hirdetés
Blogolj!

„Kötelet nekik” – Gyurcsány is egyetért a vérszomjas feliratozókkal

Nézem a Kossuth tér betonján a tüntetések után maradt feliratokat és nem akarok hinni a szememnek. „KÖTELET NEKIK”, majd egy akasztófára fellógatott figurára mutató nyíl mellett, hogy „TŐKÉS FIDESZES”. A csupa nagybetű használata az internetes kommunikációban a kiabálás megfelelője. Tehát a szövegeket felfestők és társaik nem egyszerűen a kormány felakasztásáról ábrándoznak, hanem – lévén ifjú, internethasználó nemzedék – egyenesen kiabálva akarják nyomatékosítani dühüket, a gyilkolás szándékát. Abba kár belemenni, hogy név szerint Tőkés Lászlót emlegették-e az akasztófán, vagy általánosságban beszéltek a tőkéssé vált fideszesekről. Téves értelmezésekre az aljas és ostoba szövegezők adtak alapot. Ám ha az ő interpretációjukat vesszük helyesnek az még rosszabb, mert így nemcsak egy ember halálát vizionálják nem kicsiny kéjjel, hanem mindazokét, akiket ők tőkésnek gondolnak az emberek tőlük szerencsére nagyon távol álló csoportjából.

Az ellenzéki falazóbrigádnak ezúttal is Gyurcsány Ferenc (képünkön) a legaljasabb képviselője  (Fotó: Lokál.hu)

Nyugodtan mondhatjuk, hogy akár potenciális tömeggyilkosok is randalírozhatnak a sorosisták szervezetei által irányított utcai megmozdulások agresszorai között. A halálgyáros Sztálin és Lenin mai követői s kiabálják, hogy kötelet nekik.

S e vérszomjas csürhe hőzöngésének remélt haszonélvezői, a kormányrúdról ábrándozó ellenzéki pártok egyszerűen kussolnak, még véletlenül sem határolódnak el a halállal fenyegető feliratoktól. Sőt, Kunhalmi saját szájával is terjeszti a mocskot, mondván egyik uszító beszédében, hogy „harcoljatok, mert ezek el fogják vágni a torkunkat”. Azokat vádolva vérengzéssel, akiket ők akarnak felakasztani. Azt a kormányt, amelynek rendőrsége hihetetlen fegyelmezettséggel áll ellen a botránygyárosok legaljasabb provokációinak is. Úgy, mint az igazi hősök.

Az ellenzéki falazóbrigádnak azonban ezúttal is Gyurcsány Ferenc a legaljasabb képviselője. Az emlékezetes ’köteles’ beszéd óta ő az az egyetlen ellenzéki politikus, akinek ezt a szöveget különösen komolyan kellene vennie. Ha valaha is lett volna benne egy szemernyi jóérzés – alig van ma józan ember az országban, aki ezt feltételezné róla – akkor elsőként kérte volna ki magának a köteles feliratokat s határolódott volna el az ezeket „megalkotó” betonfirkászoktól. „Akit a kígyó megmar, az a gyíktól is fél” – gondolhatnánk Gyurcsányról magyaros logika szerint, de fölösleges erőlködés. Tudjuk, a 2002-es választások előtt az ő ötlete alapján szerveztek a szocialisták kampányt Kövér László ’köteles beszéd’ néven híressé vált mondatainak kiforgatására építve. Gyurcsány és a jóérzés azonban két külön kategória. Nemhogy lelkiismeretfurdalása lenne, hogy a nép aljas átverése kellett ahhoz, hogy választást nyerjenek, hanem még dicsekszik is mindazzal, ami történt. Debreczeni József könyvében, Az új miniszterelnökben ezt mondja: „Mi csináltuk meg a „köteles akciót" is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az – egy kis rossz szándékkal – ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket.”

Láthatjuk, rossz szándékkal azóta is el vagyunk látva. Nem kevéssel, sokkal. S az akkor kötelekről hazudozók ma a fiatal akasztani akaróknak falaznak. Így közösen kiabálják oda a kormánynak, hogy kötél lesz a vége, ha nem azt csinálják, amit ők akarnak. Ők, az a szabad szemmel alig látható kisebbség, a fizetett provokátorok serege. A demokráciára támadó terroristák.

