Fekete Momentum – A vágóhíd a rendőrök hősiessége miatt kerülhető el

Fekete-Győr András, a brüsszeli főliberális Orbángyűlölő, Guy Verhofstadt magyarországi momentumos helytartója, a szintén Brüsszelben dolgozó Göncz Árpád unokájának, Benedek Mártonnak a párttársa előre készült a csütörtöki provokációra. Hiányolta az agresszívebb fellépést, ezért saját kezével hajította a füstbombát a rendőrökre.

Mintha csak erre várt volna az erőszak iránti vágytól megrészegült söpredék, azonnal neki is rontottak a biztonságiaknak.

Feketéék szimplán a saját érdekükben hajtják a rendőrökre a népet (Fotó: Index.hu/Huszti István)

Fekete-Győr pontosan tudta, hogy fellépésének ez lesz a következménye. Nyilvánvalóan akarta, ösztönözte az erőszakot.

Tudta, hogy szerdán már rendőrök sérültek meg. Hogy felborogatták a kukákat, padokat gyújtottak föl, ahogy nem kímélték a nemzet karácsonyfáját, meg az alá készített ajándék szánkókat sem, amelyeket rászoruló gyerekek várnak karácsonyi ajándékként. A momentumos sötétség tisztában volt azzal is, hogy a súlyosan erőszakos bűncselekmények a keresztények elleni nyílt gyűlölet hirdetésével, a karácsony ünnepével szembeni megvetéssel párosulnak. Nem volt ellenére annak a mindennél aljasabb szlogennek az ismételgetése sem, hogy „ég a fenyő, ég a rendőr”, ami önmagában brutális támadás a magyarok lelki békéje és testi épsége, biztonsága ellen. Zenét jelenthetett a füleinek a „kurva boldog karácsony” rigmusának skandálása is.

Fekete-Győr tisztában volt azzal is, hogy Soros György szervezeteinek kitartottjai szintén ott randalíroznak a tüntetők között, (valószínűleg hozzájuk köthető külföldi zavargót elő is állítottak a rendőrök). Brüsszelből talán éppen a Göncz-unokán keresztül értesülhetett az események további nemzetközi kapcsolatáról is: Sargentini naná, hogy melléjük állt! Twitteren írta: „Budapest az utcán tiltakozik az Orbán-kormány új törvényei ellen”.

Sötét Fekete-Győr tudta, ha ráhajítja a füstbombát a rendőrökre, akkor a szerdainál is durvább összetűzések alakulhatnak ki. Közben a markába röhöghetett azon, hogy a tüntetések úgymond’ a Munka Törvénykönyvének módosítása miatt, a munkások érdekében szerveződtek, hiszen lámpással sem talált senki a támadók között egyetlen munkást se. Erről a jelszavak árulkodnak leginkább. A „Mocskos Fidesz, az „Orbán takarodj”, a „Nem megyünk haza”, a „Ki nem ugrál, Orbán Viktor, hejj, hejj!” rigmusok nem a munkásmozgalom klasszikus „Munkát, kenyeret” jelszavára hajaznak. Sokkal inkább arra, hogy az ellenzék tehetetlenségét elfedve, erőszakkal akarják megbuktatni az Orbán-rendszert.  Hiszen demokratikus úton ez számukra egyszerűen képtelenség.

A magát a demokrácia bajnokának tekintő nagyon momentumos vezér mindezek tudatában dobta a rendőrökre a további erőszakra jelet adó füstbombáját. Azért, hogy „a hangulatnak adjon egy kis spirituszt”, mondta a Pesti Srácok kamerájába. Persze, hiába papol polgári engedetlenségről, ilyen a magyar jogban nincs és még a szoci-szadeszos időkben sem volt. Pintér Sándor belügyminiszter úgy fogalmazott, hogy „A demokráciát rendbontók zavarták meg. Azok, akik arcukat elfedve összetévesztették a demokráciát a törvénytelenséggel.”

Rossz hír, hogy ennek sajnos valószínűleg nem lesz vége a májusi EP választásokig. Mert itt nem érdekvédelemről van szó, hanem aljas kampányolásról. Feketéék tehát szimplán a saját érdekükben hajtják a rendőrökre a népet.

