A nagy nevettetők – Kunhalmi, Vadai, Varju, Hadházy és Bangóné

Kezembe került Kalmár Tibor A nagy nevettetők című könyve, amely a Sztorik a pesti éjszakából alcímet viseli. Megmosolyogtam magamban a pillanatot, mert elképzeltem, hogy Karinthy Frigyes, Molnár Ferenc, Heltai Jenő vagy éppen Rejtő Jenő humoros anekdotái mellé milyen nagyszerűen passzoltak volna a tévészékház előtti, de egyáltalán nem viccesnek szánt, mégis baromira röhejes pillanatok, amelynek országgyűlési képviselők voltak a főszereplői. Legmerészebb álaminkban sem gondoltuk volna, hogy egyszer azon kapjuk Kunhalmi Ágnest, amint nagy lendülettel nekifut egy ajtónak, anélkül, hogy kinyitná. Az mint az éji bogár, kopp és a visszapattanó Ágika a földre veti magát. Vagy szemtől szembe láthatjuk Vadai Ágnest, amint azon siránkozik, mint gyerekek az óvodában, hogy letépték a fejéről a sapkáját és a haja is borzas lett kissé. Jujj!

Bangóné éceszgéberi alakítása vitte el a pálmát (Fotó: Facebook)

Majd a sorosista táncrend szerint porondra pördül Varjú László és birkózóbemutatót tart a biztonsági szolgálat emberivel, akik nem engedik oda, ahova neki egyébként sem volna szabad bemenni. Még az egyik fegyvere után is kaparászik, ami mindennek a legviccesebb része. A céllövészet azonban már szerencsére kimaradt a produkcióból, jött a mentő és kórházba vitte a beteget.

Ám ekkor már Hadházy Ákos vette át a stafétát, aki a lépcső korlátján csimpaszkodott az emelet irányába, mint egy mozgássérült orángután. Még kellően ki sem tudtuk rajta röhögni magunkat, amikor már hősünket a bejárat előtti flaszteron látjuk. Hanyatt fekve, felcsúszott pulcsival, meztelen hassal ott sajnáltatta magát, miközben Szél Berni eltorzult fejjel sikoltozta körülötte, hogy merészelték kitessékelni őket a székházból, hiszen ez sérti az országgyűlési képviselők mentelmi jogát.

Szinte bizonyos azonban, hogy Kalmár Tibornál is Bangóné alakítása vitte volna el a pálmát ’A nagy nevettetők’ második kiadásában. A magyarok átverésére legutóbb áprilisban fölesküdött szocialista politikus ugyanis gigaagyával kieszelte, hogy képviselőtársaival egymás mellé fekszenek a lépcső előtt; kezüket tarkójukra kulcsolják, azt a látszatot keltve, mintha a kivégzés előtti utolsó pillanataikat töltenék az élők sorában. A dolog egyik legszórakoztatóbb pillanata az volt, amikor a nézők egy bekapcsolva felejtett mikrofon segítségével hallhatták Bangónénak, az Orbán-rezsim „kegyetlenkedéseit” bemutatni szándékozó éceszgébernek a „rendezői utasításait”. Szó szerint így hangzott: „Kapcsold már ki! Kurva erős kép lenne, hogy lefekszünk a lépcső elé és a tarkóra rakjuk a kezünket. Jó?” Talán még Karinthy is csettintett volna, ha a sors kávéházi asztalára dob egy ily nagyszerű jelenetet.

Ennyi talán elég is abból a szánalmasra sikeredett szomorújátékból, amit az ellenzéki képviselők egy jogszabályváltozás-ellenesnek álcázott, valójában kezdettől kormánybuktatásra szánt, a testi erőszakot sem nélkülöző tüntetésük során előadtak.

Érdekesség, hogy a „kurva erős kép” bemutatása során Bangónénak egy pillanatra megszólalt a lelkiismerete, s ráébredt, milyen kapitális aljasságot műveltek. A földön fekve: „Tényleg teljesen ki vagyok készülve, valamikor majd a gyermekeim ezt a képet látni fogják.”

Nos, kedves képviselőasszony, nyugodt lehet benne, hogy a magyarok már most ki vannak készülve attól, amit számukra szerdától kezdődőden az ellenzéki képviselők a kormánybuktatás, a bevándorláspártiság jegyében előadtak. Pedig az Országgyűlési Törvény is előírja, hogy a képviselői igazolványukkal joguk van ugyan belépni az adott intézménybe, ám az ott folyó munkát nem zavarhatják meg. Ez azt jelenti, hogy a közérdekű üzem megzavarásának gyanúja – a közmédia műsorszolgáltatása ugyanis az –, amely halmazatban állhat a hivatali visszaéléssel, igenis bűncselekmény, ami öt évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható. Ugyanez csoportosan elkövetve kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

A következmények felmérésére a provokátorok szellemi képessége azonban a jelek szerint egyáltalán nem volt elegendő.

És ez sajnos már nagyon nem a szórakoztató kiadványok műfaja. Ez a társadalom döntő többsége által most is okkal elutasított ellenzék szegénységi bizonyítványa.