Mert a Századvég friss kutatása szerint a magyarok 83 százaléka elutasítja az utcai erőszakot, a rendőrök ellen irányuló agressziót. Még a baloldali érzelmű emberek 73 százaléka is hasonlóan vélekedik, ellentétben zsebsztalinista vezéreikkel.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/66401/pics/lead_800x600.jpg
akasztás,Gyurcsány Ferenc,Köteles beszéd,Századvég,Sztálin nyomában,Tőkés László,vérszomjas
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2018-12-23 06:50:44
A vonulgató ellenzéki csürhe most már Ádert is elküldte pi@sába. Szítják az anarchiát, ami a többségben lévő higgadt emberek, de a tüntetgetők jobb létre derülését is elfogják lehetetleníteni, mert anarchiába a jó léti állam soha sem alakulhat ki, pedig csak valami őket érintő komoly változást, ami nem olyan rég történt (2009) eseményt kellene helyén kezelni az emlékezetükben.
A gyujcsányfejko által kreált szakértői nemtudomka kormány 2009.12.17.-én a parlamentben a boci szemű szakértői nemtudomka, OKJ-s liba tol@aj, ciprusi miliárdos offsor bajnok gojdonka előterjesztésére a Magyar Nőknek 7 év a Magyar Férfiaknak 5 év kényszermunkát adott az általa benyújtott nyugdíj törvény elő terjesztésével (lásd Magyar Közlöny 2009 decemberi számaiban, ami talán nem nevezhető propaganda anyagnak), amit az akkori MSZP-s és SZDSZ-es parlamenti többség megszavazott. Nekik volt akkor 2/3-t jóval meghaladó koalíciós többségük. Most ez a sz@rjankó, jellemtelen MSZP-s gyökerű kisebbség tüntet és szítja az anarchiát a 400 óra túlmunkát lehetővé tevő szerintük „rabszolga törvény ellen”. A jelenleg hatályos munkatörvény szerint 250 órát lehet túlórázni, az új előterjesztés alapján 400 órát, az Únióban 415 óra a max. megengedett.
Az Úniós zászlót lengető anarchisták akkor mi ellen is tüncizgettek Úniós zászlókkal???
Hogy is van ez DK-s, MSZP-s, LMP-s, Jobbikos agymosottaknak, vissza kellene mennetek az általános iskolába, ha nem tudjátok az éveket tisztességgel számszakilag összevetni az órákkal.
A radikális jobbik roncsain vegetálók pedig elmehetnének már a jó k@rv@ nénikéjükbe, mert amit most ők művelnek azt jelzőkkel már nem is lehet minősíteni.
Hol voltak az elvtársak a Magyar Dolgozók érdekvédelmében, amikor a több éves kényszermunkát a Magyar Embereknek kárára megszavazták. Az elvtársaknak van tükör az otthonukban, de szerintem nincs, mert akkor naponta szemen kéne köpni magukat. Az ennyire durva nép ellenes cselekedet után még nekik áll feljebb, hogy elfordult tőlük a nép és Orbánnak lett ismét 2/3-a. Míg élek törjön le a kezem, ha DK-ra vagy MSZP-re vagy azok elv barátaira húznám be az X-t a választásokon. Ezzel még szerintem vagyunk még pár százezren, talán többen is.

A gyurcsány féle szemkilövetős DK-s szarjankót, pedig most már fizikailag, jogilag is meg kellene állítani, mert Ő anarchiára törekszik az Országunkban, ami számára gazdasági előnyt jelent, nekünk pedig gazdasági ellehetetlenülést és NIHILT.
A gyujcsány macáját vadai ronda ágnest pedig nem szabadna olyan helyzetben tartani, amivel nemzetbiztonsági adatokhoz juthat.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-17 14:47:50
Gyurcsány(i)ról - meg persze a többi aljas, mocskos kommunistáról - eddig is tudtuk, hogy teljesen elment az eszük, de amit ez alatt a pár nap alatt (az esetek legnagyobb részében persze törvénybe ütközően) műveltek a Parlamentben és Budapest utcáin, az már túlmegy minden határon.
Normáliséknál már régen az ápolók egyesével összeszedték volna az agyamenteket, és zárt osztályra vitték volna valamennyit, mert a tetteik alapján pontosan odavalók !!!
Válaszolok
Erős 2018-12-17 09:12:26
Nagyon korrekt elemzés, köszönjük! Tisztelettel: Gábor.
Válaszolok
Suarez jr. 2018-12-16 19:19:56
Kötelet a Gyúrcsányi nyakába !!! Egyetértünk vele !! Gyurcsány takarodj !! Gyurcsány takarodj !! Gyurcsány takarodj !!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?