Beduinok – Az ellenzék a magyarok ellensége maradt

Azt már eddig is tudtuk, hogy a látszólag a Munka Törvénykönyvének megváltoztatása miatt megszervezett tüntetéseknek semmi köze nincs a munkavállalókhoz, a munkásokhoz. Ahogy múlik az idő, a rendőrség által előállítottak között egyre nagyobb számban találhatók köztörvényes, büntetett előéletű rendbontók, külföldiek és – természetesen – ellenzéki politikusok.

Nyakó István (képünkön) egy szerinte magasabb rendű erkölcsi igény miatt erőszakoskodott a rendőrökkel

A köztörvényesek közt tolvajok, járműlopók, csoportos garázdaság miatt elítéltek, rongálók, ittas járművezetéssel bíróság elé állítottak, kábítószeresek vannak.  Ezek azok az emberek, akik nem mennek a szomszédba, ha valaminek az érdekében rendbontásra, randalírozásra bíztatja őket valaki. Ezek azok, akik nem riadnak vissza a garázdaságtól, még akkor sem, ha rendőrökkel kell felvenni a harcot. Aljanép, ahogy a pesti flaszter nevezi őket, ha tetszik söpredék.

Aztán jönnek azok, akik az irányításban, a szervezésben jeleskedő külföldiek. Itt van például a rendőrre bottal támadással gyanúsított belga-kanadai férfi, bizonyos Adrien Beauduin, akinek csak a neve és a mentalitása hajaz a beduinokra, valójában egy tőről metszett CEU-hallgatóval van dolgunk. Ráadásul a genderszakon folytat doktori tanulmányokat, hogy végzése után tudományos alapon tudja rábizonyítani a fiúkra, hogy leány és fordítva. Ha pedig ez ellen valaki tiltakozik, akkor majd a sorosista Helsinki Bizottság jól ellátja a baját. Beauduin az egyik irányítója a tüntetéseket szervező Szabad Egyetem nevű Facebook-csoportnak. A cél az, hogy a munkaügyi jogszabályok változása miatt tüntetőket egyesítse a Soros-egyetem miatt tüntető, a Kossuth téren sátorozó fiatalokkal. Miután munkásokat egyáltalán nem lehet a téren és a vonulók között felfedezni, ezért a beduinnak nem volt nehéz dolga az egyesítéssel, így a sorosisták energiáit a rendőrök elleni támadásra mozgósíthatta. Ha bebizonyosodik ellene a vád, akkor 2 - 8 évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható. A másik előállított külföldi tüntető egy 19 éves német lány, aki a gyanúsítás szerint szintén a rendőrökre támadt. Meg tudja azt nekem mondani valaki, hogy mi a jó fenét keres egy 19 éves lány a nyilvánvalóan a magyar kormány megdöntésére irányuló magyarországi tüntetésen, ha nem jó pénzért odaküldte valaki? Például valamelyik Soros-szervezet. Jószerével azt sem tudja, ki fia-borja Orbán Viktor, Szent Istvánról nem is beszélve, eszik-e vagy isszák-e azt, hogy Fidesz?

Aztán a tüntetők között sorolhatjuk természetesen az ellenzéki politikusokat is. Ezek is sorosisták. Maga Lendvai Ildikó makogta el angolul a választás előtt ugyancsak a Kossuth téren, hogy az ellenzékiek kivétel nélkül Soros oldalán állnak. Fel-fel tűnik a randalírozók között Szél Bernadett, a minden tisztségétől megfosztott, pártjából is elmenekült képviselő, s nem győz közösséget vállalni a szegény gyerekek ajándékát ellopó, megrongáló aljadékkal, a nemzet karácsonyfáját felgyújtani akaró kereszténységellenes merénylőkkel. De mondja uszító dumáját a könnygázhatás „borzalmait” elszínészkedő Kunhalmi Ágnes a rendőrök hősies magatartása ellen, a garázda tüntetők mellett szónokló DK-s Gréczy Zsolt, hogy a velük szoros szövetségben aljaskodó Jobbik Jakab Péteréről már ne is beszéljünk. Ez a szerencsétlen Nyakó István, az MSZP sajtófőnöke meg azt hablatyolja az ATV-ben, miközben a tények szerint erőszakosan nekiment a parlament előtt sorfalat álló rendőröknek s megpróbálta feljebb taszigálni őket a lépcsőn, hogy mindezt egy szerinte magasabb rendű erkölcsi igény miatt tette, hogy demokratikus, szabad és független Magyarországon élhessen. Barom!