7
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/66514/pics/lead_800x600.png
Bangóné Borbély Ildikó,Hadházy Ákos,Kalmár Tibor,Kunhalmi Ágnes,mozgássérült orángután,Nagy nevettetők,Szél Bernadett,Vadai Ágnes,Varjú László
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 7 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-12-22 17:12:08
Nekem a csúcs, a kunhalmi (röhögőgörcs) ágica bukfence volt.
A széllelbélelt bernike vinnyogása már csak hab volt a tortára >>>>>> ripacsok !!!!
Egy cirkuszi bohóc sem csinálhatta volna jobban !!!
Válaszolok
Attila 2018-12-20 09:14:52
The Blair Witch Project upgrade
Válaszolok
éva 2018-12-19 20:48:28
Az emberek 99%-a tudja, ha valaki rafinált módon tagadni akarja a VALÓSÁGOT, AKKOR ÚGY TESZ ; - HOGY NAGY POFÁVAL KÉRKEDNI KEZD VELE! Nagyon átlátszó, szakállas módszer! Például; - Soros bérencei vagyunk!!! - I G E N !
- Fizetett pártkatonák vagyunk! - I I G E E N N !!
- a jobbikosok gengszterek!!!! - I G E N ! stb., stb., I I I G E E E N !!!!!!
Válaszolok
éva 2018-12-19 20:30:53
Ha nem a körgyűrűs fütty FÚJTA BERNI szaladt volna K. ÁGRA-SZAKADT UTÁN, AKKOR RÁFOGTA VOLNA SZERENCSÉTLEN DOLGOZÓRA, HOGY NEKI LÖKTE (VALAKI) AZ AJTÓNAK! Nagyon nevetségesek ezek a dura mater (kemény agyhártya) helyett fényes, sima sütőpapírral bélelt pondrók! Kevés kivétellel jót nevetünk rajtuk! Az viszont szomorú, hogy ezek a rohadékok meg lettek választva! Remélem a magyarok kisebbsége észre tér végre!!!!!!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-19 12:35:44
Mindenekelőtt szögezzük le, hogy ezek a "pihent agyú", senkiházi liberálbolsevikok még a pótvizsgán sem kerülnének be a színművészeti főiskolára.
Azt is leszögezhetjük, hogy ezzel a baromkodással ezek csak lejáratták magukat, és még ártottak a saját gittegyleteiknek (pártocskáiknak) is, de ez legyen az ő gondjuk !!!
Egyébiránt - sok ismerősömmel egyetértve - azt javasolnám, hogy az ezekről a szerencsétlenekről készített (megszerzett) felvételeket minden lehetséges TV. adón naponta többször vetítsék le.
Ügyesen el is kezdték ezt az adók, de mindenképpen folytatni kellene, a világért abba ne hagyják !!!!
Hadd lássa naponta minden jóérzésű magyar ember, hogy nekünk, - ebbe a gyönyörű kis országba - a kommunistákból is csak a legalja népség jutott.
Válaszolok
István 2018-12-18 23:50:31
Nehéz ezen nevetni. Ez veszélyes. Ezek bérenc, bajkeverő anarhisták. Puccsot akarnak. Nehéz, de meg kell találni, hogy tiszta eszközökkel eltakaríttassanak.
Válaszolok
kata 2018-12-18 19:49:08
Ezek a némberek teljesen kivetkőztek magukból!Érdekes 2006-ban a vadainak nevezett
varacskos disznó nem hullajtott krokodilkönnyeket,amikor a gyalázatos főnöke a civi-
lekre uszította a rendőröket!Csak röhögtek,Révész Mártíruszoztak,gúnyolódtak az ál-
dozatokon.Most semmi bántódás nem érte őket,mégis rinyálnak.Egyébként egy valódi
könnycseppet legalább kipréselhetett volna magából ez a vaddisznó.Forradalmárnak
nevezik magukat ezek a hataloméhes tolvajok,ezek az emberek megnyomorítói.Nyo-
morult bangóné elszégyellhetné magát,a kis akcióját tudta nélkül a másik gyöngy-
szem élőben leadta.Minden normális ember tudja mi végre ez a gyalázat amiben
részt vesznek.Átlátunk rajtuk mint az üvegen,mert már régóta ismerjük őket.És nem
csak a mi generációnk,hanem szüleink,nagyszüleink elbeszéléseiből.Ezek a férgek és
elődeik a magyarok bőrén gazdagodtak meg,hosszú volt az az idő,amit hatalomban
töltöttek,persze,hogy nem tetszik nekik,hogy nem ők dirigálnak.És az aljasságnak az
a legteteje,hogy nem próbálnak saját erejükből tisztességesen hatalomra kerülni,
hanem kihasználják a soros-bérencek zavargásait,és az ő hátukon akarják megkapa-
rintani a kormányrudat.Csak nekik az a rossz hír,hogy az emberek között az ellenke-
zőjét érték el.Nem szereztek plusz szavazatokat,ellenkezőleg,végérvényesen hitelte-
lenítették magukat,ráadásul hülyét csináltak magukból.Csak így tovább,2022-ben
remélem a Parlamentbe sem jutnak be!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?