S hogy ebből eddig nem lett vágóhíd, mint Franciarországban, az csak a rendőrök hősies helytállásának köszönhető. Reméljük, ezután sem lesz.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/66314/pics/lead_800x600.jpg
Fekete-Győr András,Guy Verhofstadt,Judith Sargentini,Momentum,Soros György,tüntetők
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2018-12-23 19:07:34
Ez fekete nem fekete, hanem sötét és jellemtelen is. Dologtalan kártékony személy, akinek remélem a Parlament, ki fogja adni a mentelmi jogát és az általa elkövetett garázdaságért a vonatkozó Magyar törvények szerint meg kapja az érte járó méltót, de nem felfüggesztve, hanem letöltve. Nem csak neki kellene kiadni a mentelmi jogát a Parlamentnek, hanem mindegyik parlamenti képviselőnek, aki az elmúlt napok viselkedésükkel kimerítették a garázdaság büntető jogi tény állását és anarchiára uszították a tudatlanokat. A Rendőrség szerintem sok-sok videót vett fel, ami alapján a garázdaság tényállása bizonyítható velük szemben.

Az un. ellenzéki politikusok generálni akarják az anarchiát és ebben meg kell akadályozni őket. Most amikor végre a gengszter váltást követően egy új soha nem tapasztalt gazdasági-társadalmi fellendülés van kialakulóban akkor ennek az anarchia kifejezetten káros vele járója. Az anarchiát szítókra szerintem a törvény teljes szigorával kellene lesújtani, mert minden életünket jobbá tevő pozitívum ami miattuk elmarad az olyan mintha megint megloptak volna minket.
Válaszolok
éva 2018-12-17 20:47:53
Mélységesen sajnálom, hogy patt-helyzet alakult ki velük kapcsolatban! Olyan szarvasos-AGANCS áll mögöttük, aki(k)-nek legyőzéséhez CSODÁRA LENNE SZÜKSÉGÜNK!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-15 11:02:03
Ha már a cikkben szó esik a rigmusokról, hát én is mondanék egyet ennek a sz@rházi, kerítéslécfogazatú Verhofstadtnak, az éppen ügyeletes Soros-csicskáknak, a Fegyőr - féléknek, meg az összes többi hazaáruló baromnak:
"EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK !!!! HEJJ, HEJJ !!!!!!!!
Egyébiránt - ha rajtam állt volna - én megfordítottam volna a koreográfiát:
A rendőröknek kellett volna apró, kis trükköket alkalmazva molesztálni ezeket a mosdatlan szájú aljasokat, még aztán az ő részükről nem történik valami atrocitás, és máris megvan az őrizetbevételek sorozatának indoka !!!!!
Aztán az Isten sem mentette volna meg őket a példás ítélettől !!!!
Egyébként, még mindig nem értem, hogy ezt a sz@rjankó, néhány száz fős handabandázót miért nem szorítja ki a rendőrség a nemzet főteréről !!!!
Válaszolok
kata 2018-12-14 20:50:48
Ezt a kis tetű dologtalan ingyenélő sorosbérenc nyikhajt érdemei elismerése mellett
kell bekísérni a börtönbe!El ne képzeljék,hogy azért,mert soros aktivistái,rájuk nem vonatkoznak a törvények!Adnék én neki olyan spirituszt hangulatilag,hogy az élettől is
elmenne a kedve.Itt nem fognak Majdant csinálni!Szerencsére több a normális ember
mint Ukrajnában,Macedóniában.A vén bajkeverőnek megint bele fog törni a bicskája
Magyarországba!!Nehogy azt higgyék ezek a kis semmirevaló taknyok,hogy majd itt
ők fognak diktálni!Ha nem tetszik a rendszer,húzzanak innen,ilyen állampolgárokra
senkinek semmi szüksége.Nem is értem mit keresnek még itt,hiszen elmondásuk szerint ez egy élhetetlen diktatúra.Menjenek nyugatra mosogatni,vagy csináljanak
amit akarnak,de itt nem lesz anarchia.Bármennyire erőlködnek,nem tudják meg-
szolgálni a mocsok gazdájuk által beígért júdáspénzt.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?