hirdetés
Blogolj!

Alinsky hülyéi – Áder jól kibabrált a tüntetőkkel

Az még nem világos, hogy Bangóné a péntek délutáni tüntetésen ismét földre parancsolja-e a tévészékházban korábban már kamuból fetrengő tüntibrigádot, hogy eljátsszák, milyen kegyetlen terror áldozatai Magyarországon a kormánnyal szemben állást foglaló országgyűlési képviselők.

Áder csöpp kézmozdulatával pofára ejtette Gyurcsány csapatait (Fotó: zoom.hu)

Csakhogy Áder János jól kibabrált velük, mert egyetlen tollvonással okafogyottá tette a „Ne írd alá, János!” címmel meghirdetett pénteki tüntetésüket. A vártnál ugyanis egy nappal korábban aláírta a jogszabályt. Csöpp kézmozdulatával pofára is ejtette Gyurcsány csapatait, mert az általuk rabszolgatörvénynek nevezett Munka Törvénykönyv-módosítás immáron kihirdethető, hamarosan hatályosul, tüntetni ellene felesleges és nevetséges is.

Ám a szög ezúttal is kibújt a zsákból. Az ugyanis mégsem lehet, hogy otthon maradjanak, ha már kikészítették a meleg alsót a fagyos estére, a füstbombákat, a hanggránátokat, meglobogtatták az előszobában a pártzászlókat. Ki kell menni mindenáron, hiszen: „Tartsd fenn a nyomást; Támadj, támadj, támadj minden irányból” – erre tanította őket az amerikai Saul Alinsky, a szélsőséges közösségszervező anarchista alapvetéseiben. Azonnal át is keresztelték hát a tüntetést „Szégyeld magad, János”-ra, hogy mégis legyen valami ok, hogy utcára vonulhassanak, hogy a legszélsőségesebb sorosista bandatagok ismét erőszakoskodhassanak egy jót a türelmes rendőrök rovására.

Gyorsan segítségükre sietett a baloldali Publikus Intézet is sunyi kérdésére épített közvéleménykutatásával. Nem arról érdeklődött ugyanis, hogy elfogadhatónak tartja-e a kérdezett a rendőrök elleni utcai agressziót, ahogy tette ezt a Századvég Alapítvány, s amit a magyarok 85 százalékban elítélnek.

A Publicus félrevezető módon a rabszolgatörvény miatti utcai megmozdulásokra kérdezett rá, amit szerintük a megkérdezettek 66 százalékban támogatnak. Ez azért aljas eljárás, mert az eredmény az általánosítóbb napi kommunikációban már úgy mosható össze, hogy az emberek a tüntetők erőszakos fellépésével értenek egyet. Pedig nem. Azaz „Egy lószart, mama!” Csak kérdezési technika kérdése az egész. A rabszolgatörvény lényegéről ugyanis az érintetteken kívül mások amúgy sem sokat tudnak. A munkások pedig tisztában vannak vele, hogy az valójában nagyon is jó nekik. Ezért nem is vonulnak ki ellene tüntetni.

Helyettük, nevükben Gyurcsány-bandák lázítanak, a diákok s felbérelt bűnözők törnek-zúznak, okoznak milliós károkat. Többségében huszonévesek, akik még soha nem dolgoztak s akiknek a túlóráról így még halvány lila segédfogalmuk sincs.

A legfontosabb kérdést feltevő, a rendőrök elleni támadásra rákérdező Századvég-kutatás szerint ugyanis még a baloldali szavazók 72 százaléka is elfogadhatatlannak tartja ezt a rendfenntartó erők elleni agressziót. Ez a valóság. Ez derül ki akkor, ha igaz kérdésre valódi választ vár a kutató. Nem pedig ködösíteni akar, mint a Publicus.

Apropó, Bangóné! Alinsky azt is tanította, hogy „A nevetségessé tevés az ember leghatásosabb fegyvere.” Az számára nyilvánvalónak tűnt, hogy a küzdelemben a politikai ellenfelet kell nevetségessé tenni, nem pedig a harcolóknak kell kiröhögtetni saját magukat. A fetrengő Bangóné, az ajtóról lepattanó Kunhalmi, az orángután Hadházy, a sapkáját sirató Vadai biztosan hiányzott akkor, amikor ezt tanították nekik.

Alinsky hülyéi alaposan nevetségessé is tették magukat – egy életre!             

