilyen leegyszerűsítő legyen a politika.”

Gajdics Ottó: Milyen jó nekünk, hogy mi, akik migránsellenesek vagyunk, azt büszkén vállaljuk. A migránspártiak pedig ódzkodnak attól, hogy így nevezzék őket.

TCS: De nem vagyunk!

GO: De azok vagytok! – vágott vissza abban a másodpercben, szemtől szembe Gajdics, amire cáfolat helyett csak egy kínkeserves nevetgélés volt a reakció.

Ágnes asszony makkos álmával Kövér Lászlót akarta mocskolni. Sikertelenül. Tóth Csaba pedig úgy igyekezett jófiúnak feltüntetni önmagát, hogy a számára is nyilvánvalóan hazug álmát akarta a valóságként feltüntetni. Mert a nyilvánosság előtt szégyelli bevallani, hogy nemzetellenes liberális nézeteket vall és terjeszt.

Szerencsére a bili mindkét esetben kéznél volt, hogy belelógó kezük révén ráébredjenek a valóságra.

6
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/66244/pics/lead_800x600.jpg
Angard,Demokratikus Koalíció,Echo Tv,erotikus álom,Gajdics Ottó,Kövér László,Magyar Idők,Tóth Csaba,Vadai Ágnes
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Ferenc 2018-12-16 10:15:58
Nem kell nagyon erőlködni, hogy megállapíthassuk, szinte semmiben sem különbözik az ellenzékiek parlamentben és a parlament előtti viselkedése, a határon, Röszkénél történt eseményektől. Ott a muszlim felbújtót terrorizmussal vádolták meg!
Válaszolok
Mihály válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-12-14 16:40:27
Vadai egy utolsó szarkeverő ribanc.
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2018-12-14 00:04:28
Kata, igaza van !!!
Ettől a bomlott agyú lotyótól a kutya is csak sztaniolpapírba csomagolva fogadná el a csontot !!!
Válaszolok
éva 2018-12-13 21:31:44
Megbomlott ezeknek az agya! A vegetatív idegrendszerük kontroll nélkül pörög a hazugság pályáján. Már annyira el vannak rugaszkodva a realitás talajától, hogy a tényeket, a valóságot már nem képesek látni, elfogadni, vagy legalább megfogalmazni! Ez súlyos leépülés!
Válaszolok
kata 2018-12-13 19:47:13
Ha nekem is ilyen ronda pi..a fejem lenne,én is erotikával álmodnék.Legyünk néha el-
nézőek,lehet azért ennyire utálatos ez a nyomorult véglény,mert alapvető dolgokból
is hiányt szenved.Szerintem totál bele van esve a hőscincér főnökébe,és gondoljunk
bele micsoda kínszenvedés lehet, minden nap ott ül mellette vágyának tárgya,de nem
jut hozzá.Ezért teper annyira,hogy az ájtatos manó elismerését kivívja-amellett persze,
hogy agymenéseit ő is osztja-,de klárika féltőn óvja kis játékszerét.Ennek a szeren-
csétlennek még attól sem kell félnie,hogy valaki inzultálja,mert úgyis csak az első
lámpáig vinné.Mindenki arról álmodik,ami napközben legjobban foglalkoztatja,tehát
ne lepődjünk meg ennek a ronda, közönséges, nőnek nem nevezhető favágónak
a mocskos fantáziájától.De legalább tartotta volna magában,mert ki kíváncsi ennek
a gusztustalan majomnak az álmaira?
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-13 18:48:51
Vadai (vörösbegy) Ágika !
Ébredjél már fel a hosszan tartó téli álmodból, te szerencsétlen !!!!
A bányászbéka valaga alatt vagytok két arasszal, - az összes többi bohócpárttal együtt - úgyhogy minden normális (tehát nem kommunista) ember számára teljesen érthetetlen a görcsölésetek.
Most már ott tartotok, hogy a saját - volt - szimpatizánsaitok szemét is csípi az sok ökörség, amit napról-napra műveltek.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?