Az ő „erkölcsük” szerint nyilván az a szabad, demokratikus ország, ahol a vágyott szocialista-liberális s a hozzájuk felzárkózó hellerista Jobbik van hatalmon, ahol külföldiek, magyar köztörvényesek és közéjük tartozó politikusok szabadon támadhatnak a rendfenntartó erőkre, kitörhetik a parlament ablakait, felgyújthatják a nemzet karácsonyfáját s meggyalázás céljából kedvükre kihozhatják a magyarság templomában őrzött Szent Koronát.

Emlékezhetünk, 2006-ban a gyurcsányi rendőrség támadt a békés ünneplőkre, most a libsi csűrhe a békés rendőrökre. Tizenkét év múlt el azóta, de a sorosista ellenzék semmit sem változott. Marad, aki volt, a magyarok ellensége.

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/66348/pics/lead_800x600.png
a magyarok ellensége,Demokratikus Koalíció,Gréczy Zsolt,Jakab Péter,jobbik,MSZP,Nyakó István,Szél Bernadett
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
József
József 2018-12-18 13:50:18
Kedves Ferenc! Valóban évtizedek óta nem beszéltünk, nem találkoztunk, amit őszintén sajnálok. Számomra a bejegyzésedből lett világos, hogy amíg én örömmel köszöntöttem a rendszerváltozást, s azóta is elkötelezetten szolgálom a különösen 2010 óta stabilizálódó új világot, addig a Te szívedhez az ellenoldal áll közel. Ez a politikai nézetkülönbség más, egykori barátokkal, osztálytársakkal is megesett. Nem öröm, de sajnos tény. Változó világba születtünk. Azt viszont kifejezetten furcsának tartom, hogy a világnézeti különbözőségünkből fakadóan ilyen kicsinyes, minden alapot nélkülöző megállapításokat teszel. Ha neked ez jólesik, akkor tedd, nem tudom megakadályozni a jövőben sem.
A véleményem azonban az róla, hogy kifejezetten méltatlan Hozzád, ami árnyék vet ifjúkori szép emlékeinkre. Engedelmeddel én - rosszindulatú megjegyzéseid ellenére is - a jövőben is a szépre emlékezem Veled kapcsolatban!
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Ferenc bejegyzésére 2018-12-18 12:48:11
Bár nem nekem szól a "magasröptű üzenet", és a Józsi sem kért meg a válaszadásra, de:
Szerintem a cikkben szereplő, tőrőlmetszett CEU hallgató pont ugyanolyan, fényre csak egyre sötétedő ökör, mint amilyennek te tetteted magad. Nem is kellett sokat győzködni az olvasókat, úgy látszik, hogy mindezt elsőre elhitték neked.
Végezetül egy axióma csak neked, csak itt és csak most:
" A világ mindenkinek annyi, amennyit megért belőle !!!!! "
Te - láthatóan - semmit nem értettél meg mindabból, ami manapság körületted zajlik.
Válaszolok
Ferenc 2018-12-16 22:12:08
Mondd, kedves Józsi, milyen is az a "tőről metszett CEU hallgató"? Hasonlít-e a fideszes Kovács Zoltánhoz, vagy az utóbbi ex-CEUs ugyan, de sosem volt "tőről metszve"?