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/66625/pics/lead_800x600.jpg
Áder János,Bangóné Borbély Ildikó,Hadházy Ákos,hülye,Kunhalmi Ágnes,Publicus Intézet,rabszolgatörvény,Saul Alinsky,Századvég Alapítvány,tüntetők,Vadai Ágnes
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Endre Polyák 2018-12-23 17:50:59
Isten nem bottal ver! Isten csak megengedi azt, hogy saját magát verje az aki akarja!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-23 09:10:19
Az előbbi hozzászóláshoz csatlakozva: az már csak hab a tortán, hogy a szoclib kormány (sosem voltak szocialisták, kommunisták voltak !!!!) hozta azt a "rendkívül népszerű" törvényt is, miszerint a nyugdíjakat nem a bruttó keresetből kell kiszámítani, hanem a nettóból !!!!!
Egyébiránt - bármennyire radikális hang is ez - azt a barmot, aki ordenáré módon, üvöltve szidja Magyarország legfőbb közjogi méltóságát, és aljas, mocskos módon még a rezidenciáját is megdobálja, azt nem anya szülte. Az csak úgy lett a világon !!!!
Válaszolok
Ottó 2018-12-22 18:19:54
A vonulgató ellenzéki csürhe most már Ádert is elküldte pi@sába. Szítják az anarchiát, ami a többségben lévő emberek , de az ővék jobb létre derülését is elfogják lehetetleníteni, mert anarchiába a jó léti állam nem alakulhat ki, pedig csak valami őket érintő komoly változást, ami nem olyan rég történt (2009) eseményt kellene helyén kezelni az emlékezetükben.
A gyujcsányfejko által kreált szakértői nemtudomka kormány 2009.12.17.-én a parlamentben a boci szemű szakértői nemtudomka, OKJ-s liba tol@aj, ciprusi miliárdos offsor bajnok gojdonka előterjesztésére a Magyar Nőknek 7 év a Magyar Férfiaknak 5 év kényszermunkát adott az általa benyújtott nyugdíj törvény elő terjesztésével ( lásd Magyar Közlöny 2009 decemberi számaiban, ami talán nem nevezhető propaganda anyagnak), amit az akkori MSZP-s és SZDSZ-es parlamenti többség megszavazott. Nekik volt akkor 2/3-t jóval meghaladó koalíciós többségük. Most ez a sz@rjankó, jellemtelen MSZP-s gyökerű kisebbség tüntet és szítja az anarchiát a 400 óra túlmunkát lehetővé tevő szerintük „rabszolga törvény ellen”. A jelenleg hatályos munkatörvény szerint 250 órát lehet túlórázni, az új előterjesztés alapján 400 órát, az Únióban 415 óra a max. megengedett.
Az Úniós zászlót lengető anarchisták akkor mi ellen is tüncizgettek Úniós zászlókkal???
Hogy is van ez DK-s, MSZP-s, LMP-s, Jobbikos agymosottaknak, vissza kellene mennetek az általános iskolába, ha nem tudjátok az éveket tisztességgel számszakilag összevetni az órákkal.
A radikális jobbik roncsain vegetálók pedig elmehetnének már a jó k@rv@ nénikéjükbe, mert amit most ők művelnek azt jelzőkkel már nem is lehet minősíteni.
Hol voltak az elvtársak a Magyar Dolgozók érdekvédelmében, amikor a több éves kényszermunkát a Magyar Embereknek kárára megszavazták. Az elvtársaknak van tükör az otthonukban, de szerintem nincs, mert akkor naponta szemen kéne köpni magukat. Az ennyire durva nép ellenes cselekedet után még nekik áll feljebb, hogy elfordult tőlük a nép és Orbánnak lett ismét 2/3-a. Míg élek törjön le a kezem, ha DK-ra vagy MSZP-re vagy azok elv barátaira húznám be az X-t a választásokon. Ezzel még szerintem vagyunk még pár százezren, talán többen is.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-22 16:21:44
A "színházi" előadásból nekem a kunhalmi (röhögőgörcs) ágnes - csak így csupa kisbetűvel, mert nem érdemelnek mást - bukfence tetszett a legjobban !!!
Isteni volt ! Egy gyakorló makimajom sem csinálhatta volna szebben !!!!
Ezek még a bohóc minősítést sem érdemlik ki. Ezek csapnivaló ripacsok csupán, a szó legszorosabb értelmében.
Az országgyűlési képviselők szégyenei mindahányan !!!
Válaszolok
éva 2018-12-21 20:39:19
Volt még egy tanáruk! gyurcsányi - idióta módon kalimpált a karjaival 2006-ban táncolást próbált lejteni agyon nevetséges módon. Úgy gondolták;- minél hülyébb dolgokat produkálnak, annál több szavazót ámítanak, - csábítanak eeel! EL- SÁPÍTOTTAK AZ MÁR IGAZ!!!!! HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?