Kormánybuktatási álom – Az ellenzék eleve erőszakra készült

Kár a szóért, nyilvánvalóan előre kitervelt, erőszakra épülő kormánybuktatási kísérlet zajlik napjainkban Magyarországon azóta, hogy az ellenzék aljas parlamenti obstrukciójával megadta rá a jelet. Százegy éve is így indult. Eldördült a Téli Palota elé vezényel Auróra ágyúja és megkezdődött a lenini bolsevik államcsíny. A Vlagyimir Iljics szerepét most betöltő Gyurcsány pontosan erről beszélt a minap. „Az utóbbi napokban az ellenállás kibontakozott, most nem szabad megtorpanni, mert a parlamenti és a parlamenten kívüli ellenzék közös fellépése sikerre vezethet. A rendszer megbuktatása a cél.”

A Lenin szerepét most betöltő Gyurcsány pontosan az erőszakos kormánybuktatásról beszélt a minap (Fotó: civilhetes.net)

Aztán megkezdődött a harc. A kiváltó okra már nem is emlékszünk. Törvénymódosítás? Ugyan már! Olyan fiatalok alkották a rendőrökkel szemben tudatosan erőszakot alkalmazók zömét, akik még ki se kerültek az iskolapadból, nemhogy fogalmuk lett volna a túlórázással kapcsolatos szabályok lényegéről. A közvetlen erőszakra pedig éppen az egyik pártvezér, a momentumos Fekete-Győr András adott jelet tudatosan a rendőrökre hajított füstbombájával, hogy aztán előbújjon a sötétből a Soros-féle hálózatok durva erőszakra készülő serege.

A rendőrök elmondták, mivel kellett szembenézniük. Hang- és festékgránáttal, tonfával, rájuk locsolt savval, arcukba fújt maró anyagokkal, folyamatos köpködéssel, rájuk vizeléssel, tojás- és vasdarabok dobálásával, sunyi ütésekkel. S akkor még nem szóltuk a szegény gyerekeknek szánt szánkók, s a Nemzet Karácsonyfájának a felgyújtásáról, a magyarok lelke elleni verbális merényletről advent közepén.

Igen, nyilvánvaló, hogy két világ áll itt egymással szemben, ahogy mindenütt a világon, akik között a demokrácia, a szabad választás kell, hogy rendet teremtsen. Ám épp ez ellen lázadt föl az ellenzék, amely többszörösen és nagyon leszavazva, tehetetlen dühében csak az erőszakot látja egyetlen lehetséges eszköznek, hogy a hatalomra kerüljön. Ezért nem fogta vissza közülük senki az erőszak embereit. Egyfolytában abban reménykednek, hogy eljön egy pont, amikor a hatalom megadja magát és összeomlik előttük.

Az ellenzék legnyilvánvalóbb erőszakos kísérlete az MTVA székházban zajlott le. Ahova eleve azért mentek a képviselők, hogy nyílt erőszakra késztessék a közérdekű üzemet védő biztonsági szolgálat embereit. Mert pontosan tudták, hogy vágyott céljukat, az öt pontjuk beolvasását nem fogják elérni. A média nem így működik. A képviselői igazolványuk arra feljogosítja ugyan őket, hogy belépjenek, de másra semmire. Tudatosan akarták kijátszani a törvényt. Ezért másztak lépcsőkorláton, ezért akarták kihasználni egy csukódó ajtó kínálta bejutás lehetőségét, ezért birkóztak biztonsági őrökkel s ezért feküdtek önként a földre, hogy vérengző biztonsági őrökről lehessen aztán kommunikálni. Aljas színjáték volt az egész.

Szerdán is érdemes volt az Angard műsorát nézni, mert itt azt láthattuk meg pontosan, hogy kommunikációs osztaguk, a műsor liberális vitapartnerei miként próbálják az erőszak felelősségét a rendfenntartók, kvázi a kormány nyakába varrni. Miközben Tóth Csaba elismerte, hogy a képviselői igazolvány csak belépésre jogosít, aközben felháborodott azon, hogy képviselőket vertek. Amiből egy szó sem igaz. Závecz Tibor pedig azt bizonygatta, hogy az előre kitervelt épületen belüli provokációk aránytalanul nem sértették meg a közérdekű üzem működését. Ergo az MTVA-é a felelősség a balhéért. Szerencsére G. Fodor Gábor és Gajdics Ottó tűpontosan és kőkeményen ezúttal is megadta a választ. „Megdöbbentő ez a cinizmus. Az emberek látják a felvételeket. Látják, hogy egy rosszul megrendezett provokációról van szó. Amit ti védtek, azt az állampolgárok 85 százaléka elutasítja” – érvelt jogos indulattal G. Fodor. „Ők verték saját magukat?” – tette fel minősíthetetlen kérdését Tóth Csaba. „Antagonisztikus különbség van köztünk. A szabadság számunkra nem az, mint a ti számotokra” – érvelt Gajdics.