A lényegre térve: micsoda jellemtelen, kisstílű gazemberré lettél az évek, vagy inkább évtizedek során, amióta utoljára összefutottunk. De az írói stílusod a régi, töröd a szép magyar anyanyelvünket, primitíven, bár legalább mulatságosan.

Emlékszel-e, amikor közvetlenül a szóbeli érettségi után ott álldogáltunk néhányan a Vendel utca sarkán, és odalépett hozzánk Irénke? (másoknak: Irénke a magyart tanította gimnáziumi osztályunknak) Arcán széles mosollyal (brrr...) gratulált mindenkinek, hogy túljutottunk a nagy próbán, majd a kézfejét nyújtotta feléd kb. e szavakkal:
- Megérdemlek egy kézcsókot, ugye, Józsi, ezért a magyar érettségi négyesért?
s te annak rendje-módja szerint oda is lehelted azt a kézcsókot.

Nem érdemelted meg a négyest, ezt újságírói pályafutásod is bizonyítja. Ám nem is ez az izgalmas kérdés, hanem, hogy pusztán zavarodban tettél-e eleget Irénke felhívásának, vagy pedig már akkor is ott munkálkodott benned a szolgalelkűség, a kézcsókhatnék, a talpnyaló hajlamod - más testtájakról ne is essék szó, elég a kézfej meg a talp -, ami aztán (számodra) szerencsésen kiteljesedhetett e végtelenül ocsmány fideszrezsim szolgálatában.

Igazából persze nem várok választ, és ígérem is, többé nem zavarlak.
Válaszolok
kata 2018-12-15 19:55:55
Ezek az aljas ballibsi hazaárulók ezek szerint képesek még köztörvényes bűnözőkkel is
összefogni a hatalomért.Hányszor kell még rommá verni őket a választásokon,hogy a
mogyorónyi agyukkal felfogják - lassan mondom,hogy lendvai is megértse - amíg raj-
tunk múlik,ez a mocskos tolvajbanda soha nem fogja az enyves mancsát rátenni a
kormányrúdra.Hiába tüntetnek,akcióznak,semmit nem érnek el,ráadásul kiröhögte-
tik magukat.Annyira hiányzik a megszokott apanázs a közösből,hogy beleőrülnek,
hogy nem tudnak hozzájutni.Mert hiába ugatnak,hogy az emberek érdeke,stb.min-
dig minden a pénzről szól,a többi csak körítés. Szerencsére egyre fogy a hiszéke-
nyek tábora,akik bedőlnek nekik.A minapi kis akciójukat a Parlamentben egyébként
még saját táborukból sem támogatták számottevően.Rajtuk már a soros-fiúk sem tudnak segíteni,az álarc végleg lehullott a pofájukról.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-15 18:37:52
Szögezzük le, hogy ez a "éhségmenetes" Nyakó hülyébb, mint valaha !!!!
A majom Gréczyvel, meg a Jobbik "dicső" Jakab Péterével egyszerűen nem is érdemes foglalkozni.
A budapesti utcákon és a Kossuth téren őrjöngő nyikhajokkal kapcsolatban pedig figyeljük meg, hogy azok közül egy sincs, aki a "vitatott" megemelt túlórakeret miatt ment oda "tüncizni" !!!!
Ezek mind lefizetett Soros-csicskák, akik kifejezetten a balhé és a rendbontás céljából ökörködnek, még a rendőrség meg nem unja az atrocitásokat, és közéjük nem vág !!!
Egyébiránt, mégis milyen anya szülte azt a barmot, aki az Országházból el akarja rabolni a Szent Koronát ?!
Ezeknek a tökéletleneknek a - mérhetetlen primitívséget tükröző - viselkedésével kapcsolatban csak azt lehet felidézni, ami a Tűzszekerek című filmben hangzik el:
"Nem lehet bepótolni azt, amit Isten kihagyott !!!!"
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?