Orbán g*ci? – A liberálvalóság pusztulást hozna az európai embereknek

Hazugságcseppben a hazugságtenger.

Gy. Németh Erzsébet Facebook-oldalán találtam ezt a mostani tüntetések rágalomáriáihoz pontosan illeszkedő hirdetmény. Három mondatából mindössze egyet sikerült igaz tartalommal megtöltenie. Budapestnek ezen a részén ugyanis valóban Dunai Mónika az országgyűlési képviselő. A második mondat viszont már nem stimmel. Egyáltalán nem kötelező jelleggel kell ugyanis túlórákat vállalnia a dolgozóknak, mint állítja, csak akkor, ha abba a munkavállaló is beleegyezik. A 400 óra is úgy van feltüntetve, minta ez törvénytelen túlzás lenne, noha ez az érték nem éri el az Európai Unió által megszabott 416 órás felső határt. 

Gy. Németh Erzsébet három mondatából mindössze egyet sikerült igaz tartalommal megtöltenie (Fotó: ATV)

A harmadik mondat hazug aljasságára kár szót vesztegetni. Olyan párt képviselője ejti ki a száján a rabszolga kifejezést, amelynek tagjai lelkes hívei voltak a majd ötven éves Kádár-rendszernek, amikor a legtöbb dolgozó örült, ha 1000-1500 forintot vihetett haza a hó végén. Aki pedig jobban el volt eresztve, az megkereste a 4500-5000 forintos álombért is. S a liberális, neomarxista diktátorok a rendszerváltozás utáni két évtizedben is mindent elkövettek a bérek féken tartása érdekében, miközben garantált nyerséget fizettek a külföldi nagytőkének, hogy a profitjuk minden körülmények között meglegyen, miközben a rezsinket hagyták nekik az egekbe emelni. A magukat szocialistának valló mai liberálisok mindig a nagytőke pártján álltak, soha nem a kisemberkén, azt csak hazudták, ahogy most is teszik.

Most sem a magyarokat akarják megvédeni. A rabszolgázás csak ürügy, hogy ellenséges hangulatot keltsenek a kormány ellen, azt akár erőszakos úton is elmozdítsák a helyéről, hogy Soros György és az Európai Unió közös érdekeit, a migránsok magyarországi betelepítését elősegítsék. Mert már nem bírják elviselni a demokrácia szabta kötelezettségeket, hogy a magyarok már harmadszor meggyőző többséggel Orbán Viktort választották maguknak vezetőnek. Erre is azt mondták, hogy az ellenzékre összesen többen szavaztak, mint a kormánypártokra. Ami persze a lényegen semmit nem változtatna, de nem árt jó rögzíteni, ez szintén ordas nagy hazugság. A Fidesz-KDNP-nek ugyanis 2 824 551 listás szavazója volt, a parlamenti ellenzék pártjainak pedig összesen 2 488 097.

A Gy. Németh-féle rágalom hirdetményekhez hasonlót nyilván más fideszes parlamenti képviselők körzetében élő választópolgárok is olvashattak.

Velük kapcsolatban csak a luciferi mondat a leghelyénvalóbb: „Nem adhatok mást, csak mi lényegem!”

Ahogy nem volt képes igazat mondai szívbéli elvtársuk, a gigaliberális Guy Verhofstadt volt belga miniszterelnök se, aki a bevándorlásellenes valóság erejétől reszketve, tehetetlen dühében leújabban odáig süllyedt, hogy Orbánt gecinek titulálta. Óriásplakátján pedig azt hazudta, hogy Orbán teszik tönkre Európát. Nem pedig ők, akik a migránsbűnözők terrorja után már eddig is százak haláláért felelősek s újabb gyilkosságok valószínűségétől sem visszariadva, ezek után is ki akarják szolgáltatni a kontinenst a bevándorlóknak, eltiporva az európai emberek elementáris önvédelmi akaratát.

Ezek a valóságot még ilyen nyomorúságos hirdetményeken sem képesek megjeleníteni. Se a DK, se Verhofstadt. Se senki a bevándorláspártiak oldalán. 

Mert ami számukra a valóság, az európai emberek számára maga a nyomorúság, a pusztulás. Ezt pedig soha nem merték, s ezután sem merik közhírré tenni.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/66471/pics/lead_800x600.jpg
Demokratikus Koalíció,Dunai Mónika,Facebook,Guy Verhofstadt,Gy. Németh Erzsébet,nyomorúság,Orbán Viktor,pusztulás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Zoltán 2018-12-19 17:28:28
Remélem most már a baloldali szavazók is ráébredtek milyen internacionalista söpredéket juttattak a parlamentbe, és a jövő évi két választáson ezeket a patkányokat
eltakarítják.
Egy józanul gondolkodó párton kívüli Győr- Sopron megyéből. Borza Zoltán
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-19 12:48:41
Bevallom, hogy én a hosszú életem során még nem találkoztam olyan kommunistával, aki igazat szólt volna. (Esetleg, életében egyszer tévedésből !!!!!!)
Ebben a tevékenységben különösen élen jár ez a hitvány, szerencsétlen Gy. Német Erzsébet. Ő ugyanis nemrég óta hazudik, csak mióta beszélni tud !!!!
Nemhiába tartalmazza a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATÁNAK 3. pontja:
" A kommunista mindig hazudik: kicsit, nagyot, még nagyobbat, nyilvánosan, logikátlanul, betegesen, és szégyenkezés nélkül. "
Forrás: Prof. Dr. Bokor Imre
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?