Itt tartunk most! S biztosak lehetünk benne, hogy a köztársasági elnököt presszionálni akaró pénteki tüntetés is az erőszakról, a valóban diktatórikus liberális akaratképzésről fog szólni. Nem a békéről, nem a demokráciáról, nem a jogállamról. Mert az csak akkor fontos és addig, ameddig az ő pillanatnyi globalista érdekeiket szolgálja. Ezért mutat nekik fityiszt a magyarok többsége, s ezért akarnak ők – akár lenini módszerekkel is – bejutni a Téli Palotába.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/66584/pics/lead_800x600.jpg
Angard,Auróra,Erőszak,erőszakos kormánybuktatás,Fekete-Győr András,G. Fodor Gábor,Gajdics Ottó,Gyurcsány Ferenc,Lenin,Téli Palota
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2018-12-22 18:49:04
A vonulgató ellenzéki csürhe most már Ádert is elküldte pi@sába. Szítják az anarchiát, ami a többségben lévő emberek , de az ővék jobb létre derülését is elfogják lehetetleníteni, mert anarchiába a jó léti állam nem alakulhat ki, pedig csak valami őket érintő komoly változást, ami nem olyan rég történt (2009) eseményt kellene helyén kezelni az emlékezetükben.
A gyujcsányfejko által kreált szakértői nemtudomka kormány 2009.12.17.-én a parlamentben a boci szemű szakértői nemtudomka, OKJ-s liba tol@aj, ciprusi miliárdos offsor bajnok gojdonka előterjesztésére a Magyar Nőknek 7 év a Magyar Férfiaknak 5 év kényszermunkát adott az általa benyújtott nyugdíj törvény elő terjesztésével ( lásd Magyar Közlöny 2009 decemberi számaiban, ami talán nem nevezhető propaganda anyagnak), amit az akkori MSZP-s és SZDSZ-es parlamenti többség megszavazott. Nekik volt akkor 2/3-t jóval meghaladó koalíciós többségük. Most ez a sz@rjankó, jellemtelen MSZP-s gyökerű kisebbség tüntet és szítja az anarchiát a 400 óra túlmunkát lehetővé tevő szerintük „rabszolga törvény ellen”. A jelenleg hatályos munkatörvény szerint 250 órát lehet túlórázni, az új előterjesztés alapján 400 órát, az Únióban 415 óra a max. megengedett.
Az Úniós zászlót lengető anarchisták akkor mi ellen is tüncizgettek Úniós zászlókkal???
Hogy is van ez DK-s, MSZP-s, LMP-s, Jobbikos agymosottaknak, vissza kellene mennetek az általános iskolába, ha nem tudjátok az éveket tisztességgel számszakilag összevetni az órákkal.
A radikális jobbik roncsain vegetálók pedig elmehetnének már a jó k@rv@ nénikéjükbe, mert amit most ők művelnek azt jelzőkkel már nem is lehet minősíteni.
Hol voltak az elvtársak a Magyar Dolgozók érdekvédelmében, amikor a több éves kényszermunkát a Magyar Embereknek kárára megszavazták. Az elvtársaknak van tükör az otthonukban, de szerintem nincs, mert akkor naponta szemen kéne köpni magukat. Az ennyire durva nép ellenes cselekedet után még nekik áll feljebb, hogy elfordult tőlük a nép és Orbánnak lett ismét 2/3-a. Míg élek törjön le a kezem, ha DK-ra vagy MSZP-re vagy azok elv barátaira húznám be az X-t a választásokon. Ezzel még szerintem vagyunk még pár százezren, talán többen is.

A gyurcsány féle szemkilövetős DK-s szarjankót, pedig most már fizikailag, jogilag is meg kellene állítani, mert Ő anarchiára törekszik az Országunkban, ami számára gazdasági előnyt jelent, nekünk pedig gazdasági ellehetetlenülést és NIHILT.
A gyujcsány macáját vadai ronda ágnest pedig nem szabadna olyan helyzetben tartani, amivel nemzetbiztonsági adatokhoz juthat.

gyujcsány ferkó gazdasági és egyéb bűntetteit ki kellene végre vizsgálni mentelmi jogától megfosztani, mert e nélkül ez a kártékony csótány továbbra is károsítja normális társadalmi környezetünket.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-21 15:56:01
Azt mondja gyurcsány(i) szemkilövetős, hazugsággyáros fletó (csak így kisbetűvel !!!):
" A rendszer megbuktatása a cél !!!!"
Szerintem meg az a helyes cél, hogy valami "piszológus" orvosi team végérvényesen megpróbálja kihozni ezt a "gyüttmöntet" a mély elmebajából !!!!
Ahogy a mellékelt fényképet elnézem, lesz vele meló, az biztos !!!!
Válaszolok
éva 2018-12-21 10:48:42
Véleményem szerint; - gyurcsányitól Lenin nagyságrenddel okosabb volt! Ő tudta, hogy időben, "helyileg" mit lehet, és kell megtenni! Pl. a cárizmus eltörlése. Lássuk be, időszerű tett volt a maga nemében! De ezek a pondrók, akik alig tanultak, a párt adta (sumák módon megszerzett) kemény papírokkal rendelkeznek csak! Fogalmuk sincs hogy kell viselkedni! Illetve a nyugat támogatásával bomlasztanak, és a magyar embereknek a lehető legrosszabb jövőt akarnak okozni mérhetetlen hatalomvágyukkal, és pénz éhségükkel! VIGYÁZAT MAGYAROK! NE HAGYJUK , HOGY AZ ÉLETÜNKRE TŐRJENEK!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?